icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

veronika002
14. feb 2011

@solinkarka no aj mne, ale ako neberiem HAK, tak je taká divná a krátka.... dnes nasadím tampón, ten mi vždy zastaví :o))) Tak hádam možno už v stredu budeme môcť.. Uvidíme :o))) Teším sa na to pracovanie, veľmi..... Ale zatiaľ to nechcem riešiť ovu testami, chcem jednoducho skúšať...

veronika002
14. feb 2011

Kočky moje snažilkové, prajem Vám krásneho Valentína a tým, ktoré môžu dnes snažilkovať, tak úspešný večer :o)))

dandiela
14. feb 2011

Měla bych jeden dotázek. Vy co už děti máte a i vy co jste ve stejný pozici jako já - snažení, jak to máte s ovládáním se když vidíte někde nádhernej obleček-doplněk pro miminko? já už jsem tolikrát šla kolem nějakého obchodu nebo na internetu pokukovala a hodně si pohrávala s tou myšlenkou vejít a něco koupit,ale vždycky jsem se ovládla a něudělala to. Bojujete s tím taky? nebo jste prostě šly a koupily to? 😉

kykyna888
14. feb 2011

@solinkarka tak drííím palečkya buďte usilovní 😉 😀

solinkarka
14. feb 2011

@dandiela prid sa pozriet k nam domov do komody..dva zaplnene sufliky oblecenim 😀 a to nevravim o hrkalkach, cumlikoch...ja nikdy neviem odolat 😀 ked mne to robi radost 😵

solinkarka
14. feb 2011

@kykyna888 dakujem...ovu cakam az o tyzden cca 🙂

kykyna888
14. feb 2011

@solinkarka mne práve končí... 🙂 a prichádza to odobie nedočkavosti a netrpezlivosti...a zvedavosti...vtedy aj deň trvá večnosť 😨 aspoň tým že sa podelím o pocity tu sa cítim lepšie...viem že nie som sama..je nás viac takže si možme vymeniť pocity s kúsenosti 😉

kykyna888
14. feb 2011

@dandiela ja som pri prvom odchádzala z gyndy s tým že som v 8 týždni a šup ho rovno do mesta...samoozrejme na nákupy 😀 kupovala som neutrálne farby a domov som prišla s plnou taškou... 😖
teraz som zatiaľ ešte nič nekúpila ale denne si prechádzam stránky na internete s baby vecičkami a potrebami...a kočíkmi..je len otázkou času dokedy vydržím nekúpiť niečo 😀 😀

raza
14. feb 2011

@kykyna888 ahoj, tvoj postoj sa mi véééľmi páči. aj ja som rozhodnutá, že akonáhle budem tehu, teda keď mi to doktorka potvrdí, pôjdem niečo tomu drobcovi kúpiť. 🙂

dandiela
14. feb 2011

@solinkarka Tak to já mám doma dvě body a dva dudlíky a to jenom proto,že jsme to dostali 😎 pořád si říkám , že musím odolat a že třeba kdybych koupila něco růžovýho (moc bychom chtěli holčičku) , tak že se nám určitě narodí kluk... prostě blbnu 😅

@kykyna888 To se ti nedivím...mám obavy abych toho až to bude aktuální, nenakoupila tolik že to to škvrně ani neunosí a neutratila majland. Nedá mi to a občas koukám na MMB nebo tady na bazárek a kolikrát tam jsou tak krásný věcičky, že se musím opravdu držet a nepořídit to... 😉

