icon

Som tehotná a chlap sa mi vyhráža

13. jún 2023

Ahojte, momentálne som v 9tt tehotenstva...keď sa dotyčný dozvedel, že som tehotná som sa s ním odvtedy nestretla resp ma posiela na potrat v jednom kuse..dnes som s nim mala telefonát v ktorom mi povedal, že mám čas na potrat ešte 2-3 týždne a keď tam nepôjdem, tak potom budem musieť podstúpiť niečo čo nechcem..normálne som sa zľakla, pretože NEVIEM ČO TOUTO VYHRÁŽKOU MYSLEL som sa ho spýtala ako to myslel a on že nechaj sa prekvapiť..

Strana
z2
beataxxx
14. jún 2023

Asi ma tu ukamenuju, ale Ty chces mat s takym debilom dieta? Nezabudaj na genetiku…..ono sa hovori, ze zalezi od toho, kto dieta vychova, ale niektore rysy su dedicne…..ja by som to riesila kym nebude naozaj neskoro

babulkomale
14. jún 2023

Ochranu si aku pouzila? Nech vieme co nefunguje.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
maryetta
14. jún 2023

Nie si ty Eva z Dunaja? A ide po tebe Walter?!
Presne to sedi.

ahhola
14. jún 2023

Debilko zmýšľa štýlom.... Obsah jej maternice je z 50% moj a ja ho nechcem, tak ona MUSÍ sa toho zbavit... Vyvadzať ho z omylu nemá cenu... Nespoliehaj sa, ze nevie kde bývaš, vystriehne ta za 20.min.
Napois mu, ze si spontánne potratila a ziadne dieťa nebude. Potom ho vymaz❌✖️▪️

autor
14. jún 2023

@maryetta Nepozerám Dunaj, takže neviem kto je Eva ani kto je Walter 🤦🏻‍♀️🤣

dadis
14. jún 2023

Bola si na policii?

katkami123
3. dec 2023

Kebyže nečítam tieto diskusie, tak neverím, že takíto ľudia chodia medzi nami po svete. To už väčší debil na sexovanie nebol, to na ten najväčší morálny odpad sa bolo treba ulakomiť? A na kieho s ním komunikuješ?

Strana
z2