icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

chirabell
17. feb 2011

@veronika002 veronika, no ja v to dufam, aj ked v tomto zaciatku to este nic neznamena, ako prislo tak moze odist...ale robim co viem najlepsie, aby ostalo 🙂

lianka7
17. feb 2011

@erika3011 moja ako si mam upravit grafik,aby v nom ukazovalo aj cisla DPO...lebo mne sa to nezobrazuje 😢

rakovcanka
17. feb 2011

ach jaj...11 DPO test negativny, a mam taky zly pocit ze som chytla nejaky zapal...

lianka7
17. feb 2011

@rakovcanka ☹ a robila si z ranneho mocu?Kedy mas termin ms?

rakovcanka
17. feb 2011

@lianka7 nerobila som z ranneho mocu, a termin mam zajtra alebo v nedelu, mne to tak plus minus jeden den skace...a okrem toho mam taky cudny hlien..tak ja uz neviem :(

lianka7
17. feb 2011

@rakovcanka moja,pred terminom ms treba zasadne testovat z ranneho mocu,kedy je koncentracia HcG najvyssia...mozno ti pomaly stupa...testni v sobotu z ranneho. 😉

raza
17. feb 2011

@rakovcanka tak skús až v pondelok, keď mrcha nedôjde...

rakovcanka
17. feb 2011

@lianka7 dakujem za povzbudenie, sa mi zda ze je tam aj druha ciarka, len taka akoze 🙂 ale tak neviem ... horsie je ze mam trosku svrbivy hlien..tak sa obavam, a ked pride mrcha tak ani k doktorke nemozem ist...joooj

rakovcanka
17. feb 2011

@raza keby nedosla by bolo fajn 🙂 dakujem za radu..

jutu07
17. feb 2011

@rakovcanka ahoj, jak píšou holky ještě den dva počkej a pak testni. četla jsem hodně článků a někomu test ukázal // den před mrchou někomu den po předpokládaném dni MS a někomu dokonce až 14dní po,takže přesně jak už holky psali dokud nepřijde šance tam je,tak vydrž 😉

rakovcanka
17. feb 2011

@jutu07 dakujem 🙂 keby to bolo take lahke vydrzat...juj, ja uz by som chcela byt aspon v tretom mesiaci 😅

jutu07
17. feb 2011

@rakovcanka jo jo to mi povídej. Já už za těch 8měsíců co se snažíme vyhodila tolik peněz za testy a samozřejmě, že jsem nikdy nepočkala až bych měla termín po MS. Měla jsem i digitální clear blue a s tím jsem testovala začátkem prosince, když jsem cítila, že jsem těhu a bylo tam +.Byla to nádhera nechtěla jsem tomu věřit a mm mi jel koupit další,ale už papírové testíky a potvrdilo se. Jenže čárka po týdnu zeslábla a bylo po radosti, takže teď na novo a můžu ti říct, že testy mám už připravené i když tento měsíc to nevidím. ☹

solinkarka
17. feb 2011

Baby mozte mi povedat ci je ten ovu test pozitivny? je ze?

jutu07
17. feb 2011

@rakovcanka jinak jsem měla i ten digitální clear blue s tou indikací početí,ale je to strašně drahá hračka a jak už někdo psal je to zbytečné vědět kdy si počala(to většinou každá tuší nebo ví) stejně ti vše řekne dr.

jutu07
17. feb 2011

@solinkarka já bych řekla, že určitě ano. U mě ta čárka nebyla tak krásně vidět jak u tebe a na druhý den už skoro vůbec, takže se pusť do snažilkování 😉 😀

solinkarka
17. feb 2011

@jutu07 no len aby uz nebolo neskoro..bohvie kedy uz zacala ☹

jutu07
17. feb 2011

@solinkarka neboj všude píšou, že je možné od ovulky počít až do 48hodin a spermijky vydrží až 72h.

