Tehotná v 19. rokoch
Ahojte mam 19 rokov zachvilku 20 , som cerstvo vydata a tuzime s manželom po dietatku je tu daka na tom podobne ?
Ja som mala prve v 22 rokoch a to som bola v porodnici najmladšia. A zvladlo sa to, lebo muselo. Dnesne zeny si radi uzivaju a uzivanie si je len distingvovanejsi vyraz pre ****.
je tu aj taka skupina pre mlade mamicky 🙂 ale myslim, ze ak chcete mat rodinku tak je to uplne okay, su aj mladsie dievcata mamicky
Ja uz mam sice 30,ale otehotnela som v 19tich-planovane,rodila v 20tich..nemenila by som😁
Dnes sme so synom skor kamosi a on je tiez rad ze ma modernu mamku ktoru mu typuju za sestru😂
V 2016 sa nam narodilo dievcatko a j mm pocit ze uz nie som tak trpezliva😂
@monikam20 v júni mam 20 rokov . Vydatá som od septembra 2017 a som v 34 tt 😊
Ja mám 25 len nedávno som spoznala toho môjho pravého a vedela som hneď že je to on. Nechceli sme čakať a tak už po troch mesiacoch sme sa začali snažiť pravdaže hneď nám to aj vyšlo a nič neľutujem. O chvíľu budem mať 26 a do 30 by som veľmi rada stihla ešte jedno. U mňa to je tak že po 35 mi doktorka na onkológii z DNA testov radí aby som si šla preventívne dať všetko vybrať keďže tam mám vysokú pravdepodobnosť rakoviny. Neviem si predstaviť že by som musela ísť na operáciu keď by som mala doma ešte maličké deti ktoré by vyžadovali oveľa väčšiu starostlivosť ako väčšie detičky. Alebo keď by som už nahodou nemohla mať deti a strašne by som chcela určite by som sa buchala do hlavy. Pokiaľ si zdravá a máš svojho partnera ktorého miluješ tak nad tým že si mladá sa ani nepozastavuj. Lebo neskôr by si možno ľutovala.
Ja som mala prve v 31, druhe v 36 a pri druhom uz nemam tolko trpezlivost a sil ako ked som bola mladsia. Tak sup do toho!
@ebi88 mindža 👍😂 obľúbený výraz mojej segry
Ja nechapem, co sa tu zlietli matky, co sa obuvaju do starsich rodiciek. Podla vas je uz 27 rocna prvorodicka stara. Kazda nech ma dieta vtedy, kedy sa na to citi, ked je vhodny partner a aspon nejake zazemie.
@zabulienka266 :D
Ahoj, my sme chceli dieta, mala som 20, rodila som v 21... teraz ma maly 4 a pol... som rada ze to mam za sebou a ze uz je velky a ze ma ten kolotoc necaka po 30tke🙂 mna mala mamka v 19tich a teraz su s ockom 44+ a chodia si na chaty a na tury a koncerty a neriesia nejaky horny stupen ZS a pod.🙂
@monikam20 Ja som mala 19, keď som (cielene) otehotnela a v 20 som rodila. Keď budeš chcieť pokecať, napíš 🙂
Kazda zena to citi inak a kazda nech ma babo vtedy kedy sa nato citi , dakto to citi uz v 19 dakto v 30 , to nikto nijak neovplivni☺ ja mam 19 som sa vydala a velmi to citim ja a aj manzel ze by sme to babetko uz velmi radi medzi nami privitali
@monikam20 ja som mala mesiac po 20-tke keď som otehotnela a neľutujem teraz mám 27rokov 2deticky pri sebe a chceli by sme ešte jedno ale uz to ide ťažko
Držím palce chod do toho, aspoň dve detičky a potom si budete užívať ako rodina, cestovať, nebudete len rodičia ale aj super priatelia. Ak sa rozhodnete neskôr pre ďalšie aspoň ti bude mať kto pomôcť a povoziť ci po trážiť súrodenca. Píšem z vlastnej skúsenosti. Nič lepšie sa nám nemohlo podariť. Deti budú mať inak rozdiel 3 roky aj niečo a ľutujem ze druhé nebolo skôr.
Teraz je neobvyklé mat deti v normálnom veku 20 - 25 rokov, lebo ženy chcú kariéru a po 40 tke plaču, že sú stále slobodne, alebo nemôžu mať deti, alebo majú nebodaj nejaké chyby. To sa nechcem nikoho dotknúť 🙂
@lenqua_12325
@lenqua_12325 má to aj druhú stránku, potom tu 20 ročne plačú že musia bývať u svokry a od začiatku žiť z cca 200 eur, prípadne manžel ešte nedozrel na otcovstvo, ťahá ho to von za kamarátmi a žena sama doma s dieťaťom. Tiež sa nechcem nikoho dotknúť ale treba premyslieť aby potom okolností neboli na úkor dieťaťa.
@gir my sa nato divame s krestanskej stranky☺ dietatko je bozi dar a ked to pride tak to pride musime to prijat s laskou , , ved manzelstvo je branou rodiny ☺ a musime byt kazdy zodpovedny ci 20 rocny ludia alebo 30,40, rocny stale to je rovake. aj 30 rocny ludia robia chyby. Su aj take take zeny ktore sa este necitia byt matkami v 30 a su aj take ktore to uz citia v 20 kazdy je iny. Kazdy ma svoje trapenie aj radost, vsetko ma svoje dobre stranky a aj zle stranky, dakto lutuje ze sa stal mamou skor a dakto lutuje ze neskoro. Kazdy ma iny pohlad na zivot tak nikoho nemozeme odcudzovat. Napr. Ja som s manzelom chodila 7 rokov a potom sme sa vzali. Mam sice iba 19 no keby som ho spoznala teraz tak sa vezmeme neskorsie a budem mat babo neskorsie tak nemozem nikoho odcudzovat . To je osud ked to ma prist tak to pride☺
@monikam20 aj ja som kresťanka a svoje deti som prijala ako boží dar, každý musí poznať vlastnú situáciu. Ja som mala deti po 30 tke a vôbec to neľutujem,pripravili sme im zázemie a teraz sa z nich tešíme. Keď píšeš že si s manželom chodila od 12, no neviem či by som svojej dcére dovolila v 12 frajera 😉

@ebi88 prečo by som deťom mala venovať starobu? Ja som mala deti neskôr a je to pre mňa super. Vyštudovala som, cestovala, dobrú pozíciu v zamestnaní, postavený domček s užívam si deti. Nemusím ich dávať 8 mes. do jaslí,lebo z rodičáku nevyžijeme. Alebo ak niekto nemá partnera ako mu vyhovuje, len preto mať dieťa že vek? Každý musí zvážiť, kedy je ten správny čas. Neodsudzujem ani mladé ani staršie mamičky.