icon

Prečo ľudia nemôžu hovoriť bez urážok?

19. jún 2024

Ahojte baby.. chcem sa len trocha vyzalovat.. dnes som bola na predporodnom kurze a kedze je 100 stupnov kupila som.si malu tocenu zmrzku a sadla pred vchod kde mal prist pre mna muz. samozrejme sla akurat suseda a proste hned zacala s otazkami kolko som pribrala a ze som dobre tucna a velka a ze ci jem vela a tu zmrzlinu mi tak pozerala v tej ruke.. snazila som sa ju odbit.. akurat zacinam 32tt, 8.mesiac..Tak mi to padlo zle, dnes som aj precitlivela , nespala som celu noc kvoli teplu a teraz som dosla domov a normalne som sa vyrevala v sprche ako pubertiacka. a to naozaj nie som placliva za tychto 8 mesiacov som plakala tak 3x. preco toto maju za potrebu ludia - zeny ? dokonca matky?

jaskolka
19. jún 2024

Ja by som si pomyslela, ze ta suseda je dobra trúbka a kaslala na to.

thirstymonk
19. jún 2024

Na takýchto ľudí platí len rovno ich poslať do pi...

doriiis
19. jún 2024

Lebo hnacím motorom niektorých žien je zlá nálada,náladovosť,egoizmus,ustipacnost,toxicita,závisť,blbosť,atď.
A väčšinou práve tieto ženy rozprávajú do všetkého a so všetkými,lebo majú pocit,že všade musia byť a každého zaujíma ich nazor

struhanka
19. jún 2024

Trénujte si asertivitu. Do pôrodu a až sa dieťa narodí, sa vám veľmi zíde. Vždy sa nájdu rýpalovia, ktorí majú potrebu komentovať vzhľad. Mňa sa kolega “vtipne” pýtal, či sa určite lekár nepomýlil a nečakám dvojičky. Dieťa sa narodilo jedno, váhu má normálnu, ja mám svoju váhu späť, ale on si svoj maxi pupok nesie stále.

barbora0308
19. jún 2024

Jednym uchom dnu a druhym von, ale osobe si myslim, ze by ta to tak velmi nevzalo, ak by si sa sama nestotoznovala s jej nazorom. 🤔 Netusim aku si mala vahu pred tehotenstvom, aku mas aktualnu vahu, ci to naozaj prehanas s jedlom alebo iba zadrziavas vodu a pod., ale teda tehotenstvo nie je vyhovorka na to aby sa clovek mohol opustat a "jest za dvoch".
Netvrdim, ale ze to je tvoj pripad 🤗. Hlavna je aktualne tvoja psychicka pohoda a zdravie vas oboh, takze sa drz mojej prvej vety.

autor
19. jún 2024

ale ja praveze som pred nou bola flegma a aj som ju odpinkla ale proste sa mi tie slova zaryli do hrude.

dota6
19. jún 2024

No okej :D ty si pribratá ale tehotná, to schudneš. Ona je slaboduchá :D a to už len ťažko zmení. Nič si z nej nerob, poľutuj ju pre jej mizernú povahu :D isto nemá veľa priateľov s takou skvostnou povahou.

rozculena
19. jún 2024

nabudúce je povedz,čo napísala dota6......a budeš mať od nej pokoj

gribka1
19. jún 2024

Najlepšie sa rozosmiať pri tých rečiach. Je to ako pozerať komédiu o blbých ľuďoch. Zbytočne reagovať.

domkakvet
19. jún 2024

Su aj taki medzi nami, jednym uchom dnu a druhym von.

estellas
19. jún 2024

Nič si z toho nerob, to nie je tvoja chyba. Vôbec si to neber k srdcu. Suseda je blbá, normálny človek toto nebude hovoriť tehotnej žene. Ja tiež poznám jednu pani ktorá tiež každému komentuje postavu. Pred dvoma rokmi som schudla lebo som nosila strojčke a už ma ohovárala že mám anorexiu trúba. 🤦🏻‍♀️ V tehotenstve je normálne že človek priberie.

vroni
19. jún 2024

Keď by mi niekto (aj ako netehotnej) povedal, že som si dobre tučná, asi by som mu rovnako milo odpovedala, že on je dobré sprosty, ale ja schudnúť môžem. Aj keby si sa rovno do prasiatkovej formy vypapala divymi nájazdmi na chladničku, suseda nie je tvoj lekár a ani výživový poradca, aby to akokoľvek komentovala.

