Prišla mi menštruácia o 14 dní skôr
Ahojte chcela by som sa nieco opytat ... Spala som snim 28.9 a tyzden potom som zacala mat tazkosti ako je zvracanie a napinanie no a 5.10 som dostala M o 14 dni skor no a trvali 4 dni od vcera ma velmi bolia vajecniky a prsia strasne som unavena a precitlivela dnes ma zacal boliet chrbat ... myslite ze som tehotna alebo to bude cista?
@borka20 ak by si aj ostala tehotná, príznaky tehotenstva to ešte nebudú - k oplodneniu dochádza počas plodných dní, čo je v ideálnom prípade v polovici cyklu, cca okolo 14 dňa cyklu. Neskôr, asi po týždni dochádza k uhniezdeniu (čo môže byť spojené s miernym špinením) a obvykle až v čase očakávanej menštruácie test ukáže tehotenstvo. Opakujem, všetko je to v ideálnom prípade, ale keďže ľudský organizmus nie je stroj, u každého to môže byť, inak... Ale podľa mňa u teba skôr teraz pracuje psychika. No, v každom prípade, tu nikto nemá vešteckú guľu, aby ti povedal, či si alebo nie si tehotná.
lenze by si si mala uvedomit, ze ludia su rozdielny. vobec tie tvoje tazkosti nemusia s tehotenstvom nijako suvisiet a preto sa netreba upierat len jednym smerom
@borka20 to s tým kuchárom co ma oficiálnu priateľku?
@matazirafa snad by kucharovi nebola neverna, ked je taky sexi 😅
@borka20 ja som nemala nejake priznaky uhniezdovania, len ma cca na 10. den pichalo v bruchu (uz som si myslela, ze bude MS), bolo mi jemne nevolno, ale to mne byva casto aj pred MS. Napriklad dnes by som tiez najradsej obijmala misu, pretoze zajtra pride MS, teda dufam, mam uz odrodene. 😀
@majka99999 skôr dobre natiera bagety 🙆♀️😂😂🤦♀️
@borka20 ahoj môžem sa ťa niečo opýtať? Bola si stým u gynekológa???

Na to prídeš, keď si urobíš tehotenský test, alebo zájdeš k doktorovi... Vzhľadom na to, že uvažuješ aj nad možnosťou, že to môže byť cysta, tak odporúčam skôr lekára.