icon

Tehotenstvo a pôrod okolo 40tky

31. dec 2020

Sú tu nejaké mamičky čo rodili okolo 40tky a majú staršieho partnera (44). Mali ste problémy v tehotenstve? Ako vás brali v pôrodnici? Bez pripomienok na vek? Ako ste zvládali starostlivosť, obavy, strach...? Predsa to nie je ako u 20-30ročných rodičiek. Prípadne mi viete nejaké odborné články na túto tému?
Prajem veselého silvestra a všetko dobré počas nového roka 🙂

Strana
z2
sonnenshein
9. jan 2021

Najmladsiu som rodila ako takmer 38rocna a mam pocit, ze som na sestonedeli bola jedna z tych mladsich. A to este ked som povedala, ze mam doma dvoch pubertiakov, skoro mi neverili 😁

1984gabriela
31. dec 2021

@pink_lady presne ako píšete,celebrity Ja budem mať v apríli38,a vmarci sa nám má narodit5dietatko,veľmi sa tešíme keďže máme same dievčatá,tak dúfame že bude piaty chlapček,najstaršia dcéra bude mať v juli20,17,13,4,a veľmi sa tešia ,a manžel bude mať 44

andrea169
31. dec 2021

Ja som rodila v roku 2019 mala som vtedy 39,5 roka . Prvé dieta má už 21 . Tehotenstvo bez problémov , ale absolvovala som anniocentezu aj morfologicky ultrazvuk u Dr. Grochala . Narodil sa mi krásny zdravý chlapček, je fakt že to je veľká životná zmena ale mne to prospelo . Obcas je to náročné , časté budenie , zúbky atd ale stojí to zato .. v pôrodnici ani nikde u lekára sa nikto nepozastavoval nad mojim vekom ..

autor
31. dec 2021

@1984gabriela 5. dieťatko Aja stresujem aké to bude finančne pri druhom 😆😆😂 máte môj obdiv

@andrea169 Aka bola adaptácia z prace opäť doma? Po tak dlhom čase?

andrea169
2. jan 2022

Zo začiatku som mala zmiešané pocity , ale potom to už islo automaticky a teraz si to užívam

Strana
z2