tilly
19. jún 2024

Každá máme svoju "zuzu".
To sú tie ženy, ktoré musia stále dobiedzat a niekoho zhadzovať. Buď je to kolegyňa, ktorá ťa vidí jesť horalku a povie ti, no nemala by si to jest, sa pozri ako vyzeráš, alebo tvoja susedka, alebo kamoška, čo povie tvojmu decku " Jurko, povedz mame, aby už konečne schudla", alebo kamoška, čo ti povie pred veľkým publikom samozrejme, aby ťa zhodila "kata, ty si šedivá?" Alebo príde za tvojim mužom a povie mu, že si zas pribrala, či si všimol 🤷‍♀️.
Občas na ne niekto nahuci, tak je chvíľku pokoj, ale netrvá to dlho.
A čo úplne milujem, sadnú si na "kávičku " na terasu a na každej kocke, čo prejde okolo si niečo nájdu.
Ja nechápem, prečo to robia... čo z toho majú

domka222
19. jún 2024

Si jej mala povedať, že ty ešte s tým niečo spravíš, ale ona so svojou sprostosťou už asi nie 😀

nadush
19. jún 2024

Ak je plnokrvnejšej postavy, tak by som jej povedala, že ja som tehotná, ale akú výhovorku má ona 🤦🏼‍♀️ a ak by nie, tak by som jej asi aj neslušne povedala, že ak má potrebu takýchto komentárov, nech sa nabudúce tvári, že ma nevidí a ja sa budem tváriť, že neviem o tom, aká je prízemná.

lucia851
19. jún 2024

Pomyslí si o nej aká je to krava a kašli na ňu

autor
19. jún 2024

ale ona je taka osoba... neviem ako to mam slusne nazvat, "jednoduchsia" ale aj tak vie, ze tieto slova vedia zaboliet. A ja by som to absolutne neriesila, len z nepochopitelnych dovodov ma to teraz tak dostalo, ze este aj zenu v 8. mesiaci v klude sediac na lavicke dokaze niekto okomentovat.

gribka1
19. jún 2024

No hormóny, ináč by si ju upratala.

kiki68
19. jún 2024

Vymedzit sa voci tomu “ my kid, my shit”, aj ked uz v bruchu. Lebo takych este bude…

janababana
19. jún 2024

Bud je to taky typ cloveka, ze trepne prve co jej napadne, alebo ti proste zavidi ze si vychutnavas zmrzku a cakas babo, a mozno si aj mladsia, tak ti chcela trosku posramotit naladu. Takze kludne si aj poplac, ak ti to prislo luto a pohladkaj si brusko, aj boky, aj lica, ruky, nohy, vsetko, lebo si to zasluzis ☺️

alickapusinka
19. jún 2024

Debilka hlúpa.

ailiba
20. jún 2024

To su taky ludia. Bola nahnevana, alebo mala zlu naladu a ty si jej skocila do rany.
Rozumiem ti, tiez by sa ma to dotklo, no je to jej problem, nie tvoj. Potrebovala na niekoho hodit svoju opicu.
To, ako vyzeras je len tvoja vec. Nech sa kazdy pozera sam na seba a riesi svoje problemy.
Tes sa z tehotenstva a fuu, je to naozaj narocne obdobie pre nastavajucu maminku🙏.

anna777115
20. jún 2024

Mala si jej povedať, že ty po porode schudneš, ale ona zostane sprostá, celý život

k47
20. jún 2024

Je v poriadku, že si zareagovala s kľudom a je poriadku, že sa ťa to aj tak dotklo. Je to ako keď ťa ošpliecha auto blatom. Nedá sa tomu úplne vyhnúť. A bolo to treba zmyť.
Občas zažijeme nepríjemné konfrontácie. Uznaj si, že to bolo nepríjemné. Ak ju stretneš nabudúce, skús k tomu pristúpiť so zvedavosťou - kam až je schopná zájsť, aby urazila človeka?

stanislavicenka
20. jún 2024

@autorka Moja zlata, to mi je tak luto.
Ja vidim samu seba v tejto situacii, ako pekne hovorim danej osobe, ci sa nehanbi sa tatko bavit s tehotnou, ci si mysli, ze je to v poriadku, takto sa rozpravat s hocikym. Akoze naco byt asertivny, ked je niekto debil, ved si to ani nezasluzi🤷.

angeli121212
20. jún 2024

Vieš prečo? Lebo takéto dokážu byť ženy ku sebe svine aby sebe dokázali ako ony niečo lepšie zvládli... Je to úbohe a hnusné no žiaľ takýchto žien je strašne veľa.. samej mi je z toho na grc