icon

Sklamanie z pohlavia dieťaťa

14. nov 2021

Ahojte, chcela by som najst baby, ktore zazili podobne sklamanie ako ja a Ako sa s tym vyrovnali? Cakam druhe babätko a velmi sme tuzili po dievcatku- chlapceka uz mame takze sme tuzili obidvaja po dcere- pan doktor a testy krvi nam potvrdili chlapceka- od vtedy sa citim uplne prazdno- radost sa vytratila a velmi si zato nadavam, ale je to moje posledne tehotenstvo a ta predstava ze nikdy nebudem mat svoju vysnivanu dceru ako som si zelala Ma nici a nedokazem to prekonat. Zavidim vsetkym maminkam v okoli, ktore maju dceru teda aspon jednu. Pri prvom tehotenstve som bola tiez sklamana ale si clovek povie druhe bude dievcatko:(. Ako ste sa s takouto situaciou popasovali vy, ktore ste zazili podobne pocity?

Strana
z4
nika1971
23. dec 2021

Baby, nerieste uz...vsetko je tak, ako ma byt...osud vam do cesty poslal vychovat chlapcov, tak sa teste, ze mate zdravych potomkov....co by za todal kedysi kral, keby mal synov 😀 ...a nie je iste, ze to vase vytuzene dievcatko by bolo ruzovucke dievcatko so satickami a dlhymi vlaskami...co keby bola ako chalan...rebelka v otrhanych ryfliach s vyholenou hlavou?

autor
23. dec 2021

@nika1971 🙂 ja to nikdy nezistim…ake by bolo

nika1971
23. dec 2021

ved ani ja... moji chlapci uz maju 23 a 16 ...ale som vdacna za nich

dzuli1
23. dec 2021

Ahoj presne viem o čom hovoríš, tiež som mala dievčatko vysnívané a boli dvaja chlapci za sebou. Prvý som bola šťastná to mi neprišlo sklamanie, no priznám sa že druhý chlapček, už som bola sklamaná. Ale tak povedala som si, že hlavne aby bol zdravý a že mám obrovské šťastie, že môžem mať detičky. Nevymenila by som ani za svet za dievčatko. Mám kamarátku ktorá má troch a švagriná štyri baby🙂. A keď som zistila, že čakám tretie, ani som nedúfala v dievčatko, nedala som si zistiť ani pohlavie, že na čo, aj tak bude chlapček. Bolo prekvapenie podarilo sa a mám aj dcérku má dvoch bodyguardov, nemohlo to byť lepšie 😉 Prajem všetko dobré..

autor
23. dec 2021

@nika1971 tak to uz velki borci 🥰tvoji ochrancovia

bejkidielko
15. jan 2022

Uz tretieho...

Strana
z4