icon

Priberanie počas tehotenstva: Ako sa s tým vyrovnať?

22. júl 2026

Ahojte, ako ste vy priberali počas tehu ? Už neviem čo mám so sebou robiť ,jem normálne porcie ba niekedy aj menej keďže keď mám nevoľnosti tak viac spím ako som hore,som v 27týždni a pribrala som už 11kg🫣pritom normálne fungujem všetko okolo domácnosti,chodím na bicykli,so psom na prechádzky,proste všetko ako predtým ..počúvam už blbé komentáre aj z rodinnej strany typu ako: vidíš sme ti hovorili,že nebudeš do konca života taká štíhľa a podobné reči. Nerobí mi to dobre ,vidím hádam aj sama bez komentárov,že som pribrala..

Strana
z2
nila31
23. júl 2026

Napíšem ti za mňa ako som to mala...išla som z 50 kíl pribrala som 20 kíl, čo bolo na mňa ozaj dosť, som aj nižšia..robila som okolo domácnosti všetko normálne snažila som sa aj cvičiť hýbať sa, posledný trimester som mala ale rôzne zdravotné komplikácie, neskutočne opuchy nôh, zadržiavanie vody atď. To už som nič nevládala ani robiť, do toho neskutočne teplá..po pôrode týždeň som úplne odpuchla, nohy mám ako lan, proste som zas chudá ani neviem ako..a tiež som bola frustrovaná z toho ako to všetko dám dole, kedy budem cvičiť a tak.

anonym_6723ed
Včera o 06:07

@anonym_autor ved im Povedz : vo mne rastie bábätko co rastie v tebe okrem chorôb a tuku? 😼🤪 Nedaj sa, oni si začali ;)

anonym_887ce1
Včera o 10:42

Pribrala som 30kg, jedla som normalne porcie ale niekedy ma aj v noci prepadol neskutocny hlad😃 v porodnici som nechala 20kg a 10 schudla do polroka 🙂 nerob si tazku hlavu, ako kila prisli tak aj odidu🙏🩵

lenka_vi1
Včera o 15:36

@anonym_autor tie kilá môžu byť klamlivé a po pôrode budú všetky preč. Napr.ja som pribrala pri jednom 3,5 kg a pri druhom 4,5 kg a kilo mi pri oboch ešte ostalo ale napr. švagriná pribrala 20 kg a ja naozaj neviem kde boli, neboli tie kilá také okate akurát brucho mala veľmi veľké ja skôr len takú loptu vpredu a pri druhom už aj po bokoch. Tak nestresuj sa tými kilami, myslí na bábätko. Kilá zídu dole.

Strana
z2