icon

Tehotná s kamarátom s výhodami

19. máj 2023

Ahojte baby posledné čo od vás teraz chcem je to aby ste ma tu ukameňovali....stala sa vám niekedy situácia, že ste otehotneli s kamarátom z výhodami? Ja som momentálne v 6tt povedala som mu o tehotenstve hneď ako som sa dozvedela, no poslal ma na potrat a že ked tam nepojdem budem slobodna mama...je to veľmi ťažká situácia a neviem ako ďalej už som 2x spontánne potratila a nechcem po 3x zažívať kyretáž len nemať úplnú rodinu tiež nechcem...
Viem, že je v šoku preto možno taká reakcia no je mi strašne možno ked si bábo nechám a uvidí potom fotky z ultrazvuku kde je hlavička, ručička atď bude reagovať inak 🤷🏻‍♀️🥺 je úplne podráždený, nepríjemný povedal, že keď si dieťa nechám pokazím život nám 3 čo by ste mi poradili, nemám mu vôbec dvíhať telefón a pod nech to trochu spracuje ? Vie o tom viac ako týždeň a nič sa nezmenilo...

elli333
20. máj 2023

Ahoj ,viem, že je to veľmi ťažká situácia len ti chcem povedať, že dieťatko by som si nechala a jeho by som nechala vychladnúť. Áno trebárs aj na dlhšie úplne prerušiť kontakt a až neskôr nech sa sám rozhodne. Chlapom to trvá dlhšie, ale ty sa musíš rozhodnúť skôr. Možno ti pomôže to, že naprieč časom existuje veľmi málo ľudí ak vôbec niekoho takého nájdeš čo sa rozhodli dieťa si nechať a to rozhodnutie by ľutovali, ale 99% tých čo si dieťa nenechali to skôr či neskôr veeeeľmi trpko oľutovali..

autor
20. máj 2023

@elli333 Máš úplnú pravdu 🙏🏻

maialeo
20. máj 2023

Tak nejak očakávam, že vzťah s výhodami je taký, kde sa toto stať nemôže...

zuza265
20. máj 2023

Ja by som si dietatko nechala. Ak by si citila nejake zle pocity, psychicky problem alebo silne nechcenie, skusila by som sa poradit so psychologickou, ktora mi poskytne nadhlad a zistim co naozaj chcem♥️ rozhodnutie by nestalo na muzovi. Kamaratovi poskytni cas. Ako sa rozhodne tak sa rozhodne. Zariadila by som sa aj bez neho🤗 neboj sa, zvladnes to a budes tou najlepsou mamou akou vies len byt🤗 tvoje dieta aj ty viete byt stastni aj bez muza aj s nim (ale s tym spravnym).

autor
20. máj 2023

@zuza265 Krásne napísané 😍🙏🏻

dilino
20. máj 2023

@melanta úplny súhlas do bodky.

dilino
20. máj 2023

Dieťa si nechaj zvlasť ak si mala dve samovoľne potraty.Dieťa za nič nemôže.Vedela si že je to len s výhodami to znamena že si mala nejaké výhody. Vždy je riziko ked je sex bez ochrany že môžeš zostať tehotna.Nikdy by som nepristupila na sex bez lásky.Vidiš teraz kde to došlo.Na toho vyhodáka sa vyser nezdvíhaj mu telefon.TU na MK je veľa matiek slobodných zvládlo to veľa žien zvladneš to aj TY.Vždy je možnosť mať ho zapisaného v RL dieťaťa aby si mala nárok na výživne.O tom nerozhoduje ten vyhodak ale súd.Nechce nič tak nech aspoň platí výživné ked si tak narazila.Máš ponaučenie.Máš podmienky na to aby si s ním bola sama s dieťaťom tak chod do toho aj bez otca ktorý sa možno časom uvedomi.Má ON nejaku rodinu ak áno ja by som ich navštivila ženu a deti.Ale podľa mňa normálna žena nechce vzťah s výhodami ak to nie je tajne ake výhody si mala je bohatý o to viac by som ho ošklbala ako sliepku.

