icon

Tehotenstvo z nevery

2. sep 2025

Ahojte, prosím vás, bola som mužovi neverná (viedlo ma k tomu to, že si mnou nechcel sex cez 5 rokov a prišiel niekto, komu som sa páčila aj sa ku mne pekne správal tak som proste nejak podľahla ale aj tak mi to je ľúto) no a otehotnela som. Mužovi som to povedala, aj to že dieťa nie je jeho. Otec dieťaťa má najskôr poslal na potrat, potom vravel že sa teší a teraz vraví, že nás bude podporovať ale nič viac (neviem čo si mám pod tým predstaviť). Muž má prekvapil, povedal že dieťa bude jeho a normálne spolu budeme aj naďalej, aj keď mi odvtedy stále vykrikuje aká som kurva. Ja sa nedokážem rozhodnúť, na naše deti je despota, neviem si predstaviť aký by bol na toto malé. Vôbec neviem čo mám robiť, keby tu nie je to maličké čo nosím asi by som sa už zabila. Prosím, viete mi napísať čokoľvek vás napadne ? Akúkoľvek skúsenosť s aspoň podobnou situáciou? Ďakujem veľmi pekne.

Strana
z3
kiki68
2. sep 2025

@anonym_autor No mas moznost od neho odist?

nafka0483
2. sep 2025

Keby tu nie je to malicke tak by si sa zabila??? Ved spominas ze mas deti aj s manzelom, mysli aj na ne! Potrebuju ta!

Premysli si prakticke veci - ci sa manzel chce rozviest, ci chces ty, aky mate vlastne problem a ci sa da vyriesit.
Ci zvladnes byvanie, 3 deti, ci pracujes...

autor
2. sep 2025
@kiki68

@anonym_autor No mas moznost od neho odist?

@kiki68 no možnosť moc nemám, neviem si predstaviť podnájom s troma deťmi

krasneleto
2. sep 2025

@anonym_autor otec dieta nechce, bude ti posielat vyzivne- tomu rozumej pod "budem vas podporovat"... tvoj muz si necha dieta so zenou, ktorej vykrikuje , ze je ku.... hej? a to si teda ako predstavujete?
v tomto pripade by som zvazila, dieta si nechat vziat... a vobec, to co ste za narusencov, ze si spravis dieta s inym a doma to oznamis, ako keby si napiekla kolač, že páči sa.... na vlastne deti je despoticky, na cudzie bude lepsi? bud si to teda malujes krajsie ako je, alebo neviem

autor
2. sep 2025
@nafka0483

Keby tu nie je to malicke tak by si sa zabila??? Ved spominas ze mas deti aj s manzelom, mysli aj na ne! Potrebuju ta!

Premysli si prakticke veci - ci sa manzel chce rozviest, ci chces ty, aky mate vlastne problem a ci sa da vyriesit.
Ci zvladnes byvanie, 3 deti, ci pracujes...

@nafka0483 no ja mám pocit že bezo mňa by im bolo lepšie lebo teraz som len urevana troska

anonym_5f8429
2. sep 2025

no gratulujem, chudata deti a vsetky, vyrastat v takej rodine.... ty sa citis na slucku?? co potom deti... otec na nich sere, matke je to jedno ako si ziju... za mna by si sa mala pozbierat a odist od neho ak sa jeho spravanie nezmeni, radsej spokojnu rodinu bez muza ako s muzom despotom ☹ ale to musis mat na to odvahu a chciet pre svoje deti lepsi zajtrajsok

jaja20
2. sep 2025

Akože sorry, ale si total nezodpovedná. Veď podľahnúť si mohla, ak ťa muž zanedbával, ale prečo ste sa nechránili?!

anonym_ab8af1
2. sep 2025

Ty vole. Neverím, že máš doma despotu, dve deti s ním, odmieta ťa päť rokov a jediné, čo ti napadne je, ísť si zašukať s niekým iným a hneď si urobiť tretie dieťa.
Toto je buď vymyslené, alebo neviem. A ešte to zhodnotíš, že lepšie by im bolo bez teba, lebo si troška urevaná.

januska12323
2. sep 2025

Ďalšia téma kde dúfam, že sa len niekto zabáva.

osky
2. sep 2025

Ja nepoznam ziadne ospravedlnenie na neveru..
Ale dobre...toto neriesime

Nechapem,preco ste sa nechranili..
Matka 2 deti a nevies,ze to moze prist?

Na potrat nie,to dieta za to nemoze.

