Som znovu tehotná a som v šoku
Mamičky, dnes som zistila , že som opäť tehotná. na prvé narodeniny mojho syna. Som strasne v šoku a este to neviem prijať. Mamičky, prosím, ako ste to zvládali s dvoma malými deťmi? syn bude mat 21 mesiacov , ked sa hypoteticky narodí druhé. Neivem si to predstavit, ako to bude, kočíkanie, uspavanie,krmenie..

@anonym_autor uplne normalne. Ja neviem, čo všetky stresujete. Nič v zlom, ale keď si tak skoro nechcela ďalšie dieťa bolo treba sa chrániť, eventuálne nesexovat.
tak si to nepredstavuj.. ono to nejak bude.. zvladnes.. zalezi aj na povahe deti a ci ti ma kto pomoct
ešte si len málinko tehotná - nevieš aký to bude mať koniec. do pôrodu ďáleko a ty už tu lamentuješ. Nechaj to tak, bude ako bude. rozmýšľať budeš o 9 mesiacov.
Ja som to mala úplne rovnako. Je to náročné. Ale zvládneš, čo iné zostava 😅 záleží na povahe detí, pomoci okolia, nedá sa to paušalizovať... Mne veľmi pomohol dvojkočík
Boze, zeny, uz x-ta co ju zastihlo neplanovane tehu, ako v 90.rokoch a pritom dnes su take moznosti, to skor vase matky si dali Danu na 2 roky, Mirenu na sest po prvom deculu.. Obrala si sa o 2 roky MD, 2 roky si mohla uzivat len c. 1. No stalo sa, nie si prva, ani posledna. Nejako bolo, nejako bude🍀
mas tehu potvrdene? tietotesty takto reaguju aj u niektorych zien, co tehu nie su.
neviem ako si na tom,a le teda ak to isto nevies, aj toto je moznost, ze tehunie si a ty sa uz bojis.
Presne takyto rozdiel som mala medzi prvymi 2 dermi, to das...😉
Asi to nebolo tak strasne, ked sme si to zopakovali s cislom 3 a 4, rozdiel 24 mesiacov. A este zijeme 😅😁
Nemala si nechraneny styk ze si v soku? Ak ste sa chranili, tak sok chapem.
Predstavit si to nevies, lebo prve dieta sa ti zda velmi male, ale za 9 mesiacov to uz bude uplne ine, budes mat chodiaceho partaka, ktory ti zabedlho zacne rozpravat a vsetko sa to bude dat zvladnut.
Boze, zeny, uz x-ta co ju zastihlo neplanovane tehu, ako v 90.rokoch a pritom dnes su take moznosti, to skor vase matky si dali Danu na 2 roky, Mirenu na sest po prvom deculu.. Obrala si sa o 2 roky MD, 2 roky si mohla uzivat len c. 1. No stalo sa, nie si prva, ani posledna. Nejako bolo, nejako bude🍀
@ahhola ono to sa jednoducho hovori. Poviem ti za seba, prve sme sa 6 rokov snazili a nic. Boli sme na ivf a kedze sme boli obaja v tom ze neovulujem nechranili sme sa. Pocitali sme umelym zase.
Takze vie byt ak clovek prekvapeny a nemusi byt zrovna debil
@anonym_autor zvládneš neboj. Budeš doma s obomi kým nebude druhý väčší a potom pôjde starší do skolky. Paráda. Dali to ostatne dáš to aj ty.
@anonym_autor neboj sa to zvladnes 🙂
My mame mensi rozdiel a da sa to zvladnut 🙂
neboj zvladnes to, ja som mala neplanovane rozdiel medzi detmi 13m to bol iny zahul. tebe uz dieta bude chodit, behat, relativne same jest, vies ho odplienkovat nasledne... mozno prvy rok - dva bude narocnejsi na organizaciu ale 2 rocny rozdiel je uplne super medzi detmi budu perfektny kamarati drzim palceky
Jedna znama ma rozdiel medzi deckami 13 mesiacov. Ty budes mat skoro 2 roky... odbavis naraz a mas pokoj. Vyhraju sa ri spolu, nebudes musiet robit animatora, iba policajta a sudcu.
Ako moze byt niekto v soku z tehotenstva ked sa nechrani?
