2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
krasneho Valentina všetkym 🙂
Ahojte kocky..dlho som tu nebola..ale konecne som sa sem dostala..pekneho valentina..ako sa mate..co nove?
dobre ranko babenky, kraaasneho valentína, a nech sa dnes to snazilkovanie zadari...alebo nech testy ukazuju //... drzim palceky
Aj ja prajem krásny VALENTÍNSKY deň 😀 a hlavne veľaaaa romantiky 😉
chcem sa spytat...aka by mala byt bazalna teplota..a este aky teplomer sa na to pouziva...ak by som bola tehotna mala by byt nejaka specialna?
@rakovcanka to by bolo super kebyze sa nám všetkym dnes zadarí ktoré snazilkujeme 🙂
@lilik15 ale v praci som na rannej, zas som zaspala ako vzdy 😠 a to som sa fakt snazila, no nevyslo, jooooj nove no, kukni nasu temu som to mime pisala predvcerom 😉 a inak nic take, meram si BT zase, sa mi poradilo aj zhodit 2 kilecka, tak sa tesim, ze snad budem na buduci mesiac dobre pripravena 🙂 a vy ako ? dosla mrsisko ? 😨
@wieruss hee musia mat s teba radost v praci :D ale co ved kazdemu sa niekedy podari zaspat :D
kuknem moja myslis tu temu stretavka?hej meras si??a ako?no moja ja som mrsisko dostala v sobotu takze ledva cakam kedy odide a zacneme sa snazit :D
a povedala som si ze este tento mesiac budem merat BT a toez pouzivat Ovul.testy a ak to nevide uplne s tym skoncim..a vyskusam to bez toho
@betty26 tak to by bola jedna kopa spolocnych datumov :DD to by bolo super..ale ja uz len cakam na ten spravny den na testovanie...moje plodne dni skoncili v stredu...a teraz musim pockat na mrchu...snad nepride
@rakovcanka tak to ti budem držať palce aby mrcha neprišla a na teste si si našla //......a meriaš si aj bazalnu teplotu alebo sa testuješ ovu testami????JA zatial ani jedno
@lilik15 jj tu temu stretko 😉 no ja si nemeram BT prvy krat takze moj graf ma ani neprekvapuje 😀 len som sa chcela uistit ci sa nic nezmenilo hehe, tie ovu testy chcem skusit aj ja buduci mesiac nech som si ista 🙂 a drzim palcek teraz isto vyjde aj Vam 🙂 to by bolo akeeee fajn, by sme boli len par dni od seba s terminom 😀
@wieruss jaaj tak ty uz si si niekedy merala bt? a ako uz si mala tento mesiac ovulku?no tie testy to je uplne skvela vec ja som uz aj rozmyslala ze uplne prestanem merat teplotu a nudem robit len ovu testy..lebo tie ti presne ukazu ovulku a potom uz len cakat a ked merfas bt tak sa uz potom dokonca len stresujes..neviem ale na druhej strane zas je dobre robit obe veci naraz ..ja neviem som uz stoho vsetkeho akosi mimo 😅
@lilik15 BT si meriam len tak z recesie ... ovu cakam zajtra /pozajtra, tak ju mavam ... BT je dobra na to, ze potom vidis jednotlive dni po ovu ci ti teplota klesa alebo nie , a nemusis teda testovat zbytocne 🙂 pokial sa ti teplota drzi aj po dnoch kedy cakas mrsisko vysoko tak mozes pockat este par dni a testnut, setri to korunky podla mna 😀 inak BT ukaze ovu az ked je po nej (ten teplotny skok co spravi) takze skor na zameranie sa na ovu asi tie testiky + sledovat hlien a potom merat teplotu aby si zistila ze ako to "prebehlo" 😎
Dobre ranko...kraaasneho valentina 😵
@betty26 dakujem 🙂 my sme sa zacali snazit na vianoce, takze zatial to nechavam na nahodu, akurat len priblizny vypocet plodnych dni, cez ms kalkulacku 🙂 tak uvidime, ak by sa nam dlhsie nedarilo tak potom asi zacnem, ale inak nie...ked mam byt tak budem tehu 🙂 a vy sa ako dlho snazite?
@betty26 dakujem 🙂 my sme sa zacali snazit na vianoce, takze zatial to nechavam na nahodu, akurat len priblizny vypocet plodnych dni, cez ms kalkulacku 🙂 tak uvidime, ak by sa nam dlhsie nedarilo tak potom asi zacnem, ale inak nie...ked mam byt tak budem tehu 🙂 a vy sa ako dlho snazite?
@solinkarka dobre ranko aj tebe krasny dnik 😉 ako sa dari ?
@wieruss ale tak celkom v pohode...a od dnes zaciname snazilkovat tak sa tesim 😵

Dobre ranko a krasneho Valentina vsetkym🙂!My dnes ideme s mm na veceru,tak sa tesim,nech tento den rychlo zbehne...
@erika3011 sikovni ste🙂ozaj dnesna teplotka 37,0...stupla o 0,1.
@kykyna888 Uplne staci kazdy druhy den a nic nepremeskas,lebo spermie vydrzia minim.do nasledujuceho dna🙂