2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka A v marci budu dve // 🙂 my si dnes tiez otvorime vinko a spravime si krasny predvalentinsky vecer 😉
@erika3011 Tak si ma celkom upokojila,nadej este je...tebe sa teplotka drzi stale?Kedy testujes?Mas nejake poovulkovske priznaky teraz?
@lianka7 no tak to duufam ze budu //..ale aj ked nebudu nevadi, ved sa ideme snazit prvy mesiac..no my dnes asi nic, bo mm isiel do prace rano a pride az vecer a bude unaveny.
@tinika ahoj, na klavesnici je tlačidlo prtSc to "odfoti obrazovku" potom si otvor skicar, daj úpravy - prilepiť, nahodí ti tam "foto obrazovky" a orezavačom orež iba graf a daj ho uložiť na plochu ako JPEG format.. ešte som neprišla na to ako tie grafy stiahnúť do PC lahšou formou 😅
@lianka7 samozrejme že je ešte stale šanca, nemaj strach.. a ja poovulkovske stavy mam a už nejake dva dni po ovu...čo si doteraz ale myslim,že to je prechladnutím alebo stresom..i ked ma baby prehovaraju že to môže byť aj tehu.. bolo by to krasne, no ved uvidíme.. každy večer ma boli podbruško a prsia mam citlive
Tu je môj grafik z dneška
@erika3011 kraasny grafik mas 😵
aj my si s mm dnes spravíme pekný romantický večer. dnes je totiž presne 6 mesiacov od našej svadby 🙂
@solinkarka ďakujem, len dúfam,že mi to rapídne neklesne pred ms 😒 ž som videla aj take grafy, ktoré krásne postupne narastali a pred ms rapidne klesli ☹
@erika3011 musis verit ze neklesne 🙂 a kolko sa snazite? 🙂
@tinika nech sa nám také grafy vyhýbajú 😖
@solinkarka teraz len druhy mesiac ale som v plnom nasadení čo sa tyka merania BT a ovu testov 😀
@erika3011 vyzbrojena ako sa patri 😀 a dcerka sa vam za aku dobu podarila?
@solinkarka malá bola na prvý mesiac snaženia 😀 ale mám ju ešte s expriatelom.. vlastne takto, prve tehu sme sa snažili 3 mesiace, to som potom potratila, mala som missed 😒 , potom sme mali povinnu 3 mesačnu abstinenciu a ked sme sa na to vrhli tak sa zadarila Bibi 🙂 ... lenže tato neposluchal tak maminka mu zbalila kufre 😝 ...a teraz sa idem vydavať a chceme aj jedno spoločne bábo s Lacim tak sa snažime 😎
@erika3011 myslim ze si mi to uz pisala 🙂 neda sa tu vsetky zapametat 😀
@tinika nech sa zadarí 🙂 ja to tu prajem každemu lebo podla mna je to hrozne nespravodlive, že také čo nechcu mať deti tak im sa zadarí doslova za vagon a tie čo sa snažia už niektore aj rok dva a stale nič..no nespravodlivosť. A to nevadí že ti to skacka hore dole 😀 hlavne aby to malo stúpajúcu tendenciu po ovulke 😉
@solinkarka 😀 😀 😀 môže byť ... ani ja si to tu presne nepamätam lebo je nas tu vela a ešte ked píšeme aj do inych tem..uff 😀
@erika3011 no treba sa uz usadit to nejakej temy na stalo 😉 co tak decembrovky 2011?? 😉
@erika3011 Juuj,to je uz coskoro,som zvedava ako dopadnes,ja ked bude meskat ms,takze 22.2.testnem 🙂 Skusim tu aj ja podla tvojich instrukcii hodit graf...mna dnes rano o 5,30 chytili hrozne bolesti v podbrusku,vsetko pichalo a prsia bolia ako vzdy...mas pravdu o tej nespravodlivosti,z toho som najviac smutna 😒
@jafnka Blahozelaaaaam 😀
@tinika To su ok teplotky,len tak dalej 🙂
@solinkarka ak sa nam to zadarí tak ja už budem snad oktober 2011 alebo november 2011 ..ale ani decembrovkami neohrdnem 😀 😀 😀
@lianka7 juj veru už za take 3 - 4 dni, ale bojim sa že ak to nič neukaže tak budem zase len sklamana..
@erika3011 jaaaj no tak este lepsie 🙂 ja sa uskromnim ja z decembrom alebo buducim rokom..ved to je jedno kedy porodime ci tento alebo buduci..hlavne ze porodime 😀

@erika3011 🙂 ako si tu hodia graf? bo som si ho ulozila ako obrazok na plochu a kedho tu chcem pridat tak mi ho na ploche nenajd