Tvoj muz ma pravo byt nahnevany,uznaj,ze to musi byt pre neho sok-nevera a k tomu este aj nasledky z nej.aj on je len clovek...
aj ked ma na tom podiel viny-5 rokov ta zanedbaval.
Napriek tomu,pre mna toto nie je dovod na neveru.nie sme zvierata.
A mala si mysliet hlavne na tie deti.
Si zufala,tak ti po rozume chodi aj samovrazda.
Poloz si otazku,komu by si tym pomohla.
Dost,ze si urobila jednu chybu- neveru,hned na to druhu-otehotnela si.
A este im nalozis,ze sa na nich doslova vykasles?
Nie,to by nebolo dobre riesenie.

Skus uvazovat racionalne.
Sadni si s muzom a skuste sa v pokoji dohodnut.
Ci je schopny prezret tuto krivdu a ostat vo vztahu bez toho,aby ta sustavne ponizoval a vrsil sa na detoch.
Podla tvojho opisu v toto ja velmi neverim.

Takze druha moznost je ist od seba,a zacat od znova
Sama,s 3 detmi...
Co si si navarila,si aj zjes
Proste je to tak...
Je mi luto tvojich deti,tie si vzdy vsetko odskacu za hlupost dospelych.
Pritom oni za nic nemozu....
Ked vidim precitlivele mamicky,a potom citam nieco taketo....potom si pomyslim-nezasluzili ste si ich.
Ja deti nemam,a predsa som muzovi verna.
A neskaceme po sebe kazdy den...
Ucta a dovera vo vztahu,to su 2 piliere manzelstva.
Samozrejme,okrem lasky.
Ak tvoj muz bol blby a despoticky uz pred neverou,mali ste to uz davno riesit.
A nie vyrobit esze dalsie problemy....

anonym_8513c4
2. sep 2025

Podla mna si sa nechranila z vypocitavosti. Myslela si, ze dieta zmeni vas milenecky pomer na partnersky.

kikush182329
2. sep 2025

Prave teraz musis odist. Manžel je despota a bude to len horšie. Zachran si deti.

anonym_a3bebc
2. sep 2025

@anonym_autor choď na potrat... Úprimne neviem čo by si urobila keby tvoj muž čakal dieťa s inou . Si mu zahla a pritom si vydatá a máš deti. Ok keď si mu už nasadila parohy tak ste si mali dávať pozor ako úprimne ja byt tvojim mužom ani krajšie by som ta neoslovila ta predstava si niekto iný namačal kus oštatého mäsa u teba ...😑

anonym_9db73b
2. sep 2025

nic v zlom ale ako vravi tvoj muz si "kurva" nic ine mi z toho nevychadza... bud ste sa mali rozist a tak si ho mala podviest alebo si to nemala robit nic ta neospravedlnuje!!!

anonym_a3bebc
2. sep 2025
@anonym_9db73b

nic v zlom ale ako vravi tvoj muz si "kurva" nic ine mi z toho nevychadza... bud ste sa mali rozist a tak si ho mala podviest alebo si to nemala robit nic ta neospravedlnuje!!!

Ju treba ešte polutovat ... by som bola zvedavá keby jej muž čakal s inou co by robila potom .Fuj ze ju hanba nebije

anonym_9db73b
2. sep 2025
@anonym_a3bebc

Ju treba ešte polutovat ... by som bola zvedavá keby jej muž čakal s inou co by robila potom .Fuj ze ju hanba nebije

