icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lianka7
14. feb 2011

Dobre ranko a krasneho Valentina vsetkym🙂!My dnes ideme s mm na veceru,tak sa tesim,nech tento den rychlo zbehne...
@erika3011 sikovni ste🙂ozaj dnesna teplotka 37,0...stupla o 0,1.
@kykyna888 Uplne staci kazdy druhy den a nic nepremeskas,lebo spermie vydrzia minim.do nasledujuceho dna🙂

sasena033
14. feb 2011

@wieruss to uplne s tebou suhlacim ja som zo svokrou byvala 8 mes.a potom sme isli sem .,.a ne 🙂 viem si vynachvalit 🙂

cammeronka
14. feb 2011

krasneho Valentina všetkym 🙂

lilik15
14. feb 2011

Ahojte kocky..dlho som tu nebola..ale konecne som sa sem dostala..pekneho valentina..ako sa mate..co nove?

betty26
14. feb 2011

Krásneho valentína 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀
@lilik15 ahoj moja fakt si tu už dávno nebola 😉

lilik15
14. feb 2011

@betty26 veru dlho vidim ze tu vela novych bab pribudlo :D uz mi v praci zablokovali aj facebook tak cakam ze mi zablokuju za par dni aj toto :/

betty26
14. feb 2011

@lilik15 tak dúfam že aspon MK ti nechajú aby sme si mohli popísať 🙂

rakovcanka
14. feb 2011

dobre ranko babenky, kraaasneho valentína, a nech sa dnes to snazilkovanie zadari...alebo nech testy ukazuju //... drzim palceky

kykyna888
14. feb 2011

Aj ja prajem krásny VALENTÍNSKY deň 😀 a hlavne veľaaaa romantiky 😉

rakovcanka
14. feb 2011

chcem sa spytat...aka by mala byt bazalna teplota..a este aky teplomer sa na to pouziva...ak by som bola tehotna mala by byt nejaka specialna?

betty26
14. feb 2011

@rakovcanka to by bolo super kebyze sa nám všetkym dnes zadarí ktoré snazilkujeme 🙂

lilik15
14. feb 2011

@betty26 no tak to dufam aj ja lebo by som tu asi umrela kebyze nemozem prostrednictvom netu komunikovat s ludmi :/

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 dobre raaaaaanko 🙂 ako sa dari ??

lilik15
14. feb 2011

@wieruss ahojky mojaaaaaa :D
da sa a ty ako?co nove?

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 ale v praci som na rannej, zas som zaspala ako vzdy 😠 a to som sa fakt snazila, no nevyslo, jooooj nove no, kukni nasu temu som to mime pisala predvcerom 😉 a inak nic take, meram si BT zase, sa mi poradilo aj zhodit 2 kilecka, tak sa tesim, ze snad budem na buduci mesiac dobre pripravena 🙂 a vy ako ? dosla mrsisko ? 😨

lilik15
14. feb 2011

@wieruss hee musia mat s teba radost v praci :D ale co ved kazdemu sa niekedy podari zaspat :D
kuknem moja myslis tu temu stretavka?hej meras si??a ako?no moja ja som mrsisko dostala v sobotu takze ledva cakam kedy odide a zacneme sa snazit :D
a povedala som si ze este tento mesiac budem merat BT a toez pouzivat Ovul.testy a ak to nevide uplne s tym skoncim..a vyskusam to bez toho

rakovcanka
14. feb 2011

@betty26 tak to by bola jedna kopa spolocnych datumov :DD to by bolo super..ale ja uz len cakam na ten spravny den na testovanie...moje plodne dni skoncili v stredu...a teraz musim pockat na mrchu...snad nepride

betty26
14. feb 2011

@rakovcanka tak to ti budem držať palce aby mrcha neprišla a na teste si si našla //......a meriaš si aj bazalnu teplotu alebo sa testuješ ovu testami????JA zatial ani jedno