ibajaanikiny
20. máj 2023

Napis do poradne Alexis prosim…🍀

nevenka
20. máj 2023

Ja som sa vcera nevyjadrila, ale neda mi, ako tu uz par zien pisalo, tiez som nazoru, ze dieta si nechaj, hlavne, ak mas za sebou 2 potraty. Ja mam deti 4, tretie bolo este ako tak, stvrte totalne prekvapko a muz to rozdychaval snad pol roka. Miluje to dieta strasne teraz. Ale je pravda, ze je to v manzelstve a muz sa o nas stara prikladne.
Ja osobne som este v 25 po detoch netuzila a Ty uz mas aj 2 potraty za sebou. Tak hovorim, ze radsej byt slobodna matka a to dieta mat, ktovie, mozno to bude pre Teba velkym darom a zivotnou vyzvou a inspiraciou. A ked by si sla na potrat a nahodou potom neskor tie deti nebudes moct mat, tak si podla mna budes hlavu buchat o stenu. Dieta je pre Teba dolezite, tak to citim z Tvojho prispevku. Neobetuj zivot nevinneho stvorenia kvoli takemuto chlapovi. Dieta nie je hracka alebo omylom poslany tovar, ktory mozes vratit. To aj sama vies.
Ja som uz pri tretom mala zdravote problemy, vyssi vek, zvladli sme to, pri stvrtom to bolo este horsie, velke obavy a 39 rokov. Tiez som mohla spanikarit a urobit chybu, neurobila som to. Nedali by sme ju za nic na svete,...
Prajem Ti vela sil, urcite to poriesis, babatko si URCITE NECHAJ. A uplnu rodinu mozes este mat, vsak mozno stretnes niekoho uzasneho niekde na prechadzke s babatkom v parku alebo niekde inde. Na mieste, kde by si sa bez dietata nikdy neocitla. Zivot je nevyspytatelny. Ja verim tomu, ze vsetko sa deje z nejakeho dovodu.

katkami123
20. máj 2023

To dieťatko ti lásku neskôr vynahradí milón násobne.

autor
20. máj 2023

@nevenka Normálne si ma rozplakala 🥺 tak nádherné napísané, ďakujem za podporu ❤️

dilino
20. máj 2023

@sheila121 aby išla na potrat jej radiš čitaj lepšie prekonala dva samovoľne potraty tak teraz by si mala ísť dať dieťa vziať prebud sa.

autor
20. máj 2023

@dilino Na niektoré trúby nenachádzam vôbec slov..niektoré ženy sú tu naozaj bez chrbtovej kosti🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
dilino
20. máj 2023

Iste to sú take hlavne dve úplne čiste ľaľie čo ťa nazyvajú matracom.Preboha že aj pre take ženy musi slnko svietiť nechápem.Nazyvať cudziu ženu matracom ktorú nikdy predtým nevidelel nepoznajú ju je riadne odvažne.Vieš klavesnica znesie veľa ale či by TI to boli schopne povedať do oči to už by bolo ťažšie.Nikdy nepochopim to silačštvo že som anonym a nazyvam niekoho matracom.Ved to je odpad ľudskej spoločnosti čo to napíše cudzej žene bez toho aby ju poznala.To podľa vyjadrovania si utvoriš obraz čo je to za človeka.Kamarátstvo z výhodami bolo už dávno aj búde ale musi to robiť taký chlap čo to vie ked nevie mal vopchať do úľa mal by pokoj.TY si dieťa nechaj pišem TI s pohľadu mamy ktorej dieťa zomrelo.Vyser sa na na ňeho nestoji TI za to.Trtkať áno ale vziať na seba zodpovednosť to nie.Je to chudák.Teš sa že sa TI dieťa narodi a bud v kľude.

sisaka
20. máj 2023

Autor - sa zamysli, kto tu je bez chrbtovej kosti! Komu chyba morálka a šuká s niekym len tak za výmenu za kamarátstvo! Ty chrbtová kosť 🤦‍♀️

dilino
20. máj 2023

@sheila121 neviem ale žena žene radi ísť na potrat no tiež asi nič moc.TY s a o to dieťa starať nebudeš tak nerad jej ísť na potrat to že ju nchal debil neznamena že nema podmienky ho výchovať.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
katkami123
20. máj 2023

@sheila121
Súhlasím, treba pozerať dopredu a nie na to, čo bolo. Len netuším prečo tu skoro všetky ženy omieľajú, čo bolo.

Nech sa na mna nikto nehnevá, ale keď sú tu témy mileniek, zeny, ktoré píšu, že sú vo vzťahu friend with benefits, div, že im iné netlieskajú a žiadna nerobí nič zlé. Všetko je Ok. Tu sa stala situácia, autorka sa rozhodla zachovať zodpovedne a všetky ju tu idú kameňovať. Kde máte tie kamene pri tých milenkami, podvadzany h ženách a ženách, ktoré tu verejne píšu, že majú otvorene vzťahy? Prečo sa tam nerealizujete?

