Som znovu tehotná a syn nemá ani rok
Ahojte, prišla som si sem po utesenie skôr asi.. ťažko sme sa s partnerom dostali ku dieťatku, prvé tehotenstvo som potratila v 10tt , o druhé som prišla v 6m ...tretie je môj úžasný synček ktorý má o chvíľu 1 rôčik. No a zistila som ze som tehotná podľa menštruačného kalendáru 6+2 zajtra idem k lekárovi na potvrdenie...no mám veľké obavy ci to zvládnem, každopádne po tom všetkom čím som si prešla by som asi nedokázala isť na dobrovoľný potrat ale z druhej strany nemám rodinu a ani môj priateľ nemáme nikoho kto by mi pomohol, on je pracujúci v zahraničí čiže by to bolo všetko len na moje plecia a plus k tomu všetkému som začala mať obavy o syna ktorý nemá skoro žiadny očný kontakt, povedala by som ze až nulový nereaguje na okriknutie ani nič podobné...nezaujíma ho nik okolo neho hra sa len sám skoro nikdy neplace je veľmi kľudne dieťa ale až moc kvôli tomu ocnemu kontaktu a nezaujme o ľudí ide si len svoje som začala mať podozrenie na niečo...práve hľadáme neurologicku kde nás poslala pediatricka (stále dúfam ze to bude len jeho povaha ) no mám plnú hlavu syna je moje všetko a ak by sa nedajbože moje obavy ukázali ako opodstatnené tak by som sa chcela venovať naplno synovi..som v takej situácii že neviem čo robiť dlasie obavy sú ze co ak to bude ťažké tehotenstvo ako tie predtým ten strach ktorý som mala aj pri tomto synovi až kým mi ho nedali rúk...co si o tom myslite vy prosím Vás? Zvládnem to?
Ahoj ja som znova otehotnela keď mal synček 5mesiacov, to teda bol šok ale som sa riadne bála ako to zvládnem a manžel tiež chodil preč mal zákazky mimo domu. Moja rada nerozmyslaj veľmi dopredu dní pôjdu jeden za druhým a treba si to užiť a žiť s detičkami.
Ja mám medzi mojimi rozdiel 13m a zvládli sme to. Bábätko ti aj tak bude na začiatku len spať, kakat a papať... to zvládneš. A možno sa ti podarí nájsť nejakú kamošku, ktorá ti ochotne pomôže
@mimka11111 Presne ako ja 😉
@ivangeline prosím ta aké máte auto?
@pracujucazienka Mazdu 5. V buducnosti planujeme nieco vacsie.
Aj ja mamrozdiel 1,5 roka. Obe deti predcasniatka. Od malej som šla na 2 týždne do nemocnice k malému. S malým mame furu kontrol a ešte musím s nim aj cvičiť. Do toho všetkého ešte 5 krát denne odstriakavam mlieko. A popri tom všetkom je čas aj na hranie s malou aj udržať domácnosť ako tak. Všetko sa dá keď sa chce.
Ako si sa nakoniec rozhodla? 🙂

mam synov do roka - a napisem ti na rovinu, ze miestami to bolo fakt na maslu..... Ale dala som to a som rada, inak by som druhe dieta uz asi nikdy ani nemala. Teraz uz som za vodou, maju 12 a 13 a uz su obaja odo mna vyssi ;)