Som tehotná a manžel nechce dieťa
Ahojte, včera mi test ukázal dve čiarky po meškaní MS. A neviem čo robiť. Doma máme skoro 5r syna. Dieťa sme chceli, nechránili sme sa ale ani sme sa vyslovene nesnažili. Manžel mi asi týždeň dozadu povedal že teraz dieťa neprichádza do úvahy lebo toho je veľa…. Neviem čo robiť, ešte o tom nevie, neviem ako mu to povedať . Ja dieťa chcem určite ale trochu sa obavám jeho reakcie 🥹 možno potrebujem len povzbudenie alebo neviem čo od tejto diskusie očakávam. Život máme ako sen momentálne, žiadne problémy, len je toho veľa.
Manzel je zbabelec, prinajleosom,inak pohodlny, blahobytny grazel. Nemal to mrnatko ucapkat, ked ma toho chudiatko teraz vela.Co si mysli, ze to odlozis o rok, ked toho bude mat menej,lebo chcel ist do Dubaja, ci do ktorej matere... degesko. Keby si sa mala rozhodnut medzi krpcom a nim... 👶🍀🌷
@ahhola Prepac ,ale co tu doslova picoviny spletas. Chceli dieta,len to nechali na nahodu. Co je na tom,ze pred tyzdnom spomenul ze je toho vela? Prijme to tak ako to je........
Prepac, ale co to je za muza, ktory toto vypusti z ust... tak nechranite sa a take milovanie mu vyhovuje a potom zahlasi takuto vec?? Ved on nejde to dieta ani vynosit ani ho nemusi porodit a moze bht len rad, ze tak lahko pride k dietatku. Lebo jedina, kto si to cele musi prejst si ty😉 Drzim prsty, verim, ze to prijme manzel dobre... 🙏❤️

@krasneleto kde vidíš, že to každý mesiac mení? Doteraz dieťa chceli, resp boli otvorení, že môže byť. Prišiel bod, že si muž uvedomil, že už nechce, povedal jej to, len už je tehotná z minulého mesiaca. Či teraz už nikdy nemohol zmeniť názor? Mal čakať mesiac či náhodou nebude tehotná z minulého nedávania si pozor a až potom jej to povedať, že sa vlastne pred mesiacom rozhodol inak? Boli sme v podobnej situácii s manželom, ráno sme ešte šli naplno, bol to prvý mesiac kedy sme začali "pracovať" na bábätku a večer sa rozhodli, že to odložíme o mesiac (na obed som začala neočakávane brať ATB, tak sme nechceli riskovať). A o mesiac som zistila, že som z toho 1 razu tehotná 🤷♀️
@nekonecna_katastrofa ale on by to rad odlozil na neviem kedy- nikdy...
no mam za to ze menit nazor na dieta je zvlastne... akoze pol roka chceme. a potom switch ze teraz nie? mh...