icon

Som zaskočená tehotenstvom

18. júl 2020

Baby pomoc, prave som zistila ze som tehotná, strašne mnou lomcuju emócie, neviem to rýchlo spracovať, pre dýchať, v hlave sa mi roja myšlienky co všetko treba vyriešiť, v práci nemôžem pracovať (riziková) treba na väčšie bývanie - problém, odchádza mi auto - ďalší investičný problém, chcem už dávnejšie vymeniť gyndosku tak musím chytro, a ako to zvládnem, už som zabudla ako sa stará o také malé babo, a zasa sople a kašle a kolíky a zuby a panebozeakpootodam 😱😱😱😱😱dajte mi niekto dve facky alebo co😭🤦‍♀️🙏🤷‍♀️

lauritka
18. júl 2020

ved je tu aj partner na pomoc či ? 🙂

autor
18. júl 2020

@lauritka áno samozrejme, len som z toho v šoku😳

lauritka
18. júl 2020

neplanovali ste ?

autor
18. júl 2020

@lauritka nie, jedno dieťa už máme, o súrodencovi sme sa bavili veľmi nejasne, obaja sme sa zhodli ze treba zariadiť praktické veci a potom v kľude aby sme si to vychutnali. Pri prvom to bolo tiež strašne hektice, menila som práce, sťahovali sme sa, brali všetko rýchlo.

zuzankkaa1
18. júl 2020

Kedy si na to prisla?

autor
18. júl 2020

@zuzankkaa1 dnes rano

lauritka
18. júl 2020

ono sa vravi, že bábo si samo vyberie čas.. 🙂 každopádne je to dar a tešte sa. gratulujem.

autor
18. júl 2020

@lauritka 😭😭😭😭ja sa teším, bojím, hnevám, radujem, stresujem všetko nakopu

goodidea
18. júl 2020

Môže to teraz vyznieť ako také klišé, ale dieťa treba brať ako dar...hlavne v tejto dobe keď veľa párov má reálne problémy počať potomka.. určite to zvládnete ;)

zuzankkaa1
18. júl 2020

Tak sa na to vyspis a bude to ok. 😃😃 😍😍

lauritka
18. júl 2020

stale sa dá všetko zvládnuť, ak máš dobreho partnera a rodinu. bude to fajn

katarina414
18. júl 2020

Presne tak som sa cítila ja, keď sme čakali prvé. Nakoniec som potratila. Pri ďalších dvoch tehotenstvách som pozerala na to, čo sa deje ako na veľký zázrak.

autor
18. júl 2020

@katarina414 to ma veľmi mrzi😔

siska53
18. júl 2020

Ja som mala podobne pocity pri prvom.. byvala som.s nasimi a vyroba babatka bolo v plane asi o pol az tristvrte roka neskor.. mama mi povedala, vo reves, tes sa..a vo mne vsetky emocie naraz, radost, strach.. prosto vsetko..

lenuliatko84
18. júl 2020

Posielam 2 facky 😀😀🤜🤜

macekovam
19. júl 2020

Halooo nerodis zajtraaaaa. Máš 9 mesiacov čas aby si všetko s partnerom dala na poriadok. Halooo.. Koniec hlásenia.

h2
19. júl 2020

Neboj, tie pocity prejdú, je to šok, lebo ste to neplánovali. My sme tehotenstvo plánovali, aj sa dlhšie nedarilo, ale keď sa konečne podarilo, tiež som bola chvíľu v šoku a zaskočená, hoci som to chcela a tešila sa.

mala_kari
25. júl 2020

Podľa mňa je veľmi milé a ľudské, že si sa takto priznala 🧡 A hlavne úplne normálne, že sa v tebe bije kopec emócií, tvoji najbližší ti určite pomôžu ich spracovať 😁 Obrovské gratulujem, určite to zvládneš, presne ako tu niektorá písala, určite si babenko pre niečo vybralo práve tento čas a my ženy sme superhrdinky, zvládneme aj nemožné 😁

danielahamar
26. júl 2020

Porieš auto, keďže ho budem potrebovať ako soľ, potom gyndosku, prácu a všetko ostatné pojde, tie mame nečakane 3tehu a vôbec, ale vôbec sme neboli pripraveni😆