@anonym_autor Zvladnes,nemaj strach, .Ja za 4,5 roka som mala 3 tie dieta,ani ma nenapadlo spekulovat,co s tym.jednoducho som to prijala, .Ked som si konecne vydychla ,deti trosku väcsie, za 6 rokov, po tretom som mala Stvrte,. A teraz sa s nimi tesim.,
Jedna znama ma rozdiel medzi deckami 13 mesiacov. Ty budes mat skoro 2 roky... odbavis naraz a mas pokoj. Vyhraju sa ri spolu, nebudes musiet robit animatora, iba policajta a sudcu.
@guiseppinka moja byvala spoluziacka ma tiez deti po 12m. oboch v decembri, okolo sviatkov, take vianocne darceky 😀
kedysi bolo uplne bezne mat takto kratko deti po sebe, medzi mnou a sestrou je rozdiel 1r+5m.
@ahhola ono to sa jednoducho hovori. Poviem ti za seba, prve sme sa 6 rokov snazili a nic. Boli sme na ivf a kedze sme boli obaja v tom ze neovulujem nechranili sme sa. Pocitali sme umelym zase.
Takze vie byt ak clovek prekvapeny a nemusi byt zrovna debil
@really8 ja poznam mgr. jeden v januari, druhy v decembri, rok 1991...len je to skoda, nemuselo to tak byt v takom strese a zhone.. 🌠
Teraz ta to desi lebo sa staras o rocne dieta, ale ked budes mat skoro dvojrocne tak to je uz zas daco ine. Tie deti sa tak rychlo menia a hlavne v tomto malom veku ze nema zmysel sa nad tym trapit 🙂 my mame 4 deti s 2 rocnym rozdielom, najstarsi ma 6 a dá sa to
Zvladneš.lebo budeš musieť.A zbehne to velmi rychlo...
Nezabudni si ten čas s deťmi aj užívať.
@really8 ja poznam mgr. jeden v januari, druhy v decembri, rok 1991...len je to skoda, nemuselo to tak byt v takom strese a zhone.. 🌠
@ahhola jasne, nemuselo. Ale niekedy je clovek prekvapeny ze sa podarilo, ked mal pred tym problemy. Niekedy Ze tak skoro, pripadne ze vobec. Kazdopadne vsetko je tak ako ma byt
Prvé dve rozdiel 20 mesiacov .
Nebolo to ľahké,ale ani extrémne narocne . Staršiu som do všetkého zapájala a vyhli sme sa žiarlivosti. Teraz sú v puberte a proste partacky . Už len toto je obrovský benefit 🙂
Napr v skupine terminoviek mame mamičku co rodila marec a aj december jeden rok ...toto je zahul ...nie rozdiel takmer 2 roky 🙂
Moji bratia majú: jeden narodeniny v novembri a druhý hneď ďalší október
@guiseppinka moja byvala spoluziacka ma tiez deti po 12m. oboch v decembri, okolo sviatkov, take vianocne darceky 😀
kedysi bolo uplne bezne mat takto kratko deti po sebe, medzi mnou a sestrou je rozdiel 1r+5m.
@majamat ja poznam zenu, co jej chodia deti spolu do triedy - jedna septembrova a mladsia julova 😅 a medzi mnou a sestrou je 1r 1m
@anonym_autor ahoj, ja mám rozdiel 16 mesiacov. Muz bol prvého pol roka s nami doma, bez neho by som to nedala. Ale myslím že ze v tvojim prípade ked bude mať staršie skoro 2 roky bude to lepšie. To uz je fajn vek. Drz sa🙂
Ja som druhý krát otehotnela, keď malo prvé 1. rok. Bolo to náročné. Ale masaker bol, keď som neskôr mala tretie a do 6 mesiacov porodila dcéra. Z rodinných dôvodov, ktoré nebudem rozpisovať som sa starala o dve detičky s rozdielom 6 mesiacov, to bol masaker, horšie ako dvojičky, moc si z toho obdobia nepamätám.
@anonym_autor kup si súrodenecký kočík.mne to úplne pomohlo,nemusela som byť na spánok staršiej doma.rozdiel je medzi nimi 16 mesiacov
Keď si nechcela byť tehotná tak si sa mala chrániť. Keď sa človek pri akte nechráni tak tehotenstvo môže očakávať / predpokladať a nie byť z toho prekvapený.
predýchaš, chce to čas, ja mám rozdiel 19 mesiacov, nemenila by som, obe odrástli naraz, Nemala som s nimi problém.

@anonym_autor prezijes to tak ako sme to prezili vsetky a budes stastna ked to budes mat za sebou. Hotovo. Inak sa neda