icon

Tehotenstvo proti vôli manžela

27. máj 2021

Prosim len ma neukamenujte. Bola by to podpasovka, keby som "natajnasa" vysadila HA a otehotnela a tvarila sa, ze neviem kde sa stala chyba? Neviem, ci by som s tym dokazala zit ani to, ci by mi to manzel uveril, ale babätko by som este velmi chcela, no manzel nie.

zooeynka
28. máj 2021

@nellye9 nie, ti muzi uz nechceli ziadne dalsie dieta a verejne to prehlasovali. Aj po rozchode s manzelkami mali jasno. Aj ked zacali chodit s novymi partnerkami tak deti nechceli. Ale boli presvedceni, prinuteni, ohucani ...neviem ako to nazvat. Ale teraz sa ani jeden nestazuje a kmitaju okolo malych deti.

zooeynka
28. máj 2021

@lenkakravcova to, ze porodi noveho cloveka a vychova ho(mozno sama)svedci o tom, ze nema charakter? U mna je to hrdinstvo, ze potlaci svoje pohodlie aby vychovala dalsieho cloveka.

petamich
28. máj 2021

@maminkadeticiek oni uz dve deti maju a autorka chce tretie, tak to asi nebude uplne dovod na rozvod 🤦🏼‍♀️

lenkakravcova
28. máj 2021

@zooeynka Neprekrucaj.
To ze klame, znamená ze nemá charakter.
Dieťa nech ma s takým ktorý si praje stať sa otcom.

luccija
28. máj 2021

@littlebubble preco by mala detom stazit zivot dalsim surodencom?financie....tak asi do ust maju co a nehladuju objektivny nazor na peniaze je u kazdeho iny.Niekto nie je spokojny bez hypo a s nasetrenym druhi spokojny s malom.
Ale urcite by som nic nerobila na silu a potajomky

zooeynka
28. máj 2021

@lenkakravcova povies mi, co som prekrutila? Pomenovala som realitu. Ty sa ohanas charakterom, akoby zena co tuzi mat so svojim manzelom dieta nemala charakter....

maminkadeticiek
28. máj 2021

@petamich Aha,tak to som nedocitala.

littlebubble
28. máj 2021

@zooeynka Čo dodať? Keď vidím, že nechce tak nechce.Určite by som nerevala preto, že ma nestihol zbúchnuť chlap ktorý by ma ajtak opustil.

Tá nová ich do toho tiež len dotlačila.Tiež je to len ,,zapchám ti ústa,, a na ďalšie dieťa zabudni.

To je daň za mladú milenku.

A nejak nechápem prečo by si normálny muž hľadal mladšiu keď je všetko vo vzťahu v poriadku.Keď žena tára len o deťoch a muž ju nezaujíma a sexujú len kvôli plodeniu tak sa niet čo čudovať, že si chlap hľadá pozornosť inde.

Nie každá sa venuje len deťom.Možno tie milenky majú čas aj na mužov a manželka je už len matka
a chlap ju už nezaujíma 🤷.Kto vie prečo v manželstve nechceli ďalšie deti.

Naozaj je strašné nemať deti? My sme bezdetní a strašné to nie je.A to môj muž je starší odomňa.
Strašné je ostať na deti sama bez strechy nad hlavou.Radšej bezdetná ako vidieť utrápené deti.

Ona už deti má 2 a chýba jej 3 lebo evidetne má toho málo na robote.Zaujímalo by ma či sedí doma na RD a vymýšľa hlúposti.

littlebubble
28. máj 2021

@luccija No hlavne ak budú živoriť.Neviem v akej fin.situácií je autorka, ale ak už teraz fungujú tak, že im nič neostane na konci mesiaca tak by som myslela hlavne už na existujúce deti.Tak môj názor je taký, že ak obaja rodičia pracujú a vedia sa rozmnožovať tak by mali dať deťom viac než len čo dať do úst.

