icon

Som netaktná?

22. feb 2025

Zistili mi tehu cukrovku, dodržiavam jasne že stravu ale dosť s tým bojujem, lebo jednak zboznujem sladké a mali sme vybudovaný hlúpy zvyk doma, že večer k telke niečo dobre… No ja nemôžem teraz nič, žiaden cukor, sladké atd. No a môj muž si zoberie ku mne pred telku raz toffiffee, inokedy chipsy, chrumky no všetko čo mám rada. Keď som ho upozornila, že teda mi to dosť vadí, keď vedľa mna chrume chipsy po tom čo ja mám celodenné sladké abstaky, tak sa ešte odul, že kedy on má jesť sladké, keď cez deň nemôže kvôli deťom aby ho nevideli a večer kvôli mne… Tak som mu vravela, že to dieťa je z 1/2 jeho, takze sa snáď môže na chvíľu premôcť a sladké napríklad nejesť, tak mi povedal, že som sebecka 😀 Na koho stranu by ste sa postavili?

Strana
z5
kikappp
28. feb 2025

@kaca222 neverím,že si lekár,si jedine ak tak na smiech,žiaden pricenty lekár by neodporúčam dia vyrobky .Tehotnej najviac prospeje upraviť jedálniček podľa pravidiel ,lekár by odporučil celozrnné pečivo,zeleninu atd.Predpokladam ,ze autorka ma pricenteho lekára a ty sa ďalej nestrapnuj.

kaca222
28. feb 2025

@kikappp ty si tu vyskočila na @purple_wolf s tvojím trápnym komentárom, pekný deň prajem a daj sa do kľudu

kikappp
28. feb 2025

@kaca222 na nikoho neskacem ale keď niekto ohrozuje svojim hlupostsmi tak nebudem ticho .Nad tebou sa smejem pani doktorka .
A upozorním adminov ,ze tu pasujes,za lekára co je nebezpečné.

kaca222
28. feb 2025

@kikappp nech sa páči, dolož k tomu prosím aj svoje vzdelanie, keď máš taký prehľad.

veva24
28. feb 2025

@kaca222 neviem čoho ste lekárka, ale v gdm sú prísne zakázané aj akékoľvek umelé sladidlá. To bolo prvé, čo ma upozornila diabetologička.

kikappp
28. feb 2025

@veva24 to bude pani s neakou poruchou ,neuvedomujuca si co moze napachat.

kaca222
28. feb 2025

Nemôžme porovnávať aspartam a sukralozu, nemôžme porovnávať sacharín, xylitol, erythritol, stéviu. Takže nedémonizujme prosím všetky sladidlá, kto by si chcel na základe diskusie dohľadať čo je ok, si dohľadá, komu sa ježia chlpy zo slova umelé, tak nech neje nič. A nezabúdajte, že všetko je aj o množstve.
To, že základom je kvalitná vyvážená strava nikto nerozporuje, najlepšie je nemlsať vôbec 👍 Sama som si prešla aj gdm.

purple_wolf
1. mar 2025

@kikappp ty si trapna aj s tou co ta vyvrhla lebo ta neracila vychovat ... nie kazdy dia vyrobok je vhodny ale na to je tam zoznam ingrediencii aby si ho precitala... to ze je zena tehotna neznamena ze je postihnuta ani ze sa zastavi svet a vsetci okolo nej sa maju prisposobovat jej potrebam ... ono sa tomu vo vseobecnosti hovori ludskost alebo ohladuplnost... skus si to vygooglit

kikappp
1. mar 2025

@purple_wolf takže si nie len trapna ale aj sprostá. GRATULUJEM .

Strana
z5