icon

Sú tu nejaké mladé mamičky?

mimi2567
28. okt 2021

Ahojte sú tu niake mladé mamičky, som zvedavá či som tu jediná 😅😂😂

Strana
z2
moonlight1210
29. okt 2021

@planetazem raz tieto “ofukovane” matky (aby sa bozechran nezranili ich krehke city a ega, ked ich upozornia) budu chciet prevziat dohlad nad vzdelavanim svojho dietata.

A vtedy zacina komedia. Ked skacu ako opicky na gumicke pre znamky svojho potomka, ale na ospravedlnenke dve gramaticke chyby.

Zvycajne je to tym, ze z puberty si do dospelosti odniesli dokonaly prehlad o vtedajsich aktualnych trendoch v gel lakoch a nie vo vzdelani.
Velmi malokedy to je nejakou poruchou, ze neovladaju gramatiku. Casto je to tym, ze su presvedcene, ze ked slovensky hovoria, tak automaticky musia vediet aj ako pisat. Ze je to jednoduche.
A potom plodia zaujimave novotvary na pockanie.

Ale v poho. Aby nevyzerali nevzdelane a nic nezranilo ich city, mozeme prekodifikovat gramatiku povedzme kazde styri roky. Podla trendov v klesajucej vzdelanosti mladych mamiciek.

Btw. ja jej ten prepisujuci mobil verim. Tolkokrat to slovo pouzila zle, ze si ho proste po stopiatom raze ulozil do slovnika ako oficialny tvar svojej majitelky.
A ona uz aj chce pisat spravne a mobil jej to nedovoli a nedovoli. Smejd jeden cinsky. 🙂

jonki
29. okt 2021

@moonlight1210 presne tak, žiadna dysortografia, len jednoduchá nevzdelanosť. Pekne si to vystihla.

annamalaga
29. okt 2021

Mladé mamičky sú aké ? 17-18 ročné?

cubo2
29. okt 2021

Dámy, po prečítaní komentárov je to jasné.. ona hľadá až také mladé mamičky, čo sa ešte nestihli v škole učiť gramatiku, že autorka? 🙏😅

kvetinka75
29. okt 2021

@planetazem majú, ale väčšina ľudí ten pravopis naozaj reálne neovláda. A vyhovárať sa na rôzne dys ... je úbohé. Veľa ľudí sa ohradzuje , prečo sa rieši pravopis. Ale aj to je jedna z foriem prezentácie. Ale v dnešnej dobe ju mnohí nepovažujú za dôležitú. Ja napríklad áno. Tiež to veľa napovie o človeku.

mimi2567
autor
31. okt 2021

@cubo2 možno až po tebe 🤣🤣

mimi2567
autor
31. okt 2021

@kvetinka75 nemyslím si

billyidol
17. nov 2021

@natalienka12 to čo tu riešite??🤦😂

ajko2011
17. nov 2021

Mala som 18, keď som otehotnela. Porodila som 12 dní pred mojou 19-tkou. 🙂 Syn bude mať v sobotu 10. ❤️

Strana
z2