Toto je pre mňa osobne prežívanie zo dňa na deň v tejto spoločnosti len aby si maminka splnila svoj rozmnožovací pud.

luccija
28. máj 2021

@littlebubble tu su tvoje myslienky a nazory.To, ze ty si spokojna aj bez deti je tvoja vec nebud sarkasticka ty si celkovo anti mamickovska.nikde nepise, ze budu zivorit ci citas ine?

autor
28. máj 2021

Na spresnenie situacie.....nezivorime, dufam ani nikdy nebudeme, mame sice uver a ja som na rodicovskej, ale caha nam to. Financny dovod v ponimani mojho manzela je taky, ze si nebudeme moct dovolit dovolenku 2x do roka ale mozno len raz za rok alebo dva. Vekovy rozdiel medzi detmi je dost velky, tak som chcela k mladsiemu partaka. Vztah mame fungujuci, milujuci, nie je dovod na rozvod.

zooeynka
28. máj 2021

No, bud toho tvojho ukecas alebo nie. Natajnasa by som to nerobila, dieta ma byt tvorene so zamerom oboch rodicov....

marca12
28. máj 2021

Ano tuzim po dietati,ale toto by som neurobila. Nemyslis,ze potrat bol nejake znamenie? Mas dve krasne deti,tes sa. Mnohe nemame ani jedno aj ked chceme.

taga
28. máj 2021

Je to svinstvo hrubeho zrna nielen voci muzovi, ale aj voci tomu dietatu.

littlebubble
28. máj 2021

@luccija ,,Dovody vek, financie, cas,,

Podľa toho som to usúdila a napísala som AK!

Ja nie som antimaterská.Toto mi napíš ak nebudem ľúbiť svoje dieťa a budem ho zanedbávať.

Prepáč, ja nemám nič proti ženám ktoré chcú deti, ja tiež nepatrím medzi tie ktoré deti nechcú, ale nepáči sa mi ak na to ľudia tlačia a silou mocou chcú oklamať prírodu alebo manžela.Ja sa nemienim o dieťa snažit a plánovať si sex.Ja sa dieťaťu nebránim ak to ešte niektorá z vás nepochopila čo u mňa znamená ,,nechcem,,.Ja neplánujem je mi to jedno, nezaoberám sa tým.

Počet detí si ľudia majú odkomunikovať ešte skôr, než začnú tvoriť rodinu a nemajú sľubovať to čo nevedia dodržať.

Mne nepríde normálne partnera do niečoho nútiť, klamať s antikoncepciou alebo ho prisadnúť a tak isto sa mi nepáči ak tak koná druhá strana.

Ja môžem byť antimaterská koľko chcem.Ako by som mohla byť materská bez dieťaťa to je trošku choré toto očakávať od bezdetnej ženy.

luccija
28. máj 2021

@littlebubble ako si mozu ludia odkomunikovat deti pred manzelstvom, ked ani nevedia o com to je.Su stovky tych co deti nechceli a potom maju aj 3.Ale v podstate tocis roky o tom istom aj, ked si mala stary nick

littlebubble
28. máj 2021

@luccija A ak nevieš čítať tak som reagovala na príspevok kde je napísané, že byť sama alebo bezdetná je nejaká katastrofa.

Buďte všetky také láskavé a neriešte môj postoj k tomu, že sa nejdem zblázniť z toho žeby som bola bezdetná ak to tak život zariadi.Keď sa ostatné chcú kvôli tomu rozvádzať tak nech sa páči.Nechápem načo pomaly v každej diskusii sa nájde aspoň jedna ktorá má potrebu riešiť to, že si neplánujem sex a tehotenstvo na minútu a urobíte zomňa ženu ktorá vyslovene nechce deti nikdy v živote za žiadnych okolností.

Váš názor, že ,,veď ho presviedčaj, oklam,, je v poriadku lebo ste matky? Alebo radiť niekomu, že manželov názor je nepodstatný?

