9 týždeň tehotestva a slabšia čiarka na teste
Ahojko,potrebujem pomoc a radu.V noci som mala brutalne skaredy sen,ze som potratila babo.Som v 9tt,u doktora mam prvu poradnu dohodnutu v piatok 25.11.,kedze je chory,a ja som v zahranici u sestry na navsteve.Rano som si teda spravila v tom soku tehotensky test,vysiel sice pozitivne,ale ta ciarka tam bola brutalne slabucka.Taku som nemala ani v prvom teste,a to som testovala v 33.DC. Prsia ma bolia,je mi stale zle,ako doteraz,bazalku mam stale 37,3,len ten sen a test ma dost sokovali.Prosim o radu a pomoc,bojim sa ☹
@aliza No nemozem.19.9. som mala kramose,a dnes to vyzera na 8tyzdnov a 5 dni.Preto este klesat urcite HCG nema.Jj,to viem,ze v UK je to tak,ale tak mozno to je spravne.
@tehulka_mk ok,tak vydrz vidim ze uz v piatok ides ku doktorovi,tak to vydrz,,pripadne ked sa vratis na slovensko skor chod hned na pohotovost doma,aby si bola kludna.inak tu it su tehotene zeny chranene a tutelovane,vsetky bysetrenia su bezplatne,a to aj pohotovovost 🙂
@tehulka_mk neviem ako sa správa bazálna teplota pri potrate, tu som si nikdy nemerala, lebo ja mám pri ovulke sprievodné javy, tak to nepotrebujem a tiež som nemala problém s otehotnením, tak som to neriešila.....
Ja som dokonca pri malej aj špinila a všetko bolo nakoniec OK. Teraz mi zž pre istotu nasadili Duphaston hneď od začiatku a brala som ho asi do 16tt.
Chcela by som ťa nejako upokojit, lebo to čo tu niektoré píšu je síce prada, ale vôbec to nemusí byť tvoj prípad a ty sa zbytočne stresuješ čo nepomáha ani tebe a ani bábätku.
Skus sa teraz poobliekať, z hlboka nadýchnuť a šup šup von na prechádzku a už to tu nečítaj.
@adikasala Uz len jedna otazka,ked budem na Slovensku teda skor,tak to na normalnu pohotovost ist,tam,kde chodia aj chori ludia?Ci to specialne nejaku gynekologicku pohotovost treba vyhladat?
@sssimi Dakujem kraaaaaaaaaasne 🙂 Uz pojdem,uz pojdem,hadam to bol len plany poplach a vadny test a ja budem ok aj to mrna vo mne 🙂 Ale aspon som sa dozvedela,ze bazalka casom klesa 😉
@tehulka_mk veď choď k svojmu lekárovi. A ak sa k nemu nedá, tak by ho mal niekto zastupovať. Pohotovosť funguje tuším od 17tej a treba hladať gynekologicku, lebo na klasickej by ti aj tak neporadili.
@aliza
@svetlankat
@eri28
@lenka47
@sisaha
@anjelicek26
@denduska
@solinkarka
@dida38
@zuzana76
@poisonblu
@sssimi
@adikasala
@betina1984
Babulky, prisla som akurat z pohotovosti, babatko zije a krasne mu tlcie srdiecko 😵 😵 Dala som si zavazne rozhodnutie, ze uz sa testovat nebudem 😵 😵
tesim a dakujem za spravu 😉
@tehulka_mk super gratulujem a tesim sa s tebou 😵
@tehulka_mk výýýýborne 😉 Len tak ďalej!
@tehulka_mk no to je super. Tak už žiadne testovanie, len užívanie si.
@tehulka_mk - tesiiiiim sa s tebou 😵 😵 😵
@tehulka_mk supeeer 😵 tesime sa s tebou 😉
supeeeeeer, gratulujem a prajem bezproblemove tehotenstvo 🙂 🙂
@tehulka_mk no vidis, super! tak uz nestresuj a prajem pohodovy zvysok tehotenstva.
@tehulka_mk velmi ma tesilo ze si dala vedet 🙂 vidis vsetko jed v poriadku!!!drzim palce aby si to dotiahla bez komlikacci do stastneho konca...ozvi sa niekedy ako sa ti dari 🙂
no vidiiis 😀 supeeer tesim sa a gratulujem 😵
@tehulka_mk super, drzim palce 🙂
@tehulka_mk Pocuj ber to s pokojom dieťatko ta predsa potrebuje pokojnú a šťastnú ze pride na svet... ja som sa tiez testovala aj v dvanástom týždni a tiež bola aká svetlá a vsetko v poridku 🙂 A keď máš priznaky tehotenstva myslím si ze to nič nie skus aj zajtra ale podla mňa je to zbytocné keď ti byva le a tak... Tak sa predsa teš 🙂
Hop ja som spomalený film 🙂

Možno bol len vadný test, to sa stáva. Mala si skúsiť iný, z lekárne...