icon

Tehotenstvo z nevery

2. sep 2025

Ahojte, prosím vás, bola som mužovi neverná (viedlo ma k tomu to, že si mnou nechcel sex cez 5 rokov a prišiel niekto, komu som sa páčila aj sa ku mne pekne správal tak som proste nejak podľahla ale aj tak mi to je ľúto) no a otehotnela som. Mužovi som to povedala, aj to že dieťa nie je jeho. Otec dieťaťa má najskôr poslal na potrat, potom vravel že sa teší a teraz vraví, že nás bude podporovať ale nič viac (neviem čo si mám pod tým predstaviť). Muž má prekvapil, povedal že dieťa bude jeho a normálne spolu budeme aj naďalej, aj keď mi odvtedy stále vykrikuje aká som kurva. Ja sa nedokážem rozhodnúť, na naše deti je despota, neviem si predstaviť aký by bol na toto malé. Vôbec neviem čo mám robiť, keby tu nie je to maličké čo nosím asi by som sa už zabila. Prosím, viete mi napísať čokoľvek vás napadne ? Akúkoľvek skúsenosť s aspoň podobnou situáciou? Ďakujem veľmi pekne.

anonym_9db73b
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub nemá s tým nič spoločné! posilnenie génov v evolúcii čiže posilňuje to aby sa vyvýjala evolúcia ďalej ale to nemá nič spoločné s tým ako reagovala a zachovala sa naša pani výnimočná ktorá podvádza svojho muža. takže je v pohode ak sa ľudia budú navzájom podvádzať? lebo ide o evolúciu? to nás bude ospravedlňovať... huráááá idem hneď na to mám ospravedlnenie ako píšeš... choréééééé 🤮🤮🤮

lenkasarka
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub jasne môže sa nájsť iný aj 5 iných v tom problém nevidim. Problém vidím v tom,že čaká dieta s iným aj keď je vydatá a žije s manželom. Teraz jej manžel nadáva aj ja by som jej nadavala na jeho mieste. Myslíš,že bude milovať cudzie dieťa? Po takejto zrade? Pochybujem. Vždy bude mat tu zradu pred očami. Trochu reality nie ružové okuliare. Veď ona si nedoniesla domov mačku,ale dieťa o ktore sa treba starať najbližších 20 rokov.

anonym_9db73b
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub pripomínaš mi chlapov ktorí ospravedlňujú tých ktorý znásilnia ženu... "nemajú silu dať pod kontrolu svoje emócie nemajú sa ospravedlňovať za to ako sa narodili" sory odbočila som... len tak mi preletelo myšlienkami jedno video kde je znásilnenie presne takto ospravedlnené ako ty ospravedlňuješ túto pani... ešte otázka na našu autorku... a nemal ten pán náhodou vyzývavé oblečenie? 😮 to by bola potom len náhoda 🤣

lenkasarka
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub tak si to vezmi z druhej strany aj ten muz má právo na svoje emócie no a môže si spraviť aj on dieťa niekde inde a potom jej bude v klude vravíet zbal si saky páky a pal do kam chceš veď aj mna ovládli emócie ako teba. Čo je natom,však?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
20erika07
2. sep 2025

To ti nevadilo skor , ze je na deti despota? Uz davno si mala od neho odísť s deťmi. Chudata deti a toto tretie bude "pobité" 😭 urob vsetko co mozes aby deti netrpeli, prepac, ale na svoje pocity sa teraz vykašli, neľutuj sa a postav sa k tomu triezvo a najmä ako MATKA, nie žena co narobila sprostosti a teraz chudinka trpi

lenkasarka
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub to je síce fajn ona to môže brat pozitívne,ale jej manžel má právo na tebou písané emócie,ale negatívne a môže ju poslať do péčka. Však ja by som sa ani nedivila keby to spravil

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_9db73b
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ale ospravedlňujú to tak isto ako ty neveru 🤣

anonym_9db73b
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub áno poďme brať pozitívne nemanželské dieťa.. počuj a klaňať sa mu nemáme? chápem že za to to dieťa nemôže ale matka áno a aké zázemie mu pripravila? nevlastného otca ktorý ich aj tak pošle do prdele

anonym_9db73b
2. sep 2025

@mirokub tebe by nebolo proti srsti mať doma dieťa ktoré nie je tvoje? a nemyslím dobrovolne adoptované z detského domova

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_9db73b
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ale len z jednej strany vo vzťahu a tiež nie je akceptovateľný a ak už áno (lebo su aj takí) tak nemá právo sa obhajovať

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_9db73b
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub nejedná sa o teba ale ospravedlnil by si ženu ktorá ti toto spraví? žena mala slobodnú vôľu rozhodnutia či to urobí alebo nie a urobila to tudíž môže za to!

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub opýtam sa teda inak. Akceptovala by si neveru manžela,lebo to má evolučný podklad. Hráš sa na takú tolerantnu,alebo je to len tento konkrétny prípad. Kto je teda na vine? Manžel,milenec? Žena je vlastne len chudinka ktorú treba ľutovať? Keby tu napísal chlap,že spravil som si kukučku,ale žena mi nadáva do kurevnikov napísala by si neobvinuj sa to nieje tvoja chyba ty si len podľahol svojej emocii. To čo píšeš to je úplne postavené na hlavu. Podľa toho by sme mali všetci tolerovať neveru,nemanželské deti,lebo veď emócia,evolúcia. Bez uražky ale takuto chujovinu som tu od teba ešte necitala.

anonym_9db73b
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ja som len napísala že mi to pripomína obhajovanie znásilnenia nie že ho obhajuješ a v tom je rozdiel... tie isté slová boli použité ako si používal ty preto mi preblesklo hlavou aj toto 😗
nevera je nechutný sexuálny pud a môj názor je že ak chceš podvádzať podveď ale najprv sa rozíď aby si neranil druhého

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub no veď áno chyby má hľadať autorka na svojej strane. Správne. O moju sebareflexiu sa neboj. Len ty neodpovedas na otázky píšeš len omáčky.

anonym_9db73b
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub no veď áno ak chcem podvádzať alebo mám tú túžbu radšej to neurobím 😉

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_9db73b
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub počkaj ak chlapa podvedie žena má hľadať chybu v sebe a ak on podvedie tiež má hľadať chybu v sebe? 🤣 to už mi je aká blbosť🤣🤣

anonym_9db73b
2. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub o akej sile teraz píšeš? myslíš neukájania sa? je ťažké nevhupnúť na niečí penis? nemá sváď milión možností ako napr vibrátor, alebo ruky?

anonym_1219ad
2. sep 2025

Nechapem taketo zenske bez moralky
Ked s vami muz ofmieta spat bude mat dovod a vy miesto toho aby ste sa rozisli podvadzate kade tade .
Rozbijate manzelstva.Bez moralky, charakteru , proste hnoj
Dufam, ze vam to vasi muzi vratia a pocítite vlastnu medicinku. A mozno uz vam to davno vratili a preto s vami nespia. Chudence deti ked maju takychto bezcharakternych rodicov

mirokub
Odpoveď bola odstránená