Tehotenstvo proti vôli manžela
Prosim len ma neukamenujte. Bola by to podpasovka, keby som "natajnasa" vysadila HA a otehotnela a tvarila sa, ze neviem kde sa stala chyba? Neviem, ci by som s tym dokazala zit ani to, ci by mi to manzel uveril, ale babätko by som este velmi chcela, no manzel nie.
@luciaaaaa
Vy to niektoré nemáte v hlave v poriadku, ste mnou posadnuté a stále ma označujete niekde pritom ja nikomu nepíšem, že nech nemá deti, ale nech ženy trochu zvolnia lebo skončia samé keď budú takto klamať a vy to vždy otočíte proti mne, že ja som antimaterská a preto mám tento názor😂😂😂😂 Tvrdíte ako si budem sledovať plodné dni a ako si nechám urobiť dieťa aby pri mne muž ostal.Nie ste trošku drzé toto tvrdiť? Snáď vieme lepšie s mužom posúdiť naše rozhodnutia než vy cudzie ženy.Len preto, že vy ste plakali nad každou menštruáciou tak to nemusí byť tak všade.My sme totiž stotožnení aj s neplodnosťou.
Ja nie som taká chudera aby som si udržiavala chlapa deckom 🤦.
Veď nech ľudia majú deti koľko chcú, ale je mi zle z toho ako tú niektorým ženám dobre zadrbáva a dieťa si vydupú a potom plačú.
Mám podporovať prepichovanie kondómov, klamanie mužom, že užívajú tabletky?
Tak to radšej budem antimaterská ako sa priklánať k takému podvodu.
Prajem pekný deň.Budem vás už ignorovať lebo ste trošku menej chápavé.
Autorka, ako mozes chciet mat dieta s muzom ktory uz s tebou deti mat jednoznacne nechce? A tvoja strategia je absolutny podraz, a ak sa na to das, tak sa ti to vrati.
Radsej daj najmladsie do skolky a vrat sa do prace, skratka sa nejak zamestnaj, ale nekaz z nudy zivot ostatnym ludom okolo teba.
@zooeynka Aši je zbytočné niečo tu vysvetľovať ak nerozumiete tomu, že klamať sa nemá. Nikdy. Nikdy a opäť nikdy. O tom je charakter - či som klamarka alebo som človek pravdovravný.
@littlebubble Z tých komentárov tu si nič nerob. Evidentne príde niektorým ženám lepšie klamať partnera, než hovoriť pravdu. Niekedy je to tu ako hrách na stenu hádzať...
@lenkakravcova Mňa už nebaví vysvetľovať, že nemám nič proti deťom, ale vadia mi sebecké ženy.
Zničiť celú rodinu kvôli túžbe? A čo tie ďalšie deti ktoré môžu prísť o otca.
Ja nikoho od detí neodhováram ako to ony všade spomínajú (nech ho kľudne oklame, ju chlap opustí nie mňa).Píšem len svoje pohľady na vec.Nie som ani proti tomu, že niekto si deti plánuje aj inou formou, ale ja osobne to neuznávam.Len niektoré si moje názory berú príliš osobne a majú pocit, že neznášam deti alebo niekoho presviedčam o tom, že ich nemajú mať.Ja vždy píšem len môj pohľad tak ako každá z nás.
Ony keď vypisujú aká je ženská túžba podstatná tak nie sú ako papagáje v každej diskusii.To len ja nemôžem prezentovať svoje názory aj keď sa opakujú.Noa? Veď každá diskusia je iná a v každej sa tie názory väčšinou opakujú.Ale ako vidím len ich pohľady sú správne.
Mne sa nepáči ak ženy na mužov tlačia v tak dôležitej téme.Partnera môžu vymeniť, ale akým právom chcú na tajnáša ovplyvňovať aj ich život.
Vidím čo lajkujú takže určite buď deti nemohli mať hneď alebo presvedčili mužov a môj bezdetný názor ich uráža lebo nedokážu pochopiť, že túžba nie je všetko a ako jedna žena môže mať rada deti keď by pre ne neurobila všetko aby ich mala.Je to moja viera a tieto ženy moje názory nemôžu pochopiť takže ma považujú za antimaterskú a vypisujú všade, že deti nechcem a vraj niekoho presviedčam aby deti nemal...
Ja len nevidím zmysel v tom si ničiť vzťah nejakou túžbou.Tak buď som spokojná s mužom aj bez detí alebo s jedným, s dvomi alebo ho vymením.Ale nie takto klamať a nútiť partnera vyhrážkami a čo ja viem čím ešte lebo JA JA JA chcem.
Urcite by to bola podpasovka a velmi necestne z tvojej strany. Namiesto toho skus opat otvorit temu dieta a povedz manzelovi o svojich pocitoch a nech ti on povie o tych svojich. V manzelstve sa nic nerobi poza chrbat partnera, lebo to akurat skonci rozvodom. Drzim palce
Ja teda poznám jednu čo toto urobila,a teda môžem ti povedat,že nielenže to bolo všetkým od začiatku jasné a bolo to úbohé. Ich vztah sa nesmierne narušil a aj ked roky držali, kvoli dietatu, nakoniec sa rozišli. Ten chlap asi věděl,prečo to dieta nechce. A asi to tak malo byť ,lebo to bolo potom očividné trápenie.
Osobně si myslím, že sú vo vzťahu určité věci ,které skrátka "nemôže-brať do rúk jeden" ale len obaja.A toto je právě jedna z nich.....
Ja som tiež zatúžila po 4 a muž už nechcel. Dával si pozor. Ešte aj ducha som mala na teste a brutal tehu príznaky, teda boli ti iba PMS priz., ale brutal. Tak som ho na to pripravovala, že možno bude. Ten úplne vybuchol, pomaly sa už sťahoval, hneď volal mame ta má už vydedila s dedom. Bol to síce len poplach, ale môj muž sa tak zmenil, až ja som sa zľakla a dala som si antiku.

Keď čítam niektoré diskusie, tak sa nečudujem, že chlapi si hľadajú milenky a opúšťajú svoje rodiny.Podľa niektorých žien a užívateliek MK sú ženy Bohom a chlap ničím.Keď žena niečo chce a chlap nie, tak je to chudák, ktorý nepozerá na ženu, narcis, chudák, kretén, keď niečo chce chlap a žena nie, tak opäť je tým kreténom len chlap, ktorý nepozerá na ženu..Žena je vždy tá dobrá...Keby ste deti nemali, tak je to iná vec, ale máte 2 deti a muž ďalšie nechce pre čas, financie , ale ty chceš, tak ho radšej oklameš a otehotnieš.Chúďa chlap a chúďatá deti, keď budú po materialnej stranke doplácať na túžbu svojej matky mať tretie dieťa.Ja byť chlapom, tak ťa po takomto podraze kopnem do riti a staraj sa sama,keď si ma takto podrazila!Poznám jednu kočku, ktorá takto otehotnela aby si pripútala chlapa, keď mu povedala,že je v tom dal jej na stôl prachy na interupciu, sfalšovala potvrdenie, že je v 13-tom týždni a nemôže ísť na potrat, ten chlap dieťa miluje, stará sa, sú do dnes spolu, ale podvádza ju kade chodí, ona to vie, ale má, čo chcela.Karma ju dobehla a úprimne, presne to si aj zaslúžila.