Sú tu nejaké mladé mamičky?
Ahojte sú tu niake mladé mamičky, som zvedavá či som tu jediná 😅😂😂
hmm.. myslím, že tu su len stare mamičky, asi tak od 85 rokov. Asi si tu jediná...
@mimi2567 aj slovo "vedšina" je preklik? Ty si tuším v škole veľa vody nenamútila 😂
@mimi2567 koľkože máš rokov, keď my všetky sme už staré mamičky iba ty jediná si mladá
Niektorí ľudia majú dysortografiu. Udivuje ma, koľkokrát namiesto odpovede na danú otázku, tu riešite gramatiku. 🤦🏼♀️
@planetazem a čo sa da odpovedať na otázku, či su tu aj mlade mamičky ? Čo je pre nu "mlada" ?
@planetazem priam si mi to zobrala z jazyka...nie každý je dokonalý a vzdelaný
Keď vam to tak vadí tak rolujem ďalej a nie sa tu zabávať na človeku, ktorý položil normálnu otazku🤦
Moja dcéra je mladá mamička 😉
@sisa_s robili ste štatistiku? Aj keby polovica MK túto poruchu nemalo, netreba si hneď z každého uťahovať.
ale no ! dievčatá (možno nie dievčata, možno stare mamičky) ale ked ona ma telefon s "niakym" nárečím, toto jej zavidite ??? Ja mam telefon "made in china" som rada, že nepíše po "chinsky"
@kataina presne tak, ako ste napísali. Autorka, čo je pre Teba mladá mamička? 💁🏼♀️
@mimi2567 myslím,že sú tu aj také od 18 rokov. Autorka,popracujete spolu na gramaticke a bude to ok. Neber to v zlom co ti píšu dievčatá,ale raz sa budeš učiť so svojím dieťaťom. A nechces mu predsa vštepiť tie slová ako niaky a vedsina a potom písať na MK akú má zlú slovenčinárku.
@mimi2567 všetky sme raz boli mlade aj mamičky, a veľa z nas aj mladé mamičky 😀

👀 mlada mamicka nie je hadam tak dlho zo skoly, aby nevedela napisat slovo "niake" spravne 😉