icon

Som neplánovane tehotná, ale priateľ nie je rád

20. apr 2020

Asi by som začala tak že som proste neplánovane otehotnela a proste stalo sa...ja som sa s toho už stihla spamätať a mam ako takú radosť aj keď mám aj obavy ale môj priateľ vôbec nieje ani rád stale dookola hovorí ako to celé zvládneme a bla bla bla....aj keď finančné na tom vôbec nie sme až tak strašne zle máme spolu ešte jedno dieťa 2r on má s prvého manželstva ďalšie 2 deti ale mňa proste trápi to že sa so mnou vôbec neteší neviem možno ho to časom prejde čo mám podľa vás robiť ako ho mám presvedčiť že všetko bude dobré aby sa somnou na to malé tešil on proste to nechce znovu zažívať chodí do práce a robí 12cky potrebuje si oddýchnuť ešte dookola omiela to že keď bude taký ako náš malý tak si rovno môže nasadiť slučku malý bol strašne uplakané a náročné dieťa no teraz snim už nieje žiadna starosť akurát ešte nieje odplienkovani ale na tom sa už pracuje...ani neviem aké odpovede čakám ale proste som sa potrebovala len vyrozprávať.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
hindakus
20. apr 2020

Ja nechapem, kto tych dnesnych chlapov vychovava. Ked uz dieta splodil, mal by jeho matke zaistit klud v tehotenstve a urcite istoty po porode, ci už je to dieta prvé alebo desiate. A ked fakt tak moc deti už nechce, tak sa má nechat sterilizovat alebo si kupit blbu gumu preboha.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
heleninamama
20. apr 2020

@hindakus Otázka by mala skôr znieť, kto a ako vychováva takéto ženy/dievčatá? Mladé, hlúpe, počúvajúce len hlas srdca a pohlavného orgánu a rozum zásadne nie. Ochotné mať nechránený sex s hocijakým lúzrom, bez ohľadu na jeho minulosť aj prítomnosť...
Nič nemajú poriešené (vzťah, manželstvo, bývanie, financie), ale rodia jedno chúďa decko za druhým a potom nariekajú na sociálnych sieťach.

sissy27
20. apr 2020

@konicekmodry Ak by sa jednalo raz o tvoje deti, ktorým nevyjde vzťah a zostanú im záväzky, tiež povieš ich novým partnerom nech do toho nejdú a nájdu si niekoho bez záväzkov? 🙂 a svojim deťom “ty už nemáš právo na nový vzťah, nie si dosť dobrá/ý” ?

jana_eyre_2
20. apr 2020

Ja si proste myslím, ze mužovi čo čaká už 4te dieťa ten šok bude trvať dlhšie stráviť - nerozumiem prečo sa tu hneď útočí na autorku ale aj na neho.. stávajú sa takéto nečakane situácie a treba sa s nimi popasovať , každému to však trvá inak dlho... Navyše, koľko krát som tu čítala príbehy ako ludia plánovali, tešili sa a keď sa dieťa narodilo, muž ich opustil.. také riziko (tak.ako akékoľvek iné riziko) je jednoducho vždy.. ale také veci sa riešia až keď pridu, zbytočne je sa obávať dopredu.. je milión vseliakych možnosti a rizík, takýmto.stresom "čo ak" sa nikomu nepomôže..

leji
20. apr 2020

Ach ženy azda tu niekde jasné napísala že je to obyčajný hajzel ktorý sa o tie deti vôbec nezaujíma nestará niekto má 5deti a je dobre 4je hádam hrozné veľa ? Ja sama pochádzam s piatich súrodencov takto sa tu navážať do chlapa o ktorom vôbec nič neviete áno je to pre neho šok sama autorka sa tu zmienila o Tom že bola v šoku ale on to predýcha a bude dobre a čo ak je len obyčajný robotník a preto plati tak malé vyzivne? Nie každý zarába tisíce autorka drž sa určite to nieje až taký hajzel ako to tu už odznelo...no najlepšie to vie ona sama

leji
20. apr 2020

A to akože chlapi zo záväzkami nemaju u žiadnej už žiadnu šancu ?

