icon

Prvé pohyby bábätka: Kedy začínajú prvorodičky cítiť bublinky?

7. júl 2026

Ahojte. Tato otazka sa tyka prvorodiciek.
Kedy ste zacali citit bublinky? A ked ste ich pocitili, stalo sa vam, ze potom aj tri dni ste necitili vobec nic?
Ja citim bublinky od 18tt a presne to tak mam, ze potom aj tri dni nic a vzdy ma to potom vystresuje, ci je vsetko ok.
Teraz som 19+5 a opat dva dni absolutne nic necitim.

michaela220419
7. júl 2026

@anonym_autor áno, tiež som to tak mala

anonym_0edb67
7. júl 2026

Ja bublinky som zacala citit uz v cca 11tt ale nie kazdy den zvycajne pri zaspavani alebo prebudzani, pocas dna skoro nikdy

anonym_2befff
7. júl 2026

@anonym_autor bábätko meni polohu v brušku a tak niekedy takto na začiatku nemusíš cíti pohyby

anonym_2befff
7. júl 2026
@anonym_0edb67

Ja bublinky som zacala citit uz v cca 11tt ale nie kazdy den zvycajne pri zaspavani alebo prebudzani, pocas dna skoro nikdy

@anonym_0edb67 v 11tyzdni sú to zastavené prdy a nie pohyby bábätka

anonym_0edb67
7. júl 2026
@anonym_2befff

@anonym_0edb67 v 11tyzdni sú to zastavené prdy a nie pohyby bábätka

@anonym_2befff zastavene prdy som naozaj nemala ale som rada, ze vies lepsie ako ja, co presne som citila aj na akom mieste

sticker
anonym_2befff
7. júl 2026
@anonym_0edb67

@anonym_2befff zastavene prdy som naozaj nemala ale som rada, ze vies lepsie ako ja, co presne som citila aj na akom mieste

@anonym_0edb67 v 11tt má plod má 3-4 cm, ale teba to dieťa určite kopalo
Pre Boha, zobuď sa 🙁🙁🙁

anonym_0edb67
7. júl 2026
@anonym_2befff

@anonym_0edb67 v 11tt má plod má 3-4 cm, ale teba to dieťa určite kopalo
Pre Boha, zobuď sa 🙁🙁🙁

@anonym_2befff kde pisem o kopani? To, ze som citila bublinky najma pri pohybe co sa potvrdilo aj pocas usg, ze prave vtedy ked sa pohlo, neznamena, ze som citila kopanie ako vo vyssom tyzdni.

sticker
anonym_2809bf
7. júl 2026

Ja som prvé jemnucke kopanceky cítila 18+5. Dokonca aj 18+3 leb to som si myslela že si namyslam 😆 na prvorodičku som cítila veľmi skoro ale áno bolo to ono, jemnucke kopanceky. Čím vyšší tt tým viac som cítila. počas tehu som milovala tie jeho pohyby a ku koncu mi vždy vypucal ritku až som mala taký kopcek na brušku.
Teraz ma kole tiež do brucha keď ho prebalujem 😆

autor
7. júl 2026
@anonym_2809bf

Ja som prvé jemnucke kopanceky cítila 18+5. Dokonca aj 18+3 leb to som si myslela že si namyslam 😆 na prvorodičku som cítila veľmi skoro ale áno bolo to ono, jemnucke kopanceky. Čím vyšší tt tým viac som cítila. počas tehu som milovala tie jeho pohyby a ku koncu mi vždy vypucal ritku až som mala taký kopcek na brušku.
Teraz ma kole tiež do brucha keď ho prebalujem 😆

@anonym_2809bf a citila si kazdy den? Alebo niekedy aj par dni nic?

marianarem
7. júl 2026

@anonym_autor Zo zaciatku som urcite necitila kazdy den, je to normalne.

anonym_2809bf
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_2809bf a citila si kazdy den? Alebo niekedy aj par dni nic?

@anonym_autor zo začiatku som sa musela veľmi susetredit na to či cítim. Myslím že zo začiatku som cítila každý deň ale halvne večer keď som bola vklude. Neskôr to bolo už ozaj časté.

kiki68
8. júl 2026

@anonym_autor prve dieta od 16tt a druhe tiez tak. V 18tt uz som citila tie bublinky pravidelne. Tie vacsie manevre po 21tt