Som tehu a chlap je nerozhodný
Ahojte žienky 🙋🏼♀️ otehotnela som s priateľom neplánovane po veľmi krátkom čase (ja mám 24 on 28)..prosím poraďte mi čo mám robiť resp čo bude najlepšie, lebo túto celú situáciu už nedávam a nevládzem 😭 keď som mu oznámila, že som tehotná jedine čo na to povedal bolo, že ma neutrálne pocity, lebo sa nejak extra nepoznáme, ale že to dáme a zvládneme to...cez víkend ako sme boli spolu mi bozkával brucho, túlil si ma a pod a dnes povedal, že asi bude lepšie keď pôjdem na potrat ON NIE NÁZORY MENÍ AKO PONOŽKY, NAJPRV POVIE, ŽE SPRAVÍME VŠETKO PRETO ABY SME TO DALI A POTOM ZAS, ŽE POTRAT...a ja už naozaj nevládzem názory zmenil už asi 3x raz tak a raz tak bude podľa vás najlepšie keď ho nadobro odstrihem a nebudem mu odpisovať ani dvíhať telefón? Lebo už mám toho naozaj dosť
a ty si si ista tym, co chces? alebo k svojmu rozhodnutiu potrebujes mat jeho isty postoj? co vyriesis tym, ze ho odstrihnes?
@reanda čakala by som,že sa k situácii postaví ako chlap a nie ako decko....nemusí s ňou ostať žiť,ale má sa postarať o dieťa....ženu na potrat vlastného dieťaťa môže poslať len čistý debil a citový mrzák
autorka,vaše dieťa potrebuje teraz aspon jedneho rozumného rodiča,teda si sadni,porozmýšľaj a napíš na paier plán....zahrň tam financie,časový plán,kto ti môže a ako pomôcť,kde vieš s dieťaťom bývať,kto ti vie posunúť výbavičku...ak sa na to vykašle "otecko",tak oslov jeho rodičov...a mysli na to,že bojuješ za svoje dieťa,toto matky robia...správaj sa tak,aby si nikdy v živote neľutovala ako sa zachováš
No ak si cakala poziadanie o ruku a ze si ta nastahuje k sebe tak to si sa prepocitala. Ale boli ste pri tom dvaja, na ochranu ste mali mysliet obaja. Podla mna finacne sa o dieta zrejme postara (ved nema na vyber), mozno zvladne aj ulohu otca (ale to nie je este iste a zdrhnut moze aj po porode), ale necakala by som, ze z vas bude stastna rodinka, ze s tebou ostane ako s partnerkou len preto ze spolu mate dieta.
zariad sa tak akokeby si bola sama, mas zazemie pre seba a pre dieta? co na to tvoji rodicia, rodina? pomysli, ze ci to dieta chces ty, ci mas na to ho vychovat a zivit sama bez partnera a ci budes mat nejaku pomoc. Porozpravaj sa s rodicmi a podobne. Nespoliehaj sa na chlapa, ked s tebou zostane a bude vam to klapat, bude to velke plus.
@janinah aha, takze ak sa pre potrat rozhodne zena, tak je to v poriadku, lebo ide o jej telo predsa, ale ak sa vyjadri muz, ze sa neciti na vychovu dietata a ze by asi bol lepsi potrat, tak je debil a citovy mrzak.. nenapisala predsa, ze ju do potratu nuti.. len je nerozhodny, co je podla mna uplne normalne v takejto situacii a aj zeny, co ostanu neplanovane tehotne, su casto nerozhodne a zvazuju, ci si dieta nechat.. v com je rozdiel ked to zvazuje muz? aspon je uprimny.. navyse nejde o ziadny dlhodoby vazny vtzah, ked pise, ze sa sotva poznaju
@reanda asi nepoznas nazory janinah, inak by si to nenapisala. @autorka, tak poznate sa kratko, tak si nerob nejake iluzie. Obaja ste sa mali chranit. Chlap to necakal, tak meni nazory jak ponozky. Ty si predstav, ze budes slobodna matka a podla toho sa aj zariad, ci dieta zvladnes, ako ti kto vie pomoct. Od chlapa mozes vymoct tak maximalne vyzivne, ak zmeni nazor, bude to len bonus.
