Žiadne príznaky v 6. týždni tehotenstva
Ahojte, máte skúsenosti s tým že proste máte pozit.teh. test a v podstate nič viac? Iba ráno mám citlivejšie prsníky aj to počas dňa prejde. Mám zlé tušenie čo ma čaká na prvej kontrole. Ani sa necítim tak "inak".
Pri synovi som to mala od začiatku úplne iné. Test som si robila pri nekresťanských bolestiach chrbta, od 7tt po nástrih pri pôrode som sa vyvr*cala z vlastnej podoby takže božechráň, o to nejde a kiežby sa to neopakovalo, neprajem to ani nepriateľovi také tehotenstvo. Celé tehotenstvo som nič nevedela jesť ani piť a mama mi musela nonstop dávať infuzky čiže nie, tento extrém už nikdy nechcem zažiť.
Ale či je ok necítiť absolútne nič? Ešte som to nezažila 😀
nebolo mi celé tehotenstvo nič, okrem toho že som nemala menštruáciu..neznamená, že keď už máš jedno tehu za sebou, musí ti tak byť aj pri druhom..hlavu hore a pozitívne myslenie, želám krásne tehuľkovanie 😉
@zuzacka16 ďakujem si zlatá
Hej je to ok a stale si len v 6tyzdni ,kedykolvek Ti mozu priznaky prist. Ja som zas priznaky mala aj ked uz babatko nezilo. Neriadila by som sa tym, nestresuj sa
Vtedy som len zistila, ze som vobec tehotna na zaklade meskajucej menstruacie (mala som aj iny dovod preco mohla meskat, preto az vtedy) a keby mi nemeskala, tak to zistim asi az s pohybmi… nemusis mat priznaky, nestresuj sa zbytocne.
Kazde tehotenstvo je ine. Pri babach v podstate nic len ma hned strasne palila zaha a teraz pri chlapcovi som sa vygrcala z podoby....
@anonym_autor prve tehu tiez som pregrcala cele bolesti vkuse atd
Druhe tehu som.skoro ani nevedela ze som tehu ;) len mi rastlo brusko 😁
zo začiatku som párkrát zakrvacala...
Dvakrát som mala rovnaké úvahy v 6tt a dva dni na to mi začalo byť zle.
Ja som pri prvom nemala nic, okrem toho, ze ma rano naplo pri umyvani zubov a naliali sa mi prsia. Co som brala ako pozitivum. Pri druhom uz nebolo az tak super rano a pri tretom asi najhorsie, ale nevracala som. Kazde tehotenstvo je ine. Drzim palce 😊
@anonym_autor mama ti dávala infúzie? 😂 ďalší trollo
2x tehotná a 2x nič. Ani nevoľnosti, žiadne bolesti, proste nič.
@anonym_autor mama ti dávala infúzie? 😂 ďalší trollo
@anonym_3ec338 sama si troll. Mama je zdravotná sestra
Ďakujem baby že ste sa podelili 😊
ja som v 19tt a ešte stále sa necítim inak, len mám bruško
@anonym_3ec338 sama si troll. Mama je zdravotná sestra
@anonym_autor a moja je lekárka si predstav a žiadne infúzie mi nedáva ani nedávala a hlavne doma len tak 😂 ty trollo lolo 🤣🤣 zájdi k doktorovi lebo niečo u teba nefunguje zrejme tam v hlave 😆🫡🫡🫡
@anonym_autor a moja je lekárka si predstav a žiadne infúzie mi nedáva ani nedávala a hlavne doma len tak 😂 ty trollo lolo 🤣🤣 zájdi k doktorovi lebo niečo u teba nefunguje zrejme tam v hlave 😆🫡🫡🫡
@anonym_3ec338 trololololo liec si svoju hlavu keď "poznáš" minulosť a životy lepšie druhých ľudí.
Ja som doktorky ešte nevidela pichať infúzie, ak ty áno tak ja nie som tak sprostá aby som teba presviedčala. (Ako ty mňa). Všade pichaju sestričky.Nie je žiadny problém mať doma infúziu, či máš dojem že infúzia je veľkosti traktora? Blbka
@anonym_3ec338 trololololo liec si svoju hlavu keď "poznáš" minulosť a životy lepšie druhých ľudí.
Ja som doktorky ešte nevidela pichať infúzie, ak ty áno tak ja nie som tak sprostá aby som teba presviedčala. (Ako ty mňa). Všade pichaju sestričky.Nie je žiadny problém mať doma infúziu, či máš dojem že infúzia je veľkosti traktora? Blbka
@anonym_autor ani nečítam čo píšeš ale podla tvojho vyjadrovania si ešte decko a máš IQ na úrovni hojdacieho koníka. A asi vážne potrebuješ tie infúzie lebo zrejme trpíš vážnou psychickou poruchou. Škoda je že sa takéto individuá aj rozmnožujú....🙄
@anonym_autor ani nečítam čo píšeš ale podla tvojho vyjadrovania si ešte decko a máš IQ na úrovni hojdacieho koníka. A asi vážne potrebuješ tie infúzie lebo zrejme trpíš vážnou psychickou poruchou. Škoda je že sa takéto individuá aj rozmnožujú....🙄
@anonym_3ec338 chvalabohu že ty nie si retardovaná 🙏🙏 ešteže tak

nebolo mi celé tehotenstvo nič, okrem toho že som nemala menštruáciu..neznamená, že keď už máš jedno tehu za sebou, musí ti tak byť aj pri druhom..hlavu hore a pozitívne myslenie, želám krásne tehuľkovanie 😉