jutu07
17. feb 2011

@solinkarka samozřejmě je lepší mít styk tak den před ovu a pak i po ovu,ale taky bych řekla,že u každého je to jinak sama se v tom pořádně nevyznám. nějak mi teď nechce stoupnout teplota a to bych měla byt po ovu, tak jsem z toho jelen

rakovcanka
17. feb 2011

@jutu07 to som pocula, ze clear blue je drahy, no uvidime, mozno aj som tehu, len este to nevidno na teste...este pockam, ved ked nepride ms cez vikend tak si urobim testik dalsi..ked pride bude vsetko jasne..horsie je ze sa mi asi vratila mykoza a z toho mam dost strach...potrebovala by som nejaky dobry a rychly liek na to..

lianka7
17. feb 2011

@rakovcanka Ja som na tom podobne,tiez som netrpezliva velmi,ale nechcem byt sklamana,tak stale uvazujem kedy sa testnem...lebo az v pondelok mam dostat ms 😒

rakovcanka
17. feb 2011

@lianka7 no ja som mohla pockat este aspon do zajtra..a urobit si ho rano, a ja som si testik kupila a hned ako som prisla domov aj urobila... 🙂 no co uz narobime..sme nedockave..

lianka7
17. feb 2011

@rakovcanka ja som tak robila po minule mesiace a povedala som si,ze az ked bude meskat..a vidis,uz robim kompromisy 😀

lianka7
17. feb 2011

@solinkarka neviem ti povedat moja,pretoze ja ovu testiky nepouzivam...

amisa
17. feb 2011

baby ahojbola som tu na zaciatku roka ale nezapajala som sa velmi do diskusie teda skroo vobec lebo sme poriadne ani nezacali..ale tento blaznivy cyklus sme si cez ovulku davali pozor a potom uz nie..cuduj sa sete prisla druha ovulka v 21 den so sylnym ovulacnym hlienom a dnes 11-12 dni po ovulke mam vecer na teste ducha.. lebo uz 4 dni ma nejak pobolieva podbrusko..a zajtra ma manzel narodeniny..a mne uz cukali nervy,,🙂 som stastna este to nemozem nikomu povedat len vam

jutu07
17. feb 2011

@amisa supeer gratuluji, tak ať ti čárečka pěkně sílí 😉

jutu07
17. feb 2011

@rakovcanka no já jsem měla i ten digitální clear blue co ukazuje jen jestli jsi těhotná a ten stál 130kč a ten s tou indikací početí 180Kč. Je super, že ten digitální ti prostě nelže buď jsi a nebo nejsi,ale na těch papírových člověk hledá čárečku a v mém případě ji tam kolikrát tak moc chci, že ji tam slabou vidím a pak to zklamání, že těhu nejsem.

erika3011
17. feb 2011

@lianka7 uff moja to neviem ako si to nastaviť mne to ukazuje samo a vraj tam mam nejake premiove úvodne nastavenia, ktore ešte potrevaju 5 dni 😒 Mne to už zajtra isto príde, zase na 27 DC, lebo som bola na wc a mam jemne ružovy hlien.. ale aspon mi to bude chodiť pravidelne, a budem mať možno bábo na moje narodeniny koncom novembra alebo na vianoce v decembri 😅 jujuuuuj ale to ti vyzera slubne ked ti o 0,3 stuplo!!! priznam sa ti ani ja moc nemeriam v jednu hodinu ale už mam odskušane že kolko nameria o 6 alebo o 7 tolko isto mam aj o 8 tak je to fuk 😀

jutu07
17. feb 2011

@erika3011 myslíš, že je to teda jedno. Já si taky někdy měřím v 6 někdy v 7hod. taky si myslím, že tam není až takový rozdíl. Nevím teď čím to je,ale mě teploty kolísají. Měla bych být po ovu a to mám druhý den teplotu 36,8 a to už jsem měla i vyšší. Jsem teď hodně nachlazená myslíš, že to může být i tím?a nebo, že by mohla ovu proběhnout opožděně? i když na ovu testu byla celkem už pěkná čárka a teď už se zase ztrácí? Je to první měsíc co si měřím a testuju, tak jsem z toho jelen 😕

amisa
17. feb 2011

@jutu07 dakujem 🙂

jafnka
17. feb 2011

@amisa gratulujem! manžel bude mať pekný darček 🙂 ráno testni znova a daj sem obrázok