icon

V ktorom týždni/mesiaci pre vás začalo byť tehotenstvo ťažké/namáhavé???

30. mar 2020
evkamotka
30. mar 2020

Posledny mesiac

lucinka1988
30. mar 2020

Pre mna bolo prvé tehotenstvo nepríjemne od cca 10.-15. týždňa, kedy som nemohla stravu a potraviny ani cítiť a bolo mi z nich zle, tiež som bola vtedy veľmi unavená a bez energie. Potom sa to uoravilo a užívala som si to až do pôrodu. Ešte v 9. mesiaci som normálne pracovala, v deň pôrodu vyumyvala cely byt atď. Teraz som znovu tehotná v 7tt, uvidím, čo ma prekvapí tentokrát, zatiaľ ani neviem, že sa niečo deje. Je to veľmi individuálne.

asia83
30. mar 2020

@evkamotka Áno, posledný mesiac.

evuska135
30. mar 2020

Pre mna od 6tt strasne nevolnosti do 15tt, bolo to tazke, obed a vecer som prelezala, v prvom tehu som mala nevolnosti iba rano. Ja som chuda a tedaa od 17tt mi vyklo brusko, hrozne ma bolieva koza, napatie v podbrusku, moc dlho neviem robit, plus hrozne bolesti chrbta, krizov. A potom posledny mesiac pred porodom, to som uz lezala na gauci

janickacrazy
30. mar 2020

ja som začala vracať v 3.mesiaci každý den ráno, trvalo to dosť dlho asi 2 mesiace, takže to bolo fakt nepríjemné, potom ku koncu zase bolesti chrbta a zle sa mi spalo, ale to už ten posledný mesiac

kiki68
30. mar 2020

Ja som v 27tt a teda ovela lepsie ako prvy trimester. Zrovnali sa mi intolerancie na jedlo, takze uz nevyzeram hrozne a nemam stale krce. Ako za mna to vidim , ze 7-12 tt bola najhorsia morda. Vtedy keby neviem, ze som tehu tak si myslim, ze mam nejaku vaznu chorobu. Ako mozno teraz zacina viac tahat brusko, ale aspon nemam teploty a kybel pri posteli

lucy0807
30. mar 2020

Ja posledné tri mesiace, už som len odpočítavala dni kedy pôjdem na materskú. To cestovanie, sedenie v kancelárii, napuchnuté nohy, bolesti krížov, chrbta... hrôza, nemotornost a hlavne to, že som už v 6. mesiaci mala brucho ako iné keď idú rodiť 🤦

larisalarisa
30. mar 2020

Musím sa priznať, že tehotenstvo som prežívala dosť ťažko. Prvé mesiace boli ok, ale potom......nemohla som jesť , čo som xcela, koľko som chcela. Veľmi ma pálila zaha. Brucho som mala velikánske, malý kopal a kopal a kopal. Nevedela som spať. Keď som dlho stála, tak mi prišlo zle. Ale stálo to za to

zuzzqa
30. mar 2020

Od samého začiatku, napriek tomu ze som nemala nevoľnosti mi bolo cele tehotenstvo veľmi nepríjemný stav. Rôzne bolesti a celkovo som sa cítila veľmi zle. Najlepšie mi je teraz v poslednom mesiaci, keby nemam brucho ani neviem ze som tehotná.

titla
30. mar 2020

Pre mna bol najvycerpavajuce obdobie od 6-14tt, to mi bolo v kuse zle. V porovnani s tymto obdobim bol posledny trimester v pohode. Ja som ani vela nepribrala, takze to nebolo az take zatazujuce. Ano, aj v tomto obdobi boli narocnejsie chvile - nevladala som do kopca, v robote sa mi uz zle sedelo 8 hod za PC, rovnako dlhe trasy v aute boli nepohodlne, zle sa mi uz spalo, rodila som v lete, tie tepla boli vycerpavajuce, ale tych poslednych 6 tyzdnov pred porodom, ked som uz bola doma na MD a mala svoj klud bolo v pohode.

derdia
30. mar 2020

Prve bolo cele ok.
.druhe hrozne od pocatia az po porod...oz zaciatku som mala pocit,ze mam v bruchu kamen,tazky balvan,ktpry sa kazdym dnom zvacsoval zvacsoval😂takze porod bol vykupenim a ked to prislo dva tyzdne pre dporodom bolo to to njalpeise coho som sa nevedela dockat.....najlepsi pocit,ked bola mala na svete a to brusisko splaslo😂

ivula0807
30. mar 2020

Posledny mesiac

sunny8
30. mar 2020

Aj keď to bolo vytúžené tehotenstvo celé som mala depresie. Takže od začiatku po koniec to bolo ťažké a ľutujem že som si nevedela užiť viac

esther282
30. mar 2020

Som v 31tt a uz asi 3tyzdne sa mi zle dycha, brucho tazi... Az mam strach niekam ist. Inak 7-16tt nevolnosti nechutne celý deň

kikaaa444
30. mar 2020

Som v 33tt a stále sa citim netehotno , upratujem akoby som mala v zadku vrtuľu 😅 jedine čo ma trápi je zaha inak nič .. tak tiež čakám že to pride posledný mesiac

jullietka
30. mar 2020

Ahoj. Prve tehotenstvo na zaciatku asi 3 krat ranna nevolnost a inak len take divne pocity ale nic hrozne 😁az ku koncu ma zaha palila a zle sa mi spalo,bola som tehotna v lete a 40 horucavy mi davali zabrat bola som dnu cely cas zalezena a az vecer som isla von. Od 5 mesiaca som bola doma kedze pracujem v potravinach. A teraz v den ked som si robila test mi bolo rano strasne zle a odvtedy to neprestalo. Momentalne mam celodenne nevolnosti,,1,5 rocnu energy dceru a som v 9tt momentalne. Dufam ze to cim skor prejde

hettinka
30. mar 2020

Po pôrode

sticker
marion30
30. mar 2020

Začínam 8 mesiac, teraz mi to tak už pride😃

sweetdreams1
30. mar 2020

Ja som si tehotenstvo užívala, nikdy som sa nesťažovala na nič , bola som vďačná, že to môžem prežívať, hoci tiez bola aj únava aj nevoľnosti. ....ale je pravda, že posledný mesiac už bol náročný.

caesy
24. okt 2020

@larisalarisa presne moje tehotenstvo mam tak ťažké ze sa modlím kedy budem mat po ňom vedela by som to prirovnať ku vážne hrizne u obdobiu veľakrát cítim úplne akoby som mala posledný deň.

caesy
24. okt 2020

@sunny8 ach tiež ho mam cele veľmi ťažké úplne ta chápem

caesy
Autor odpoveď zmazal