Tehotenstvo v 37 rokoch
Ahojte mamičky je tu niektora kto je v 37 tehotná? Ja som si vo štvrtok večer urobila test a bol pozitívny aj v piatok ráno z ranného moču a tiež pozitívny.Bol to pre mňa šok máme už dve deti 17 a 12 vôbec sme neplánovali no podarilo sa bojím sa ako to zvládnem.
@majkaalexia tvoja otazka je minimalne netaktna, nezda sa ti? to dieta uz ma, ma ho teraz vyhodit na ulicu? okrem toho 54 rokov? to je nejaky vek, ze uz nezvladas bezne cinnosti?
@majkaalexia Čo je na tom také hrozné? 🤔
@majkaalexia prečo myslíš? Možno má naň oveľa viac trpezlivosti ako mnohé 35 ročne maminy.. 🙂 píšem to ako dcéra otca ktorému som sa narodila ako 1. dieťa takmer v 40-tke 🙂 kamarátky mi ho vždy závideli 😁😍 kým ich mladí otcovia celú pubertu prevrieskali môj mal so mnou priam božskú trpezlivosť ❤️ mám 39, ocinovi ťahá na 80 a stále máme skvelý vzťah 🙂
@07091987 ahoj, ja mám 38, rodiť budem dva mesiace pred 39 a všetko je v poriadku, všetky testy vyšli ok, aj nifty. Moje prvé a keby mi bruško nerástlo, ani neviem. Väčšinou zabúdam, že čakám drobca.
@majkaalexia starý vek? Moja 56 ročná mama si v tomto veku trúfne na veci, ktoré 40 ročné nedávajú a vnúčatá sú s ňou radšej ako s 30 ročnou švagrinou (viac sa im babka venuje). Že starý vek 😅
@majkaalexia uplne v pohode,ja sa necitim na svoj vek a veľa ľudí mi hovorí,že nan nevyzeram

@majkaalexia 🙂 ale však takto na tom budú všetky ženy čo sa rozhodli mať dieťa +-40 ročné