Bezdetná ešte neznamená sprostá a bez názoru.

A nechápem na čo si tu toto potrebovala vytiahnuť aký ja mám postoj k čomu keď diskusiu je o autorke a jej podvode a nie o mne.

littlebubble
28. máj 2021

@luccija Každý nech chce detí koľko uzná za vhodné.Nevidím dôvod manžela do niečoho tlačiť.Deti má 2.Tak nech urobí teraz kompromis ona!

nttnnt
Autor odpoveď zmazal
taskataska
Odpoveď bola odstránená
matkahelka
28. máj 2021

@littlebubble ono uplne staci, ze tvoj uzasny sportovo nadany, vecne vyzerajuci na 27, chlap coskoro prekroci 40 a zisti, ze decko chce nielen na odovdzanie skusenosti, ale ze ho chce. a budes presne tak planovat sex a sledovat si ovulaciu ako mnohe ine zeny. ale typujem, ze rady ako merat bazalnu teplotu uz budes zbierat pod inym, dalsim nickom.

matkahelka
28. máj 2021

@luccija bingo! do bodky suhlasim. ja som jej naposledy v inej diskusii tiez napisala par teplych slov, lebo ona je zena priam ukaz a jej nazory su rovnako "ukazkove". ale uz moja starka vravela, ze zariekaneho chleba sa najviac najes, u takych ako je ona, to plati doslovne.

littlebubble
28. máj 2021

@matkahelka Dobre sa ti ohovára? Len tak ďalej ak nemáš čo iné na robote.

matkahelka
28. máj 2021

@littlebubble vobec ta neohovaram, ohovaranie by to bolo, ak by si to nemala moznost citat 😉
dam ti vsak jednu dobru radu - davaj pozor na svoje slova a svoje myslienky, aby sa ti neotocili proti tebe.
mam znamu, ktora rovnako ako ty v detoch zmysel nevidela, ktora rovnako ako ty kazdemu pretlacala, ze nerozumie, preco ludia lipnu na detoch. ona ma uzasne postavenie v praci, je uznavana a obdivovava, ma vynimocne konicky, ona deti k stastiu nepotrebuje. deti potrebuju len zeny, ktore maju nenaplneny zivot. zeny, ktore navstevovali CAR nazyvala chuderami, lebo bojuju proti prirode. toto presvedcenie jej vydrzalo 4 roky. jej chlap oslavil v oktobri 40 a akosi prirodzene zacal bilancovat. vsetci jeho rovesnici deti maju, on nechce byt dedko- otcom, tak je najvyssi cas urobit si dieta. co bolo potom netusim. ale vcera vecer mi cela vyplasena volala ta, ktora nevidela zmysel zivota v detoch, ze kto mi robil laparku vajcovodov. oni sa uz polroka snazia a nie je tehu. ako je to mozne? ved je krasna, zdrava, mlada, sportuje. ako to ze hned neotehotnela. skutocne som si musela zahryznut do jazyka, aby som sa jej neopytala, preco nahana laparku vajcovodov, ked deti su zmyslom zivota len u zien, ktore maju nenaplneny zivot. este mi napadlo, ze predsa len on uz ma kusok vyssi vek, nech skusia riesit jeho spermiogram.na to ona zahresila, ze "....on si bez mojho vedomia bol dat robit spermiogram a ma ho ukazkovy." takze "chyba" bude zjavne v nej! a tak ako boli vsetky chudery, ktore bojovali proti prirode, ked sa im nedarilo prirodzene otehotniet, takou chuderou bude zda sa aj ona.

littlebubble
28. máj 2021

@matkahelka Ale veď on chce, ale je na tom tak isto ako ja.Žiadne sledovanie ovulácie.Buď sa pritrafí alebo nie, sme s tým ok.Je nám to proste proti srsti si plánovať milovanie.Jeho brat má vyše 40, priateľku a je bezdetný a chce byť bezdetný.Závidíš, že mám chlapa akého ty nemáš alebo o čo ti ide?

