icon

Večerné nevoľnosti v tehotenstve: Kedy začne rásť bruško?

katka1357s
17. okt 2025

Ahojte, chcem sa opýtať, momentálne som v 14tt a nevoľnosti mávam až ku večeru, od nejakej 5 mi začína bývať zle. Od začiatku tehotenstva som našťastie schudla len do 2kg. Trápi ma ale, že žiadne bruško mi nie je vidno. Kedy Vám začalo rásť bruško? A mali ste niektorá večerné nevoľnosti?

anonym_49aa28
17. okt 2025

Áno aj mne bolo najviac zle večer
Pomohli cukríky žužlat
A bruško ešte nemusí byť vidieť ,hlavne aby na sono všetko bolo ok

ivik4
17. okt 2025

Mne bolo zle celi den ale vracala som vzdy v noci, teda ked som chcela ist konecne spat okolo polnoci tak miesto toho som pri zachode sedela unavena. A brucho som mala az v 7 mesiaci, dovtedy som bola uplne plocha

sisska96
17. okt 2025

Netráp sa je lepšie ako keby si pribrala 30kg

terezka1947
17. okt 2025

@katka1357s ja som mala pri druhom dieťati iba večerné nevoľnosti,ale fakt mi bolo veľmi zle.

anonym_3631cd
17. okt 2025

@katka1357s ja som mala celodenné nevoľnosti, bruško bolo pre iných viditeľné až v šiestom mesiaci, ak som si obliekla voľnú bluzu, ani to nie

elis248
17. okt 2025

Som tretí krát tehotná a zatiaľ u všetkých tehu mi bruško začalo rásť cca v 5-6mesiaci. Ešte v 5m mi kolegovia hovorili, že skôr vyzerám ako dobre najedená po obede a v 6m že už jasne tehotná. Nevoľnosti som nikdy žiadne nemala, ani pri jednom tehu (teraz som 36tt).

dixitka
17. okt 2025

@katka1357s ja som teraz v 8. tt a tiež mám nevoľnosti najhoršie od takej štvrtej - piatej poobede. Dovtedy skôr len nechutenstvo, no a polhodinka ráno po zobudení je jediný čas, kedy nevoľnosť vôbec necítim 🙂
A v prvom tehotenstve na mne nič nebolo vidno do 20. tt, potom to začalo veľmi pomaly rásť, až asi začiatkom tretieho trimestra to už bolo naozaj vidno.

anonym_7f08ae
17. okt 2025

@katka1357s Mne bývalo zle ráno najviac a hlavne do tretieho mesiaca ma nadrapovalo od kuchynských pachov.Pri prvom som bola štíhla veľmi a bruško od 4 mesiaca som už nezakryla.Pri ďalšom tehu už v 12tt sa rysovalo.A pri všetkých troch strašne ma boleli prsia a mala som veľmi naliate .Fakt také prsia by som brala aj teraz haha

simca115
18. okt 2025

@katka1357s ja som v 16. tt a brucho mi je len troska vidno a tiež som na svojej pôvodnej váhe. veď zatiaľ to malo nemá veľa gramov to začneme priberať od takého 20 tt tipujem