Viera v Boha - áno či nie
Veríte v Boha? Ak áno prečo? Roky som vyrastala v kresťanskej rodine a musim povedať, že aj napriek tomu som dospela do štádia keď v neho už neverím. Stači mi vidieť rodinu ako sa navzájom k sebe správaju atď ... ak toto znamená byť veriacim tak ďakujem neprosim no rada si prečitam vaše názori na Boha alebo vieru v neho. Ďakujem.
@peter952 az ked mi vysvetlis, preco ludia neveria, preco hresia, preco sa Bohu ruhaju, preco ludia ublizuju inym, preco vrazdia nenarodene deti, zneuzivaju vedu na manipulaciu s ludmi.....Preco tak velmi zneuzivaju slobodnu volu?
@peter952 toto je len tvoj pohlad a autorov (ktorych citas), ktori sa rozhodli bojovat proti Bohu.
No chapem ta, pises, co nepoznas. Snad 4az dostanes dat pravej a silnej viery v Boha a nechas sa nim viest, aby si videl, co si treba pre vieru vytrpiet ako sv. Pavol 😉.
@peter952
Mt7,21: Nie každý, kto mi hovorí: »Pane, Pane,« vojde do nebeského kráľovstva, ale iba ten, kto plní vôľu môjho Otca, ktorý je na nebesiach.
@barbara_lux netreba Boha špiniť takéto veci sú záležitosť temnejsich sil!Boh volá a Šatan kvili a je na každom kam sa vyberie...ak sa rodina správa zle neslúži Bohu prevládol ich diabol lebo je vždy ľahšie ísť zlou cestou ako tou dobrou...a nakoniec našich dní Číne meno budete kričať???len Boha budete prosiť či ste alebo nieste veriaci clovek
@peter952 cesta svatosti je pre kazdeho ina.
A kazde zlato sa skusa ohnom 😉.
Ty vyfabulovany Peter ❤ 😀
@peter952 😂😂😂
Dobru noc ti prajem.
@petkasestka7 prosim ta chod si dat lieky..
@barbara_lux prosím?!!niesy kus drzá ??ešte ťa asi nikto nenahlásil sa starajú o svoj názor a ak máš problém ries si ho doma😉
@petkasestka7 preco by si ju chcela nahlasovat?..preco je drza?..len preto, ze si mysli nieco ine a odpovedala ti trosku inak ako ocakavas?...ja tiez s tebou nesuhlasim...ani v jednom slove...
@erikavesela neberiem žiadne lieky a vyprosim si aby sa tu niekto vyjadroval na moju adresu týmto štýlom,ona nech si napíše svoj názor tak isto ako ty tvoj, nebudem ťa posielať preto pre lieky že nezdieľame rovnaké nazory veď je to choré ..!
@tiimka aj z opacnej strany tu boli komentare, ktore by potom bolo yreba nahlasit
@barbara_lux daj mi pokoj???si v poriadku?? Nezapajaj sa do debaty keď nazvladas názory iných,moja rada k tebe a úprimne mňa ty absolútne nezaujímala...pokiaľ viem zaujímam ja teba mne si ty úplne ukradnutá ako aj tvoje komenty
Zanevrela si na p. Boha, necudujem sa, ze ho odmietas. Ale skus niekedy, ked budes sama, vsetko vyrozpravat Bohu tak, ako ti to pride na jazyk. Aj vsetky pochybnosti o nom, staznosti na mamu, surodencov.. Ak existuje pochopi, ak nie, ulavi sa ti aspon. Ja verim, ze je a pomoze ti usporiadat postupne myslienky, ak si najdes tu chvilku. Casom nielen myslienky, ale snad aj tie znicene vztahy aspon scasti
@ankastevko

@peter952 nevyfabulovala 🙂 Necitim ziadnu okovu, som slobodna, necitim zavislost na slnku 🙂