Tehotné - násťročné 🙂
holky tak tato tema je pre tie ktore sme mozno nedovršili vysoky vek no aj napriek tomu budeme mamicky :D moj vek je 17 a musim povedat ze sa neskutocne tesim na babo :D
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku :D
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo :D
tak ktora je tu taka ?:DD piste piste
Ani sa nečudujem. Sama neviem, čo by som robila, keby som teraz tehu. Ešte mám na to čas 🙂 ................. taký rôčik, dva, tri 😀 😀 Ale tak podpora rodičov (hlavne matky) by mala byť podľa mňa vždy.
Mala by byt 😒 Preto sa zaprisahavam, ze budem robit vsetko preto, aby som nebola ako moja matka 🙄
A veru, mas cas, dovtedy mozes prist strazit moje 😀
natalie - myslim, ze penize by ti ty neziskovky nedaly, to dava socialka apod., ale naopak treba kocarek a obleceni na mimi si myslim, ze by ti dat mohli... to je jedno, ze mozna pujdes k babicce, ona neni tvuj opatrovnik a ty sama nemas nic a jsi v hmotny nouzi (nebo tak nejak jsou ty pravnicky terminy 🙂 ). At uz jsou motivy tvoji babicky jakykoli, bude to asi lepsi nez nic - aspon budete mit s drobeckem kde bydlet a co jist .... a ona treba roztaje a bude pravnouce milovat 🙂 Zkus se podivat na internetu - nevim, co je na Slovensku, ale v Cechach myslim pomaha cerveny kriz, nadace nase dite, ted jsem nasla nadaci Zrni - zrovna tam povezeme do jednoho centra pro maminky v nouzi obleceni, ... na slovensku to bude urcite podobny. A co alimenty od ex? Vim, ze se choval hrozne a mimi zapira a kdesi-cosi, ale jako otce bych ho u porodu uvedla - dite ti nevezmou, ale bude muset aspon neco malo platit, v tvoji situaci kazda koruna dobra 🙂 .... drz se a odpocivej 🙂
http://www.domov.estranky.sk/clanky/domovy-pre-...
Natali, skús si pozrieť túto stránku. Aspoň tak informačne, aby si vedela, kde čo zhruba je. Možno ti to pomôže, možno nie.
Ahojte.. 😀
Natalie, ležiš na Materno-fetalnom?? To nevadi, ze este necitis babatko..to pride...niektore su lenivejsie...a este nevies, co to bude,???
To poznam. 😀 😀 ..ani mne sa nikdy nechcelo..a co mas take zaujimave na ucenie??? 😝
Keby to bolo zaujímavé, tak sa to učím 😀 Ale inak biolu, chémiu a informu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
misss - ano, presne tam, ale ja to neviem ani vyslovit 😀
eveluska - tiez som si prezerala tie stranky, a oni poskytuju aj materialnu pomoc? Ja som myslela, ze len ubytovanie... Neskor tam skusim napisat a opytat sa 🙂 Od ex by som aj nieco chcela, ale... minule ked som bola za jeho mamou (ktora o babu nevedela), tak sa mi vyhrazal, ze ked ho este raz kontaktujem, tak ma zabije 😒 Nemam si to vsimat? Myslis, ze to povedal len ako vyhrazku? ☹
JA som tam tiez lezala v 36 týzdni..stale je to na tej +1??ved este chvilu vydrzis a pojdes odtial prec..hlavne, nech ste v poriadku...ja som to tam tiez nevedela vydrzat..ale zvladnes...
a kde mas intrak???
Inak niektorí chalani by si zasluzili nakopad do ......!!! 😀 😝
Halo, halo..kde ste vsetky??Adka ako sa mate? Mala ešte tak vystraja stale?? 😝
Diamond..dufam, ze ty uz nestrasis doma..snad uz nie si "kinderko" 😀 😀
Liuš a ty ako?priznaky trvaju alebo nic ☹
Dneska sa mi nic nechce..padaju mi oči..spala by som..maly spinka a prave zvonil poštár (samozrejme 2x ..blbec a vie ze mam male dieta),som ho poslala niekam..ani varit sa mi nechce...
Co planujete vsetky na vikend? Teraz budu dni Bratislavy..všetko zadarmo a ja mozem trcat doma..isla by som niekam.. ☹ ☹..ale asi pojdem maximalne na lavicku do parku.. 😖 😖..potrebujem partacku na kocikovanie.. 😎
miss...ja neviem ci mi uz fakt preskakuje,..alebo co..ale men bolo dneska strasne zle..rano..aj edokteraz mi je..a trano som nemohla citit mlieko... 😖 😖 😖 😖
hmm az o 2 tyzdne..a bolia ma hrozne prsia uz od kramov co som mala...mohlob y to byt tehu??
tak ja si mysli, m ze aj ano..ved uvidime ako sa to dalej vyvinie..som zvedavaaaa 😀 ..testik si si neskusala??
misss...pockaj ved ty si mi vravlea ze ty si robila vo firme kde vyrabaju duphaston niee????a nie je tonahodou tak ze ked uzivam duphaston a nedostanem kramy do 2 tyzdnom tak som tehotna??nie je to tak nahodou?
lia....si na tom ako aj, tiez cakam do kramov, ktore maju prist o 2 tyzdne a bojim sa sklamania ako kazdy mesiac!!!!
hmm aj som to citalal na nejakej online poradni..ze jedna zena psaalla ze ma pockat do kramov a ak nepridu do 10 dni tak si ma spravit test ..aj enivem...cize aj keby som bola tehulka tak som mohla dostat kram??lebo ak by som bola tehotna tak len z minuleho mesiaca

Ved ja na nich aj kaslem, len bez ich prachov ide vsetko tazsie 😒