No a to nemluvím o těhotenských šatech co jsem minulý týden objevila na netu.... ty byly tááááák krásný.... už bych nutně potřebovala mít velký bříško a pořídit si je 😎

kykyna888
14. feb 2011

@raza teba treba...musíme ukázať drobčekovi ,že sa naň veeeeľmi tešíííme 😀

kykyna888
14. feb 2011

@dandiela no presne to bol problém...drobec tie vecičky ani nevynosil..niektoré sme posunuli ďalej ešte aj s vysačkou 😀 ale radosť bola,čiže účel bol splnený...a mohla by si pridať link tej www adresy na tie tehu vecičky nech aj my ostatné sa trošičku pokocháááme...verím tomu že čoskoro to budeme všetky aj potrebovať-tie tehu handričky 😀

dandiela
14. feb 2011

@kykyna888 To je hlavní, že radost byla 😀 😀 Taky bych nejraději nějaký habříky koupila a trochu se s nima pomuchlala a musím říct, že už jsem si začínala připadat jak tydýt, že bych chtěla něco kupovat, když to ještě ani není potřeba 🙂 Ty těhu věcičky byly tady na modrym koníkovy v bazárku. Stáhla jsem si fotečku těch, co jsem se do nich zamilovala - tak jí přikládám 🙂 ale jak se znám tak za měsíc už se mi zase bude líbit něco jinýho 😎

veronika002
14. feb 2011

@dandiela silne taktiež odolávam :o)))

lianka7
14. feb 2011

@erika3011 uz nech je buduci tyzden... 🙂
Babulky,ja mam zase taku uchylku ze po chodniku obzeram kociky ake chodia okolo mna,ake sa mi pacia,ake by som si v zivote nekupila 🙂

erika3011
14. feb 2011

@lianka7 😀 😀 😀 ja v poslednej dobe vídam také aké by som nikdy nekúpila..také až moc premodernizovane...dobre že nie pre ufo 😀 😀 a čierne... to sú ako truhličky 😒

lianka7
14. feb 2011

@erika3011 Preeeesne tak,uz malokedy ide okolo kocik z ktoreho by som bola paf....a tie cierne-chudatko babatko v lete ked tak super pali slniecko 😒 ze truhlicky 😀 😀 😀

raza
14. feb 2011

@dandiela ahoj, tak tie šatočky sú mňam, dala by som si povedať...

kykyna888
14. feb 2011

@erika3011 no mne sa čierne tiež nepáčia...príde mi tá farba pre dieťatko smutná..ale je to o vkuse 🙂

erika3011
14. feb 2011

@lianka7
@kykyna888 určite sa nájdu baby, ktorým sa tá čierna na kočíku páči..no jednak je to ozaj smutne a v lete sa tam dieťatko dobre že "neupečie" 😅

erika3011
14. feb 2011

jujuuuj ženy, mám za sebou oficialne zásnuby s rodičmi 😅

kykyna888
14. feb 2011

@dandiela no ozaj sú krááásne že waw 😀 ta ké šatičky by sa aj mne páčili 😝

kykyna888
14. feb 2011

@erika3011 tak blahoželáám k zásnubam 😉 hlavne veľa láááásky..tak to máte super dátum...na valentína 😀

erika3011
14. feb 2011

@kykyna888 😀 ďakujeme... a svadbu by sme chceli 7.5 už len dufame, že bude volny termin na matrike 😀

slimme
14. feb 2011

Ahojte, mám takú, asi blbú, otázku? Mám teraz plodné dni a dneska som mala trochu zvýšenú teplotu a bolí ma aj hrdlo...Uvidím zajtra ako sa budem cítiť. Myslíte si, že takýto zhoršený stav môže ovplyvniť snaženie, že sa tým znižuje šanca na otehotnenie?

kykyna888
14. feb 2011

@slimme ahojky---ja si nemyslím že by to mohlo nejak ovplyvniť to snažilkovanie..teda výsledok snaženia 😒

slimme
14. feb 2011

@kykyna888 Ďakujem za odpoveď, hneď mi odľahlo 🙂

kykyna888
14. feb 2011

@slimme no ale je to len moj názor..nie som totiž odborník 😀 ale lepšie sa to počúva,že?ale pokiaľ to nie sú problémy so zápalom močových ciest a všetkého tam dole tak by to nemal byť problééém... 😉

slimme
14. feb 2011

@kykyna888 NO veď práve, že sa to dobre počúva a úplne mi to stačí 🙂

lianka7
15. feb 2011

@erika3011 Blahozeláááám,ake dojmy???