Milión žien tu napísalo svoj názor len do mňa si museli kopnúť zase tie isté nicky čo stále.

Už ste neraz vyjadrili svoj názor na moju osobu tak už by aj stačilo.

littlebubble
28. máj 2021

@matkahelka Ja nenazývam ženy ktoré chcú deti chuderami aby bolo jasné, ale čo je asi tak žena ktorá prepichuje kondómy a klame muža v užívaní HAK.V mojich očiach zúfalec.

Pozri.Ja nikomu nebudem prispôsobovať moje hodnoty.My túto tému máme už rozobratú do podrobna a neuznávame toto sledovanie, snaženie, umelé oplodnenia.My deti neodmietame, ale nezbláznime sa ak to nepôjde.Nemôžeme si zakladať život na dieťati ktoré nemusíme mať a každý by mal mať partnera ktorý má tie hodnoty rovnako nastavené.To, že sa známa chcela prispôsobiť bolo jej osobné rozhodnutie.

Je rozdiel ak žena vysloví nechcem deti, neznášam ich a je rozdiel ak vie žena prežiť aj bez nich a poteší sa ak prídu.

V minulosti nikto neriešil, kedy a ako prídu k dieťaťu tak prečo by som sa touto otázkou mala zaoberať ja dopredu.Teraz čakám na MS, myslíš, že viem aký bude výsledok? Netuším a neriešim to.Jediné čo ma zaujíma je to ako na tom sme a ďalej to riešiť nebudeme.

littlebubble
28. máj 2021

@matkahelka Pozri.Ja som po deťoch nikdy netúžila ako po niečom bez čoho neprežijem, ale deti neodmietam a v tom je ten rozdiel medzi mnou a medzi ženou ktorá deti vyslovene nechce, nikdy ani keby sa pritrafilo.

Na mňa ten pocit radosti príde keď sa tak stane, dovtedy ma to netrápi a ani to nemienim riešiť.Budem šťastná aj bezdetná.
Načo by som sa trápila pre niečo čo nemám a nikdy mať nebudem.Užijem si to čo mi život ponúka.

Dúfam, že sme sa už pochopili.

matkahelka
28. máj 2021

@littlebubble ale aj ten nas znamy s tym bol ok... do casu 😉 vela chlapov s tym je ok prave preto, ze su presvedceni o tom, ze splodia vtedy, ked budu chciet. zial alebo nastastie to tak nie vzdy funguje 😉

matkahelka
28. máj 2021

@littlebubble uz minule som ti pisala, ze neminaj energiu na siahodlne litanie o nicom - mne o sebe nic nevysvetluj. ja za tie roky na koni ta uz mam dostatocne precitanu 😉

luciaaaaa
28. máj 2021

@littlebubble tvoje siahodlhe traktaty vyznievaju uplne prostoducho, pretoze sa nimi snazis presvedcit nielen okolie ale aj seba. Za tie roky mozes menit nicky ako na beziacom pase, tvoje myslienky a "pretlacanie inakosti" je neprehladnutelne. My mame v rodine presne pripad, kde chlap 7 rokov vydrzal v stave plodit v duchu prirodzenosti, pretoze zena bola apriori proti iui, ivf a akejkolvek "pomoci". Po dlhych 7 rokoch to chlapa bavit jednoducho prestalo. Zena to brala ako strasny podraz z jeho strany, kedze do manzelstva vstupovali s jasnymi pravidlami. A ano, absolvovala aj iui, aj ivf. Pretoze o chlapa prist nechcela. A aj ty upustis od svojich stale dookola omielanych principov, pretoze takeho uzasneho, dokonaleho, vzdy pomahajuceho, samostatneho, vecne mlado vyzerajuceho chlapa, ako sa tu ty tym svojim prezentujes, predpokladam, ze sa ho nebudes chciet vzdat.