je len v soku .. je to pre neho nove nepoznate sa a hned zaviazany do konca zivota ... netlac nanho a nechaj ho aby sa rozhodol .. ty popremyslaj sama nad sebou ci mas pre dieta zaemie-mas kde byvat niekoho kto pomoze, financie? chces to dieta aj keby si ostala sama... vies sa s nim striedat pri dietati ak bude chciet byt otec ale bez teba?
@janinah Lenže on povedal, že to dáme a skúsime spolu ako rodina a keď to nevyjde chce malé spoznávať a stretávať a teraz zas povie potrat raz tak potom tak..
Musíš sa rozhodnúť ty sama.
tak ak sa nevie on rozhodnut rozhodni za neho.. a jeho postavis pred hotovu vec..aj tak ak to nevyjde budes ty ta ,co bude viac pri dietati , ty budes vychovavat
@reanda no kto pošle reálne na smrt vlastné dieťa?
Autorka, dobrovoľne si s ním intímne fungovala a vlastne sa nepoznáte. Buď rada, že to s tebou skúsi. Žena vždy ťahá za kratší koniec, preto je dobré aj so sexom počkať na toho pravého, ktorý sa pre teba rozhodne a bude ťa ľúbiť
Dieta si nechaj a co bude potom uvidis, lebo to mozes olutovat, tak isto aj on, lebo on vyzera ze je iba v soku.
tak sa rozhodni ty,nejde o farbu novej sedačky,ide o život....a zahoď ružové okuliare...môžete byť šťastná rodinka,ale môžeš byť na všetko sama,on len alimenty zaplatí...ale dieťa za to nemôže,akého otecka si mu vybrala
@zmrzlinka2021 nemusime rozvijat tuto debatu.. ja nemam potrebu moralizovat a odsudzovat niekoho
V kt tyzdni tehotenstva si?
@zmrzlinka2021
veru,keby sa toho ženy držali ,tak by bolo oveľa menej zničených životov a preplakaných nocí...lenže v tejto dobe sa najprv sexuje,až potom rozmýšľa a až potom sa hladá aká taká láska
@reanda aj poslanie na smrt je vynesenie súdu nad životom človeka.
@janinah veľmi dobrý komentár, toto ja nechapem tých mužov, niežeby teraz preukázal gule na správnom mieste, tak akože pán nerozhodný…@autorka vezmi život do svojich rúk bud ty rozhodnutá a nech si ide ktorým smerom sa mu rači, nech ťa nemetie on nie je pripraveny ani na život so svojou mužnosťou…
@lonely66 On povedal, že to chce so mnou skúsiť, ale keď to nevyjde chce to dieťa vydávať a spoznávať lebo je jeho a bude ho ľúbiť..on ma tam doslova neposiela resp len povedal, že by to bolo asi lepšie..ale je to moje slobodné rozhodnutie
A kolko sa poznate? Pre chlapa to moze byt sok, rovnako ako aj pre zenu a zvlast, ak tvrdis, ze sa kratko poznate...a co je to ta kratka doba?
@siska53 3mes
@siska53 Hovorí, že keby som nedajbože o babo prišla bolo by mu to luto a na druhu stranu zas povie, že by bol asi lepší potrat..tak ja už neviem
Tak ale ty tiez niesi 100% rozhodnuta,ze? Lebo keby si bola,tak sem nepises. Ja sa reakcii nedivim,po kratkej dobe toto. No je to sok. Musite sa porozpravat a najst riesenie,vy dvaja

podla mna uplne normalna reakcia cloveka, s ktorym sa nejak extra nepoznate.. co si cakala?