janinah
20. apr 2020

@sissy27 ich novým partnerom poviem,aby si veľmi dobre rozmysleli akos a zachovajú,nie každý vie stráviť "cudzioe" dieťa ani starať sa oň

@leji majú....ale len ak dotyčná vie toto všetko tolerovať, od času,ktorý on deťom venuje po finančný príspevok im,sú ženy,ktoré vedia,že toto by im vadilo a do takého vzťahu nejdú vôbec,nieže začneme si a uvidí sa,viem o takých,tiež som taká

leji
20. apr 2020

@janinah autorke to zrejme nevadí keďže je snim...

janinah
20. apr 2020

@leji možno nevadí ...a možno aj vadí,lebo si to prredstavovala inak...na prvé deti sa vykašlal,vykašle a ich spoločným sa bude venovať ako ideálny tatko...prerátala sa a teraz čo? nič,robiť čo sa dá,bude musieť ona byť rodič za oboch,deti nemôžu za to ,akého otca im našla....

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
autor
20. apr 2020

@jana_eyre_2 hej vyjadrili sa o ňom jak o totálnom hajzlovi ktorí fakt svoje deti nechce a áno platy preto tak málo lebo je to obyčajný robotník v jednej firme mňa to úplne ponizilo aj ľutujem že som sem niečo písala lebo tu vedia len totálne znemožniť ľúbime sa ja jeho a on mňa neplánujeme sa určite preto rozísť ani nič také a vôbec mi nevadí že má deti aj keď sem prídu tak sa o ne postaráme môjho syna má tiež rád stale si ho berie do postele a mazna sa snim a to akože každá žena plánovala tehotenstvo ? Ja sama čakám kedy opadne ten samotní šok a prosím vás už to ďalej nekomentujte ak by sa to dalo zmazať tak to zmazem nemám žalúdok to ďalej čítať...

janinah
20. apr 2020

stále máš na očiach ružové okuliare,ok,ľúbite sa,ok tak nech sa darí....
PS celú tému vieš zmazať cez admina,tak sa to robí,ak odpovede nie sú podľa autorkiných predstáv😉

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
autor
20. apr 2020

@janinah ja vám váš názor vôbec neberiem každý má na to predsa právo..a nie nemám na očiach ružové okuliare vieš na akého muža by som povedala že je to obyčajný hajzel ktorý sa nezaujíma o svoje deti o takom ktorí pije a nezarába a má totálne všetko vieš kde napríklad ako môj otec...ale on zďaleka taký nieje takže ja len prosím nesúdte hneď len kvôli tomu že nechal bývalú nechal ju lebo to bola obyčajná k.... Veď aj teraz ide s každým a ani sa tím netají aký život by ho čakal bo jej boku? Asi žiadny on by len makal a ona by sedela doma za Pc a vypisovala by si zo všelijakými mužmi a dohadoval stretko do teraz taká aj je

