Tehotné - násťročné 🙂
Holky tak tato tema je pre tie ktore sme mozno nedovršili vysoky vek no aj napriek tomu budeme mamicky 😃 moj vek je 17 a musim povedat ze sa neskutocne tesim na babo 😃
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku 😃
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo 😃
tak ktora je tu taka ?😃D piste piste
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku 😃
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo 😃
tak ktora je tu taka ?😃D piste piste

•
22. jan 2010adelka ahoj ako sa citis? brusko netvrdne? gerci nepisala? juuuj nechcene som natrafila na temu zomrelo mi dieta a toto som nemala citat strasne som z toho smutna ako tam niektore mamicky pisali som plakala jak diva 😞
0
lizatko takove veci necti, taky jsem na to jednou narazila a pak jsem kvuli tomu nespala, protoze jsem otevrela album jesdne holciny a tam mela to sve mrtve miminko vyfocene... fakt jsem nekolik dnu kvuli tomu nespala |-|
brusko ani netvrdne ale ty poslove dneska zase...
gerci nepsala snad se maji dobre 🙂
brusko ani netvrdne ale ty poslove dneska zase...
gerci nepsala snad se maji dobre 🙂
adelka ved prave ze som tie fotky videla |-| uz ani nebudem, lebo ma to vzalo nikdy v zivote neprajem nikomu aby sa mu toto stalo aby musel taku bolest prezit, ja osobne by som to nezvladla, to je ine ked dieta potratis v nejakom 3 mesiaci ako uz narodene, hrozne daco, uz nechcem ani na to mysliet.
a kedy ides na poradnu? uz si dostala od gynekologa kufrik? a pohyby citis pravidelne?
a kedy ides na poradnu? uz si dostala od gynekologa kufrik? a pohyby citis pravidelne?
lizatko nemysli na to, je to strasne, kdyztak napis adminkam at ji to foto smazou nebo mne uz nic jineho nenapada, vim o nekolik holkach, co je to hodne vzalo |-| obdivuju to maminku, ale ...
pohyby citim pravidelne 🙂 kufrik jaky myslis? Prenatal box jsme dostali uz nekdy v 11tt do poradny jdu az 11.2. chodim jeste stale po 4 tydnech, ale snad uz si me zacne volat po 3.
Jak se mate? Co malicky? Uz spinka?
pohyby citim pravidelne 🙂 kufrik jaky myslis? Prenatal box jsme dostali uz nekdy v 11tt do poradny jdu az 11.2. chodim jeste stale po 4 tydnech, ale snad uz si me zacne volat po 3.
Jak se mate? Co malicky? Uz spinka?
adelka ten prenatal box som myslela este pri odchode z nemocky dostanes jeden ruzovy kurfik spomienok dobre vecicky su tam od ziletky az po domestos na wc 😃 to je dobre ze citis pohyby, lebo by mali byt pravidelne v rovnakom case. vybavicku uz mas? a kocik? no uz ku koncu ta bude volat castejsie lebo este robia aj vyter na streptokoka a aj tie ozvy. mame sa fajne nedavno sme sa okupali zjedol kasu a teraz fici s babkou a dedkom na posteli 😃 neskoro mi chodi spat o 12, ale to nevadi hlavna vec ze spi celu noc.
adelka ten kufrik dostanes az pri odchode z porodnice a tam este budes vypisovat papierik a ti este pride dvd o kojeni , ale skor by som povedala ze to je iba reklama na nutrilon, a aky sa ti paci kocik? tak prajem vam prijemnu zabavu 😉
babuôôka ako sa ma maly matusko? aj my mame matuska 😃
a gratulujem kajiq ku syncekovi az nato meno, nehnevajte sa na mna, ale nemozem z mien samko, sebko.
babuôôka ako sa ma maly matusko? aj my mame matuska 😃
a gratulujem kajiq ku syncekovi az nato meno, nehnevajte sa na mna, ale nemozem z mien samko, sebko.
Jéj krásna téma x-) Ja som vlastne prvé bábo mala tiež ako násť ročná x-) v 18 🙂 x-) a teraz sa nám opäť rodinka rozrástla 🙂 😃 😃 ale s deckami už končím |-| 😃
babulka mám toho veru dosť ale všetci pomáhajú babky,tety,susedia všetci 😃 napríklad dnes ani neviem,že mám deti :-N Ďakujem pekne za pochvalu x-)
Začni písať odpoveď...

Odošli