Večerné nevoľnosti v tehotenstve: Kedy začne rásť bruško?
Ahojte, chcem sa opýtať, momentálne som v 14tt a nevoľnosti mávam až ku večeru, od nejakej 5 mi začína bývať zle. Od začiatku tehotenstva som našťastie schudla len do 2kg. Trápi ma ale, že žiadne bruško mi nie je vidno. Kedy Vám začalo rásť bruško? A mali ste niektorá večerné nevoľnosti?
Mne bolo zle celi den ale vracala som vzdy v noci, teda ked som chcela ist konecne spat okolo polnoci tak miesto toho som pri zachode sedela unavena. A brucho som mala az v 7 mesiaci, dovtedy som bola uplne plocha
Netráp sa je lepšie ako keby si pribrala 30kg
@katka1357s ja som mala pri druhom dieťati iba večerné nevoľnosti,ale fakt mi bolo veľmi zle.
@katka1357s ja som mala celodenné nevoľnosti, bruško bolo pre iných viditeľné až v šiestom mesiaci, ak som si obliekla voľnú bluzu, ani to nie
Som tretí krát tehotná a zatiaľ u všetkých tehu mi bruško začalo rásť cca v 5-6mesiaci. Ešte v 5m mi kolegovia hovorili, že skôr vyzerám ako dobre najedená po obede a v 6m že už jasne tehotná. Nevoľnosti som nikdy žiadne nemala, ani pri jednom tehu (teraz som 36tt).
@katka1357s ja som teraz v 8. tt a tiež mám nevoľnosti najhoršie od takej štvrtej - piatej poobede. Dovtedy skôr len nechutenstvo, no a polhodinka ráno po zobudení je jediný čas, kedy nevoľnosť vôbec necítim 🙂
A v prvom tehotenstve na mne nič nebolo vidno do 20. tt, potom to začalo veľmi pomaly rásť, až asi začiatkom tretieho trimestra to už bolo naozaj vidno.
@katka1357s Mne bývalo zle ráno najviac a hlavne do tretieho mesiaca ma nadrapovalo od kuchynských pachov.Pri prvom som bola štíhla veľmi a bruško od 4 mesiaca som už nezakryla.Pri ďalšom tehu už v 12tt sa rysovalo.A pri všetkých troch strašne ma boleli prsia a mala som veľmi naliate .Fakt také prsia by som brala aj teraz haha
@katka1357s ja som v 16. tt a brucho mi je len troska vidno a tiež som na svojej pôvodnej váhe. veď zatiaľ to malo nemá veľa gramov to začneme priberať od takého 20 tt tipujem

Áno aj mne bolo najviac zle večer
Pomohli cukríky žužlat
A bruško ešte nemusí byť vidieť ,hlavne aby na sono všetko bolo ok