icon

Prišla mi menštruácia o 14 dní skôr

borka20
9. okt 2018

Ahojte chcela by som sa nieco opytat ... Spala som snim 28.9 a tyzden potom som zacala mat tazkosti ako je zvracanie a napinanie no a 5.10 som dostala M o 14 dni skor no a trvali 4 dni od vcera ma velmi bolia vajecniky a prsia strasne som unavena a precitlivela dnes ma zacal boliet chrbat ... myslite ze som tehotna alebo to bude cista?

gab1sol
9. okt 2018

Na to prídeš, keď si urobíš tehotenský test, alebo zájdeš k doktorovi... Vzhľadom na to, že uvažuješ aj nad možnosťou, že to môže byť cysta, tak odporúčam skôr lekára.

borka20
autor
9. okt 2018

@gab1sol uvazujem aj nad tym pretoze priznaky tehotenstva neviem ci sa ukazu po tyzdni

gab1sol
9. okt 2018

@borka20 ak by si aj ostala tehotná, príznaky tehotenstva to ešte nebudú - k oplodneniu dochádza počas plodných dní, čo je v ideálnom prípade v polovici cyklu, cca okolo 14 dňa cyklu. Neskôr, asi po týždni dochádza k uhniezdeniu (čo môže byť spojené s miernym špinením) a obvykle až v čase očakávanej menštruácie test ukáže tehotenstvo. Opakujem, všetko je to v ideálnom prípade, ale keďže ľudský organizmus nie je stroj, u každého to môže byť, inak... Ale podľa mňa u teba skôr teraz pracuje psychika. No, v každom prípade, tu nikto nemá vešteckú guľu, aby ti povedal, či si alebo nie si tehotná.

borka20
autor
9. okt 2018

@gab1sol a ake su priznaky uhnezdenia?

gab1sol
10. okt 2018

@borka20 Google nepomáha?

borka20
autor
10. okt 2018

@gab1sol vsade inac pise chcem to vediet od cloveka ktory to prezil

gab1sol
10. okt 2018

@borka20 to bude asi tým, že každá žena to prežíva inak. Ako som už vyššie písala, ľudské telo nie je stroj, aby išlo podľa kníh. Je to veľmi individuálne. A zatiaľ, čo jedna žena už cíti aj to uhniezdenie, iná nevie o tehotenstve aj dva mesiace.

22patricia22
10. okt 2018

lenze by si si mala uvedomit, ze ludia su rozdielny. vobec tie tvoje tazkosti nemusia s tehotenstvom nijako suvisiet a preto sa netreba upierat len jednym smerom

matazirafa
10. okt 2018

@borka20 to s tým kuchárom co ma oficiálnu priateľku?

majka99999
10. okt 2018

@matazirafa snad by kucharovi nebola neverna, ked je taky sexi 😅
@borka20 ja som nemala nejake priznaky uhniezdovania, len ma cca na 10. den pichalo v bruchu (uz som si myslela, ze bude MS), bolo mi jemne nevolno, ale to mne byva casto aj pred MS. Napriklad dnes by som tiez najradsej obijmala misu, pretoze zajtra pride MS, teda dufam, mam uz odrodene. 😀

matazirafa
10. okt 2018

@majka99999 skôr dobre natiera bagety 🙆‍♀️😂😂🤦‍♀️

neporazitelna4
Autor odpoveď zmazal
neporazitelna4
Autor odpoveď zmazal
neporazitelna4
6. júl 2020

@borka20 ahoj môžem sa ťa niečo opýtať? Bola si stým u gynekológa???