V ktorom týždni tehotenstva začína rásť bruško?
Maminky uz si to nepamatam ale chcem sa spitat od ktoreho tyzdna rastie brusko?ja som v 6-7 tyzden a zda sa my ze mam vacsie allebo to som taka napapana 🙂
Určite je to veľmi individuálne,ja som bola veľmi stíhla,na mne bolo vidieť bruška,tak viac cca od 20 - 22 tt.Aj keď ja so to samozrejme cítila na sebe skôr.U mňa si dokonca veľa ľudí všimlo,že som tehotná,až keď som bola okolo 30 tt 😀 .
ja som v šestnastom tyyždni a pomalinky vykuuka ale máám skor oblejšiu poostavu to asi preto
mne začalo v 8tt a teraz som v 13tt a mám veru brušinko 😉
pri dcerke som mala strasne malinke brusko aj pri porode..vsetci si mysleli ze som uz porodila.DD zacalo tak vykukat po 20tt alle teraz cakame chlapca a brusko bolo vidno uz po 12tt-a je do spica..uplne iny tvar🙂
mne vykuklo bruško už v 7tt, teraz som v 9tt a už to vidí každý akoby som bola aspoň v 4-5 mesiaci.... a to som prvorodička
Ja som sa zacala zaoblovat az v 6-tom mesiaci. A velmi ma to stvalo, lebo pri prvom dietati som velmi chcela ludom hovorit, ze som tehotna, ale vobec to na mne nebolo vidno..... 😒
no ja som mala/mam pocit, ze vykuka furt 😀 ... ale tak ludia si to zacali viac vsimat od toho 29tt
Ahojte vsetky mamicky a buduce mamicky,som v 13.tt a nemam vobec ziadne brusko a velmi mam obavy,ale podla toho co pisete je to individualne,tak snad coskoro narastie 😉
Ja som cca do 25tt vyzerala stále len ako viac najedená 😀 😀 😀
A vlastne ešte týždeň pred termínom mi ľudia neverili, že by som už mala rodiť... Tipovali mi, že som v cca 6-7 mesiaci. 😀
ahojte🙂ja som v 15 tyzdni a brusko mam len o nieco ine ako pred tehotenstvom.je to velmi krasny pocit mat vsebe maly novy zivot🙂)
mne brusko zo dna na den vykuklo priblizne v 21tyzdni... predtym to bolo len take viac zdute 🙂
v prvom tehu bolo vidno až v 5 mesiaci a teraz v druhom tehu oveľa skôr, asi v 3. mes.
ono to zalezi aj dost od postavy...ja som nemala dlho brusko, narastlo mi az v 7 mesiaci.. doktorka mi vzdy vravela ako krasne je babo ulozene v panve, lebo mam velke boky 🙂
ja som bola v siestom mesiaci tehotnosti a v praci si nik nevsimol ze som tehotna, az kym som to sama nepovedala sefke, zalezi od postavy, od typu obliekania a podobne, ja som pribrala velmi malinko pocas tehu, takze na mne to nebolo vidiet aspon sedem mesiacov.
@severankasr Ale zas na konci tehotenstva čo ste boli v Podolínci na návštveve (sa mi zdá že to bolo na odpust či??? 🙂) si mala obrovské podľa mňa vtedy 🙂 Keby som vtedy vedela že aj ja za chvíľku budem mať 🙂
Ale k otázke asi okolo 16. týždňa som to videla ja okolo 28. týždňa aj okolie 🙂
v prvom tehu mi bolo brusko vidno okolo 5.mesiaca a teraz pri druhom sa mi zda,ze nejako skoro vidno rastuce brusko, teraz som v 15.tyzdni a si myslim,ze mi ho uz vidno poriadne dost 😀
Ahojte, pri synovi mi bolo vidno tak od 4 mesiaca, teraz pri druhom som v 9tt a veru mi uz dobre vykuka 🙂
no, ono záleží aj od množstva plodovej vody. ale mne pri prvej začalo byť niečo vidno v 12tt a pri druhej už v 8tt 🙂 sa hovorí, že pri druhom to vidno skôr 🙂 tak u mňa to platilo 🙂
8tt ale kam vela tekitiny v brusku 🙂
asi v 20tt 😉 a teraz uvidime kedy...
ja začínam 7tt a pupeček mi už vykúka 😀 a to som prvorodička 😀
Tak pri prvom az okolo 16-17 tyzdna, no pri dalsích uz v tretom mesiaci som mala problem zapnut nohavice 😨 😀
som prvykrat tehu a tak viditelnejsie mi brusko zacalo rast az v 18tt.. Ale som baculka, tak to bude aj tym ;)
som prvorodička a to že som tehotná som spozorovala iba podla toho že sa mi vyrovnal spodok bruška.. kedže som ako palica tak som si to hned všimla a vlastne aj v albume mám foto , 8tt už bolo brušinko 🙂 bola som v 3 mesiaci a vsetci vedeli že som tehu elbo to namne bolo vidiet 🙂
mne bolo vidno tak koncom 5.mesiaca. vo stvrtom som videla iba ja..ale pribrala som len 4,5 kg do porodu
pri prvom dieťatku - synčekovi, mi bolo bruško vidieť až v 4-5 mesiaci ..... no teraz pri druhom bábu, ktoré čakám som bruško zbadala hneď v prvom trimestri a kopať začalo už na začiatku 17. týždňa
mne tak po 4m lebo prvé tri mesiace som schudla okolo 5kg
mne tak viditeľne asi v 6-7.mesiaci, a keď som išla rodiť, tak mi každý tipoval, že som v 6.-7.mesiaci 😀
pri opakovanom tehu vraj začína rásť skôr,,,,neviem, či je to tak,,,,ja som bola v 7 mesiaci, keď mi začalo trošku trčať 🙂 ale tak trolinku sa zväčšilo asi okol 4-5 mesiaca,,,ale vidno to ozaj nebolo 😀