icon

Tehotenstvo po pol roku

3. jan 2026

Dobrý deň, 26 ročná sesternica, zároveň dobrá kamarátka sa minulý rok dala dokopy s jedným chlapcom, poznali sa pred tým už pár rokov. Po 5 mesiacoch moja sesternica otehotnela, povedala že to bolo plánované a bábätko chceli. Sesternica býva u rodičoch, jej priateľ prerába dom ktorý zdedil po babke. Moja teta, mama sesternice, je však nešťastná, stále keď príde na návštevu tak sa sťažuje a trápi sa že to je skoro, sesternica bola aj dosť prelietavá a žiaden vzťah jej nevydržal, ona proste nevie byť sama. Nemá ani poriadnu prácu, a tiež nerozumiem ako na toto pristúpila… bojíme sa že to nebol dobrý krok, síce je to jej život ale … stalo sa niektorej že po pol roku otehotnela a bolo z toho nakoniec šťastné manželstvo ?

anonym_cbe29c
3. jan 2026

áno v rodine. spoznali sa na svadbe jednej kamarátky. Ona ostala tehotná , o 4 m mali svadbu.
Už sú aj starí rodičia. Sú spolu min. 30 r.

koniarova
3. jan 2026

Myslíš, že chodenie 10 rokov zaručí šťastné manželstvo?

sasa1310
3. jan 2026

jasne, plno takých vzťahov, že im to vydržalo celý život.

anonym_61879e
3. jan 2026

@anonym_autor to máš vždy lotériu, moja kolegyňa sa vydávala po 6 týždňoch známosti. Prstienky mali požičané, lebo by im ich nestihli vyrobiť. Sú spolu takmer 30rokov

beasy
3. jan 2026

@anonym_autor v podstate chapem strach ale stale je dospela a je to jej život a rozhodnutie, to či krok vedla alebo nie ukaze az cas s tym nic nikto neurobi 🙂

olimuc
3. jan 2026

Pozri prinajhorsom sa vrati s igelitkou a dietatom do detskej … videla chlapa s chalupou … pracu poriadnu nema… tak len sa modlit, aby to dopadlo dobre. Sanca je 50:50.

anonym_ebffdb
3. jan 2026

Po 3 mesiacoch tehu a sme spolu 23r, máme 3deti

anonym_17f652
3. jan 2026

Mam susedu ona tiež taka ako tvoja sesternica mladá nevedela na 1 mieste vydržať, chlapov mala viac než nohavičky. S posledným otehotnela, a to nemala ani 17 r. Zobrali sa, postavili dom a teraz pred pár rokmi po ca 10 r manželstva sa rozviedli lebo ona nevedela na riti vydržať a podviedla svojho manžela

anonym_e61f8a
3. jan 2026

@anonym_autor áno, ja, po 3 mesačnej známosti, sme spolu už 16r 🥰 dám ti jednu radu, keď to bude tvoja dcéra, kľudne jej aj jednu strel, keď to máš za potreby, ale ona ti je v podstate nič, neovplyvňuje to tvoj život, tak sa do toho nestaraj.

maranta_leuconeura
3. jan 2026

Tak je to nezodpovedne, kedze nemaju zazemie, ale je to ich vec. Vies ako, sanca na rozprad vztahu je vzdy 50 %, tak nikdy nevies, ake to bude.

anonym_b7fd9f
3. jan 2026

@anonym_autor ja som otehotnela po necelych 4 mesiacoch a v pohode, sme uz manzelia, dieta ma 2 roky. Akurat teda boli sme starsi a mali sme kazdy vlastne zazemie, co sme spojili do jedneho velkeho spolocneho. Nevidim v tom az taky problem, ako ked muz otala 10rokov vobec poziadat zenu o ruku. Je to bud alebo, moze to vyjst po kratkej znamosti a nemusi to vyjst ani po dlhej.

ivik4
3. jan 2026

Aj po 3 mesiacoch poznam teraz uz manzelov co su dlhe roky spolu a maju aj dalsie dieta

slavomira236
3. jan 2026

@anonym_autor moj bratranec chodil celu strednu skolu celu vysoky skolu s frajerkou a ked sa zobrali do 2rokov sa rozviedli. Takze ani dlhe chodenie nic nezaruci

anonym_61879e
3. jan 2026

@anonym_autor a prečo sa bojíte vy? Nech sa bojí alebo nebojí ona, veď je to jej život