Vedeli ste, že ste tehotné ešte predtým ako vám vyšiel test?
Pekný večer ženy🙂 Zaujímajú ma vaše skúsenosti. Vedeli ste , že ste tehotné ešte pred tým než vám vyšiel test? Nemyslím teraz tie snažilky čo si za príznak vsugerujú aj kašel (nemyslím to vôbec v zlom). Skôr proste či ste vedeli, že áno niečo sa deje ešte skôr než ste reálne mohli vedieť alebo ste nemali ani tušenia?🙂
Áno tušila som to už predtým než som si spravila test. Jeden večer som cítila takú zvláštnu bodavú bolesť v pravej časti krížov a proste nejak som vedela, že sa to zrejme podarilo. 🙂 O 10 dní na to som si robila test a bola tam už slabučká druhá čiarka.
ja nie, muž áno. O niečom som mu rozprávala a on sa na mňa díval a zasnene usmieval, myslela som že spadol z jahody... Potom som tak nad tým rozmýšlala, hovorím si ale dokelu, toto len tak nebude, tu sa niečo deje...tak som si rovno išla kúpiť test. 🙂
Ja som to vedela hneď po akte 😁 že teraz to vyšlo. A úplne prvý príznak bolo pálenie kože na prsiach, akoby mi horela koža, msela som sa sprchovať studenou vodou a vtedy ma to trklo.
osobnu skusenost este nemam ale kamoska mi hovorila, ktora dostava svoje dni presne presne na den 🙂 tak ona uz nieco tusila ked jej z nicoho nic meskali 4 dni a test si az potom spravila 🙂
Mne menzes meškal týždeň, medzitým tri negatívne testy. Cítila som zahniezdenie, čo som si nebola na 100% istá že je to ono, jeden deň sa mi mega zväčšili prsia a keď som sa rozrevala pri Simpsonovcoch to už som vedela že buď to vyšlo alebo mi preplo.
V prvom tehotenstve, nie, v ostatných dvoch áno.
Ako istota bol pravdaže až test, ale také 99 %tušenie bolo už predtým
Intuícia, proste pocit,že som.Velmi skoro pred ms.Aj pri úspešných aj neúspešných tehu.A pre tých neúspešných som tiež vedela od začiatku,že dopadnú zle.Dr.mi to vysvetlila tak,že hneď rapídne stúpa hladina hormónov a senzitivnejsie ženy "vedia",cítia sa inak.Aj keď hcg ešte nie je v takej výške aby test zachytil
Áno, ja som to vedela , cítila v srdiečko. Že som tehotná. A to mi ešte ani nemeškala menštruácia, ani test som si nerobila. Keby mi to niekto tvrdil, neverím. A predsa sa mi to stalo. Bolo to krásne, bol to zázrak moja dcérka.😀❤️❤️😀
@diamond007 áno, podarilo, hneď po prvej ms. To som ale ani po 2 testo h nechcela veriť, že som naozaj tehotná, až kým som ho nevidela na sone 😃 minulý týždeň mal 8 mesiacov ❤️
áno :D začali mi nečakane chutiť jedlá, ktoré som pred tým ale že fakt nemala rada :D :D
Áno ..pri 3 trhu mi asi tak 6/7 dní po ovu prestala chutiť Kofola teda skôr zmenila chuť a cítila som také jemné pichanie v podbrušku inokedy sa to nestalo len v čase tehu .a na 12 deň som mala na teste slabú čiarku
vobec - prvykrat som si myslela ze mam rakovinu alebo idem do prechodu ( spinenie z uhniezdenia som povazovala za "choru" menstruaciu. plakala som vystrasena u kolegynini na rameni ) druhy krat som preplakala sama doma dva dni, lebo test bol negativny a teda opat to nevyslo... poucenie je netestovat prilis skoro :D
Vôbec nie, v čase keď som sa snažila otehotnieť, som mala dlhý cyklus, 44-55 dní a keď už bol 57.deň, tak sa mi to zdalo dlho, urobila som si test a boli tam 2 čiarky. Pri druhom tehotenstve tiež až test mi vyšiel pozitívny, nič iné tomu nenaznačovalo 🤷🏻♀️ Ale legendy hovoria, že sú ženy, ktoré to “cítia” už pri splynutí spermie s vajíčkom 😉
Ja som pri prvej dcerke v den, kedy mi mala prist MS, mala cele doobedie take MS krce vo vlnach, ale bez kvapky krvi. Test som si urobila az po tyzdni, ale vedela som, ze sa nieck udialo.
Pri druhej dcerke som kojila tu prvu dcerku este na spinkanie (mala 15 mesiacov). Tyzden po pravdepodobnom otehotneni ma zacalo kojenie boliet a bolo mi neprijemne. A to uz bol priznak...
Potom som otehotnela tretikrat a 2 dni pred MS mi zacal masivny ciry vytok. Urobila som si na zaklade toho vytoku test na 27DC a uz bol pozitivny. Zial, tehotenstvo nedopadlo dobre... v 9+0 prestalo bit srdiecko.
Po zakroku pockali 3 mesiace a skusili sme. 5 dni pred MS ma prekvapili... ranne nevolnosti! Par dni akoby boli silnejsie , uz som sa tesila... a potom zas opadli a na 30.DC prisla MS.... Test na 29DC bol aj tak negativny.
Treba poznat svoje telo... no niekedy nam dava aj klamlive signaly.
Prve bolo "na volno" a citila som napatie v prsiach co mi hovorilo "zeby ano?" Ked meskalo, test bol pozit.
U mňa to bolo hneď jednoznačné,cítila som veľmi intenzívne oplodnenie vajíčka. Bola to bolesť ako keď mám plodné dní. Boleli ma neskutočne kríže a pociťovala som intenzívnu bolesť vo vaječníku. Únava neskutočná 😆 bolesť svalov kĺbov myslela som si, že cestou do práce nedojdem ani k autu. Potom som už len čakala na dátum menštruácie, hneď v prvý deň kedy meškala som si urobila test. A bol pozitívny 💞🤰💌 ďalší deň som zopakovala test znovu pozitívny. Bola to veľká radosť a ženská intuícia má nesklamala.
Áno mala som ten pocit ešte pred pozitívnym testom 😀 a nie nesledovala som si každé pichnutie v brušku alebo v prsiach 😀 proste som to akosi tušila.. jeden piatkový večer som mala nenormorálnu chuť na víno cestou do obchodu naň má akokeby vcuclo do automatu pred lekárňou kde na mňa svietili tehotenské testy tak namiesto vína som prišla domov s testom ktorý som si aj hneď urobila 😀 4 dní pred tým ako som mala dostať menzes a ukážkové dve // 🙂
Asi 10.ty den po ovulacii a styku ma strasne pichalo v podbrusku asi pol hodinu. Tak som si zo srandy povedala, ze to bude uhniezdenie. Asi 8. den po ovulacii ma zacali pobolievat prsia.

Nechutila mi káva,nevedela som ju proste dopit,tak to vlastne zistila aj moja mama a hneď aj prasklo v práci 😁 ale inac som to vedela,že to vyšlo. Bola som o Tom presvedčená,nejak som to cítila. Pamätám sa,že sme sa s manželom prechádzali po La Rambla v Barcelone, cítila som zrazu také zvláštne pichnutie v bruchu, pozrela som sa na muža a povedala mu, že je to tam, určite to vyšlo. A tak bolo