@anonym_a3bebc presne! môže si za to sama karma je sviňa ale zato spravodlivá

anonym_98f8c2
2. sep 2025

Čo myslíš, že sa manžel zmení, keď bude mať doma "kukučku"? Ak bol doteraz despotický, o Teba nejavil záujem a aj teraz Ti iba nadáva, máš dojem, že narodenie nemanželského dieťaťa ho zmení na nežného a láskavého otca? Ak je surový k vlastným deťom, aká budúcnosť pri ňom čaká to nemanželské? Ak si Ty preňho k..va, dieťa bude vyku...nec, panghart a ktovie čo ešte. Naozaj máš pocit, že toto je to správne prostredie na výchovu ďalšieho dieťaťa? Ak si už bola natoľko nezodpovedná, že si otehotnela mimo manželstva, maj aspoň toľko rozumu, že sa celej situácii postavíš čelom. Vaše manželstvo roky nefungovalo a garantujem Ti, že už fungovať bez hádok, nadávok, výčitiek a ktovie čoho ešte nebude. Ale Ty v ňom chceš zotrvať, napriek tomu, že Tvoje ešte nenarodené dieťa tam nič pekné nečaká, len pre to, že je to "pohodlnejšie" a nemusíš riešiť, kam by si šla s 3 deťmi? Uvedomuješ si, že sa správaš ako sebecká mrcha, ktorá uprednostní vlastné pohodlie (= strecha nad hlavou) aj za cenu toho, že deti (a Ty sama) budú trpieť v spoločnej domácnosti s mužom, ktorý sa (podľa Tvojich slov) k nim nespráva práve najnežnejšie? Manžel sa nezmení, zato pri každej príležitosti použije Tvoje "pošmyknutie" na útok proti Tebe. Som presvedčená, že Ti vulgárne nadáva aj pred deťmi (ak nie, časom sa to môže stať pravidlom). Počítaj s tým, že rovnaké nadávky sa ujdú aj tomu najmladšiemu. Prečo si pred nemanželským stykom neuvažovala o niečom takomto? Keď už si nemyslela hlavou, ale niečím iným, prečo si sa aspoň nechránila? Ten drobec, čo sa v Tebe vyvíja, si síce nezaslúži, aby umrel skôr, ako sa narodil, ale nezaslúži si ani život s chlapom, pre ktorého bude chodiacou pripomienkou, že mu manželka "nasadila parohy". Naozah nepotrebuje byť ďalším fackovacím panákom vo vašom pobabranom vzťahu. Keď si už bola natoľko nezodpovedná, že si splodila nemanželské dieťa, buď teraz zodpovedná a urob to najlepšie možné rozhodnutie (za mňa odchod od manžela, ale ženy Ti tu rádia aj inú alternatívú, ktorá však pre mňa nie je riešením, lebo ostaneš naďalej vo vzťahu, ktorý ničí Teba, Tvojho muža aj vaše spoločné deti...).

sevrin
2. sep 2025

Ale tak ja si myslím, že je to ešte celkom fajn, ten čo ťa nabúchal, ti bude posielať výživné a tvoj manžel si ho osvojí.
Či lepšia alternatíva by bola, keby ten čo ťa nabúchal, by ťa poslal do riti, že to určite nie je jeho a manžel by ťa po priznaní zmlátil do krvi?

anonym_a3bebc
2. sep 2025
@anonym_9db73b

@anonym_a3bebc presne! môže si za to sama karma je sviňa ale zato spravodlivá

@anonym_9db73b najlepšie na tom je že ani ten je milenec nechce to decko jemu išlo len o sex a ona teraz v totálnych sra-kách 🫡

klara546
2. sep 2025

Muz s tebou 5 rokov nespáva, a ty napises..
,, mužovi som to povedala,aj to, že to dieťa nie je jeho."
Hallo? ☺️ A on nepochopil ze to nie je jeho? Ved logicky. Ci mu to nedošlo?

anonym_9db73b
2. sep 2025
@klara546

Muz s tebou 5 rokov nespáva, a ty napises..
,, mužovi som to povedala,aj to, že to dieťa nie je jeho."
Hallo? ☺️ A on nepochopil ze to nie je jeho? Ved logicky. Ci mu to nedošlo?

@klara546 možno si myslel že došiel duch svatý 🤣

anonym_f8c2d9
2. sep 2025

akože na vracanie mi je z tohto, na vlastné je despota na cudzie neviem si ani predstaviť, bože zachráň deti a utekaj vieš si predstaviť čo to bude ak sa malé narodí a všetci budú riešiť na koho sa podobá po kom je .... ak nie je emocionálne zrelý ... dieťa za to nemôže ale odserie si to

anonym_9c518b
2. sep 2025

Keby som ja toto spravila mojmu chlapovi v živote sa namna ani nepozrie. A že to len muži sú svine 😁

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_fab8a2
2. sep 2025

Zase len obyčajný TROL

ivik4
2. sep 2025

Dieta by som si nenechala s milencom a odisla by som od muza kt. So mnou nespava. Darmo Ti nadava ze si ku.. ked si za to moze sam. Ty mozes uz ale za to dieta 💁🏻‍♀️

anonym_9db73b
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub to nemyslíš vážne 🤣 seba neobviňuj? práve seba má čo obviňovať! ona urobila chybu a môže si za to sama... mohla sa rozísť ak jej nevyhovoval vzťah s týmto mužom ale na čo? podviedla ho!!! žiadna evolúcia s tým nemá nič ide o zvierací pud a nie evolúciu!!! zviera sa chce rozmožovať (teda mať nechránený sex s inými bez ohľadu na "partnera") chápeš ten rozdiel? ako sa musí cítiť manžel? potešilo by ťa ak by tvoj partner/partnerka prišla s tým že čaká dieťa niekoho iného? budeš ho/ju ospravedlňovať že ide len o pud a že za to nemôže? 🤣 spamätaj sa prosím

lenkasarka
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub tak v prvom rade môže obviňovať len a len seba,lebo keď má muža debila čo s ňou nesexoval dávno sa mala rozviesť a riešiť si život bez neho a nie že sprqvim si kukučku a dako bude. Je to len jej chyba

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3