Tu mi tato diskusia už príde, no Slovač, si v 💩, no tak ti ešte naložím, aby si málo nemala. Čo pomôže a ako teraz tehotnej autorke, že jej tu ženy budú nadávať do matracov, dávať linky na kondómy? Napíšem to otvorene, ale žena, ktorá pozná svoju cenu a ma sebaúctu, samozrejme, že na sex s výhodami nikdy neprivolí. Takze poďme autorke s nízkym sebavedomím, už to sebavedomie úplne dodupať, ešte tehotnej, nech ju čo najviac vystresujeme. Tlieskam tejto internetovej šikane, ktorá sa tu spustila. A to tu vypisujú dospelé ženy a MATKY. Takze, nedivme sa, že malé deti sú medzi sebou hnusné, stačí zavítať na tieto dospelácke diskusie.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
katkami123
20. máj 2023

A čo ma najviac zaráža, ze polovica žien tu na koňovi má deti s partnerom/priateľom. Ešte bez hanby si tu práve takéto ženy idu na autorke mastiť ego. Veď keď Vam zajtra/o mesiac/o rok ten váš priateľ za nosom zabuchne dverami, ste na tom horšie ešte ako zakladateľka témy, žiadne istoty, žiadne BSM, len sa na súde budete nsťahovať o výživné ako sa bude aj tu autorka s tým rozdielom, ze ona má jedno a vy tu poniektore takto fungujete aj s 2-3 deťmi. Ak chcete niekomu nadávať, tam choďte za tými svojimi “priateľmi”, nech sa zobudia.

sisaka
20. máj 2023

@katkami123 hneď na úvod napíšem, že som vydatá, aby nebolo, že trafená hus zagagala.
Ženy, ktoré majú priateľov, partnerov ich majú lebo sa navzájom ľúbia a svoju lásku si preukazujú aj sexom. To samozrejme neznamená, že nemôžu nechcene otehotnieť, alebo že sa k tehotenstvu muži nepostavia “chlapsky”, ale od partnerov, ktorý nás milujú sa to skôr očakáva.
Keď mám kamaráta s výhodami, nie je medzi nami žiadne partnerské puto, stretávame sa za účelom vzájomného sexuálneho uspokojenia, určite nie za účelom plodenia deti a podľa toho sa k tomu inteligentní ľudia aj stavajú a používajú primeranú ochranu. Čakať od človeka, ktorý ma považuje za matrac nejaké “chlapské” správanie je pre mňa zarážajúce, prinajmenšom ide o totálnu naivitu.
Tak buď si idem zakladať rodinu a hľadám si vhodného partnera, alebo si len tak šukam s niekym pre fun, ale nečakam, že sa budeme hrať na šťastnú rodinku, keď nám zlyhá antikoncepcia a keď už trtkám pre fun, tak sa nespolieham na metódu plodných dní, prerušovanú sulož a podobne srandy, ale poriadnu serióznu ochranu. Šanca, že naraz zlyhá hormonálna antikoncepcia a kondom je nulová, takýmto rozprávkam neverim. A keď už som taká blbá, že nepoužívam adekvátnu antikoncepciu, tak musím rátať s tým, že tá neadekvatna môže kedykoľvek zlyhať a ja budem musieť riešiť následky. Lebo ja som žena a rozhodnutie bude na mne. Teraz tu nariekať a kopať do “kamaráta” ako nechce byť chlap je smiešne, že jej to tak nevadilo, keď s ním šukala 🤔

katkami123
20. máj 2023

@sisaka
Ja nevidím dôvod tu rozoberať tieto veci, určite si ich aj autorka uvedomuje, je to tu rozobrane už na 4. stranách a z každého uhla. Ale myslím, žeby bolo fajn tu pridať autorke aj nejaké rady a know-how slobodných matiek ako fungujú. Zároveň nikde nemáš istotu, jedine manželstvo je ošetrené pred štátom aj právne. Sú zeny, ktoré majú deti v rôznych toxických vzťahoch s alkoholikmi a gamblermi, atď a hrajú sa na slusne rodinky. A najviac tu autorku riešia zeny s priateľmi, ktoré po rokoch starania sa o deti doma od štátu s RD skončia bez toho partnera akurát s igelitkou v ruke.