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 jj tu temu stretko 😉 no ja si nemeram BT prvy krat takze moj graf ma ani neprekvapuje 😀 len som sa chcela uistit ci sa nic nezmenilo hehe, tie ovu testy chcem skusit aj ja buduci mesiac nech som si ista 🙂 a drzim palcek teraz isto vyjde aj Vam 🙂 to by bolo akeeee fajn, by sme boli len par dni od seba s terminom 😀

lilik15
14. feb 2011

@wieruss jaaj tak ty uz si si niekedy merala bt? a ako uz si mala tento mesiac ovulku?no tie testy to je uplne skvela vec ja som uz aj rozmyslala ze uplne prestanem merat teplotu a nudem robit len ovu testy..lebo tie ti presne ukazu ovulku a potom uz len cakat a ked merfas bt tak sa uz potom dokonca len stresujes..neviem ale na druhej strane zas je dobre robit obe veci naraz ..ja neviem som uz stoho vsetkeho akosi mimo 😅

erika3011
14. feb 2011

@lianka7 supeeeeeeeeeeeer 😵 moja tiež ostala na 37 😵 už tretí den najvyššia hodnota 😉 klop klop 😀
@kykyna888 😀 veru už len nech sa to na nás nalepí, však tu už boli nejake tie tehu virusiky 😀

Inak krásny Valentínsky deň prajem všetkým 🙂

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 BT si meriam len tak z recesie ... ovu cakam zajtra /pozajtra, tak ju mavam ... BT je dobra na to, ze potom vidis jednotlive dni po ovu ci ti teplota klesa alebo nie , a nemusis teda testovat zbytocne 🙂 pokial sa ti teplota drzi aj po dnoch kedy cakas mrsisko vysoko tak mozes pockat este par dni a testnut, setri to korunky podla mna 😀 inak BT ukaze ovu az ked je po nej (ten teplotny skok co spravi) takze skor na zameranie sa na ovu asi tie testiky + sledovat hlien a potom merat teplotu aby si zistila ze ako to "prebehlo" 😎

solinkarka
14. feb 2011

Dobre ranko...kraaasneho valentina 😵

lilik15
14. feb 2011

@wieruss ja viem mas pravdu..ale zas ked merias tu teplotu po ovulke tak len cakas cakas ako sa bude pohybovat co ostane zvysena a to vsetko tlaci na psychiku 😖 no jednej strane je to dobre ze vies ci prebehla ovulka a podstate podlatoho aj vidis ci mozes byt tehu alebo nie..

rakovcanka
14. feb 2011

@betty26 dakujem 🙂 my sme sa zacali snazit na vianoce, takze zatial to nechavam na nahodu, akurat len priblizny vypocet plodnych dni, cez ms kalkulacku 🙂 tak uvidime, ak by sa nam dlhsie nedarilo tak potom asi zacnem, ale inak nie...ked mam byt tak budem tehu 🙂 a vy sa ako dlho snazite?

rakovcanka
14. feb 2011

@betty26 dakujem 🙂 my sme sa zacali snazit na vianoce, takze zatial to nechavam na nahodu, akurat len priblizny vypocet plodnych dni, cez ms kalkulacku 🙂 tak uvidime, ak by sa nam dlhsie nedarilo tak potom asi zacnem, ale inak nie...ked mam byt tak budem tehu 🙂 a vy sa ako dlho snazite?

rakovcanka
14. feb 2011

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 no to je fakt ze asi je to potom napor na psychiku, ja som to tak zatial nevnimala, kedze nikdy som tehu byt nechcela naschval 😅 mozno by pomohlo keby odmeras do ovulky a ako vidis ze prebehla tak nechas tak par dni a potom pred ms zas pomeras ... hm ? 🙂

wieruss
14. feb 2011

@solinkarka dobre ranko aj tebe krasny dnik 😉 ako sa dari ?

lilik15
14. feb 2011

@wieruss aj to je moznost ..he ale ci by som zas vydrzala nemerat :D
to aj niektori doktori tvrdia ze neodporucaju ,merat BT ze to vsetko posobi na psychiku 😖

solinkarka
14. feb 2011

@wieruss ale tak celkom v pohode...a od dnes zaciname snazilkovat tak sa tesim 😵