thoughtfulweirdo
20. apr 2020

Za prve, chlap so zavazkami nemusi byt len pre tie, co uz nemaju na vyber a jeho zavazky rozhodne nemusia byt na obtiaz. Ja som si mlada nasla rozvedeneho s 2 detmi a naozaj uprimne som si ich oblubila a rada s nimi travim cas. Dokonca nemam problem momentalne, ked muz zostal bez prijmu, platit na ne vyzivne z "mojich" penazi. Jeho vztah k ex a najma k ich detom bolo pre mna to rozhodujuce, co mi ukazalo, ze je to naozaj dobry chlap a nemusim sa bat zalozit si s nim rodinu. To len na margo tych komentarov vyssie, ako by mnohe takeho obisli oblukom. Pride mi humorne, ako sa svorne tvrdi vsetkym rozvedenym zenam, ako si urcite este najdu niekoho, kto bude milovat aj jej deti a berie sa to ako samozrejmost, ale uz opacne to nefunguje 😅
A pre autorku, daj mu cas. Moj ma tiez s ex 2, so mnou jedno a dalsie uz nechce. Ale my toto mame uz davno odkomunikovane, co a ako bude, ked sa nahodou stane, lebo neomylni nie sme a mozno raz v navale vasne na zodpovednost zabudneme 😄 taketo dolezite veci treba mat vzdy vyjasnene vopred, ale to len do buducna, teraz to uz tvoju situaciu nemeni. Ja by som ho teraz nechala tak, neprenasledovala ho s tym, ma narok byt sklamany, nahnevany, mat strach... Kazdy potrebuje inak dlhy cas na vyrovnanie sa so situaciou. Ak vies, ze dieta urcite chces, tes sa zatial sama a po nejakej dobe si treba sadnut a v klude pragmaticky bez emocii si povedat, co by kto chcel a ako by sa to komu pacilo- a najst kompromis zvladnutelny pre oboch. Napriklad, my mame s muzom dohodu. Ja casom este jedno budem chciet, on uz nie, ale rozhovorom sme dospeli k tomu, ze este jedno bude, za podmienky, ze starostlivost o novorodenca bude na mne, lebo on uz sa na vstavanie, prebalovanie, hojdanie a podobne neciti. A uz je na mne, ci do toho budem za takychto podmienok chciet ist alebo nie. Vy uz ste chybu urobili, ste v tazsej situacii, ale chyba bola vas oboch, takze vam zostava len si podelit zodpovednost za nu. Ale nie je fer nutit niekoho do inej emocie, aku citi.

autor
20. apr 2020

@thoughtfulweirdo čistá pravda ja z jeho deťmi vôbec nemám problém a zo starším úplne vychádzam mladší je mamičkár ja viem že je to pre neho ťažké ale proste stalo sa nie každa otehotne plánované možno keby bolo dievčatko tak by bola jeho miláčik 😄lebo ma len chlapcov a ako som už hovorila vôbec mi to nevadí že ma záväzky sú aj taký a máš úplnú pravdu že je to rovnako aj u žien ako keby si už nemal šancu nájsť normálnu ženu alebo opak žena muža

jajko22
Autor odpoveď zmazal
katkabg
20. apr 2020

@nickpick tak msl mat vajca na uzde ked sa tak velmo trase ze co bude a ako bude

autor
20. apr 2020

@katkabg stalo sa.....

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
nickpick
20. apr 2020

@konicekmodry pise lebo toto tu je forum kde si zeny radia a pridu sa vyrozpravat, nie preto, aby sa do nich navazali take hviezdy neomylne ako si napriklad aj ty, nerozumiem preco mas potrebu tu slovne ublizovat inym zenam, mas nudny zivot a citis sa lepsie ked to niekomu slovne poriadne ukazes? total ubohe si honit ego nad trapenim druhych....

solange7
20. apr 2020

Boze, tak ty tu vyplakavas, vycitas, ze ti nechce dat peniaze na potrat, ze jemu uslo a ze on je v soku? Ty asi budes jednoducha zena, pretoze zasuvat si vedela, ale to, aby mu neuslo resp. sama si uchranit to, aby si neotehotnela si nevedela. Miesto toho, aby si riesila ako mu ulahcit vstrebanie soku, si sa nechala uniest a spriadala si o tom, ze nemas kam ist a ze ti nema kto pomoct. Na taketo nieco, by zena, ktora ma so svojim muzom pevny vztah ani nepomyslela. Chudak chlap, nezastavam si ho, lebo tiez nebude inteligent, ale je mi ho luto. Je v soku, ze ma na ceste dalsie decko, a jeho zena na modrom koniku nahlas premysla o tom, ze nema kam ist (a ak by mala, tak by asi isla alebo neviem...) 😀 Tak to je terno, fakt 😀 ludia prosim, davajte si pozor a nech je vam tento prispevok odstrasujucim prikladom toho, ako si posrat zivot.

autor
20. apr 2020

@solange7 nepísala som že mám v plane od neho ísť preč jedna tu písala že by som si mala zariadiť život sama s 2 deťmi a ja som odpovedala že nemám kam ísť takže asi tak 😉

autor
20. apr 2020

@nickpick ja si už takéto odpovede vôbec nevšímam však nech si každý píše čo chce nikto im ich názor zobrať nemôže

berta100
Autor odpoveď zmazal