leskovael
20. máj 2023

@katkami123 autorka sa od začiatku nezmienila o tom či pracuje, či má bývanie, či by mala podporu rodičov, alebo či dokáže fungovať a uživiť seba a dieťa... Tak aké know how od slobodných matiek? Ju vlastne ani netrápi tehotenstvo, ale postoj oplodnitela.. Či ho obmäkčí fotka ultrazvuku.. A teraz naozaj pri všetkej úcte... Má 25rokov a 2 potraty za sebou. Takže dieťa zakaždým buď plánovala len to bohužiaľ nevyšlo, alebo opakovane nedávala pozor na ochranu. Nevadí, stalo sa...Tak keď dieťa chce, teraz si už sama musí zvážiť svoje pomery a ak to sama zvládne smelo dotoho. My jej pomery nepoznáme, keďže ani nemá záujem reagovať. No od tohto chlapa nech nič nečaká, ani by nemala žiadať výživné lebo to nieje fér..Nakoľko možno sama porušila formu vzťahu do ktorého dobrovoľne išla, chlap jej povedal svoj postoj a teraz je rozhodnutie len na nej, no nevidim dôvod aby platil výživné len preto, že ona túži po dieťatku hlava nehlava.

sisaka
20. máj 2023

@katkami123 autorka sa pýtala, či niekto ma taký “vzťah” a ako na takéhoto “kamaráta” aby sa z nasratého stal sentimentálnym milujúcim budúcim otcom. Realita je taká, že nikto nevieme, akú mali medzi sebou dohodu, ako k otehotneniu došlo ale väčšina z nás si nerobí ilúzie, že ho nejaká “ručička” na fotke z ultrazvuku zmení. Osobne by som sa zariadila podľa seba a s nejakou podporou takéhoto “kamaráta” by som nerátala, ale to autorka asi nechce počuť, ale písali tu ženy aj o happyendoch, tak nádej zomiera posledná…

sense
20. máj 2023

@katkami123 lrn tolko autorka sama pise: 3 kyretaz zazit nechce ale nechce ani neuplnu rodinu. Tak jej teda porad ako donuti kamarata na sex aby ju zacal milovat a vytvoril s nou uplnu rodinu. Pretoze pyta sa na to a nie ci sa da kupit kocar z bazara. Dokonxa nepise ani o tom ci ma zazemiem kde byvat a pracu. Lebo mat dieta je krasne ale aj organizacne narocne pre matku samozivitelku. Potom tu vidno denne temy o tom ako sa stat nestara
Ak ma kde byvat, ma dostatocny prijem aby nebola odkazana na vyzivne a ma jej kto s dietatom pomoct tak nepotrebuje k tomu chlapa ktory ku nej nic neciti. Tak ako ma pravo rozhodnut sa ona , ma pravo aj on, len s tym ze vzhladom na jej rozhodnutie vznikne jemu aj urcita povinnost ale len vo forme platenia vyzivneho

autor
20. máj 2023

Dobre koniec diskusie...už tu nič nepíšte ďakujem

scorpionflower1
20. máj 2023

Ja ta mozno povzbudim. Osobne som to nezazila, ale bola som svedkom niecoho podobneho u kamaratky, ale s tym, ze tam ona mala vacsi problem s tym, ze bude mat dieta s muzom, ktoreho nelubi. Nebolo to vobec ruzove, este nemala dokoncenu vysoku a uvazovala o adopcii, na potrat bolo uz neskoro, ked na to prisla.
Na moje prekvapenie to dopadlo dobre. Ja som s nou uz neni v kontakte, bolo to davno, ale narodil sa jej chlapec, s tym muzom zacala nornalne zit, postavili si dom, skolu si dokoncila, a dokonca sa vzali a maju aj druhe dieta. Takze nemusi sa to skoncit vzdy zle. No, podla mna, zeny seba a svoje emocie kvoli stastiu druhych a najma svojich deti vedia obetovat viac ako chlapi. Chlapi, ked dieta nechcu, tak sa vacsinou tak obetovat nevedia a odidu. A ci je stastna, to ti tiez povedat neviem. Mozno dozrela a zacala si vazit na svojom muzovi, ze je zodpovedny, obetavy., clovek sa meni.
No.poznam aj iny priklad, kde spolu ziju takto tiez pohromade, lebo baba otehotnela po rozchode s ex frajerom, lebo sa este raz opiti spolu vyspali, on to dieta strasne nechcel, nakoniec sa podvolil, lebo co ludia povedia...a ked ho stretnem, tak je uplne nestastna troska a pije.
Podla mna si dieta nechaj, ked chces, ale musis ratat s tym, ze budes slobodna mama.

katkami123
20. máj 2023

Mne je to ľúto, že ti tu už takto neadekvátne nakladajú. Možno sú nejaké skupinky žien, ktoré sú slobodne matky a radia si medzi sebou, skús napísať tam.