2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@betty26 radšej počkam, mám tam ten pokles teploty tak počkam isto radšej aspon do nedele, to by som bola teda 29 DC a mne to na prvy cyklus od vysadenia hak v januari prišlo na 27 DC ms ...tak radšej.. ale už som fakt myslela.. a dnes som tych 27 DC tak som riadne napäta ale drahy mi slubil že večer ideme na romanticku večeru tak nech radšej myslim na to 😀
@betty26 na buduci tyžden si ideme upresniť dátum na matriku ale asi až v stredu lebo v pondelok - utorok ide do lipt. mikulaša, má skúšky lebo sa chce dostať do armády tak budem mať doma asi vojaka 😀 tak pevne verim a dufam,že 7.5 bude volný časovy termin..a už ma prekvapil aj s vyhlasenim že čo ak by nám na svadbu zabezpečil ako odvoz kočiar a koniky...to by kukal celý činžiak 😀 😀 😀 tak som mu na to povedala že sa mi ten nápad velmi páči, však "dúfam" vydávam sa len raz 😀 😀 😀 a budeme mať do zalohy aj autičko keby pršalo 😅 a čo vy?? ako ste na tom s planovanim?
@erika3011 s tým kočiarom je to super nápad 🙂 ja mám brata vojaka 😉 ...tak my sme sa veľmi nepohli máme matriku a sálu....hudbu čo sme chceli sú obsadený takže na budúci týždeň ked budúca svokra príde domou tak budeme hudbu vybavovat lebo ona pozná viacerých tak dúfam že sa mán podarí ani kameramana ešte nemáme 😅 šaty som si bola včera objednať idú mi ich šiť na mieru tak dúfam že sa im vydaria 🙂 mali by prísť v strede apríla
@betty26 jeeeej na mieru? to znie dobre aspon si budeš na istom že ti krásne sadnú 😉 no mi ešte ani tú matriku teda nemáme a od nej sa všetko odvíja, lebo bez dátumu a času sa ťažko niečo ine vybavuje 😀 ale máme už naplanovane že koho ako kameramana, fotografa, akú sálu, kto vyzdobý, aj ten kočiar by teda bol, šaty skúšam koncom februara ...uff ale že aké budú popolnočne to ešte netušim, ale vyzdobu chcem do jemno orgovanovej tak niečo do toho odtiena keby som našla bolo by fajn 😵
@betty26 tak supeeeer 😉 mne sa tie bez ramienka ovela viac páčili 😉 😵 ..uff ja jednoznačne dlhe popolnočne lebo nemam na to nohy aby som si dovolila kratke 😀 ale ako som si ťa tak kukla v tych šatočkach tak si tenučká, tebe by pristali aj krátke určite 😉 a bordová je tiež krásna, ja som najrpv tiež tú zvažovala, ale drahy zahlasil že nedavno boli na svadbe čo bola bordova vyzdoba tak niečo ine aby sme dali ..tak potom jednoznačne tato orgovanova vyhrala u oboch 🙂 ja ešte rozmýšlam či je stále IN korunka 😀 😅
@erika3011 ja by som asi tiež radšej dlhé lebo ja neviem tancovať a dlhé šaty bi mi nohy aspoň zakryli 😀 😀 ....mne sa korunka až tak nepáči skôr svadobná čelenka ale to len mne každá máme iny vkus ...je to tvoj den ak sa ti páči korunka a bude sa ti hodiť tak si ju daj 🙂 🙂 a chceš aj závoj??....ja som rozmýšľala aj nad závojom ale neviem možno len niaky kvetok do vlasov 🙂 🙂
@betty26 ja chcem aj závoj taky trojvrstvovy, ktory sa pripne vyššie ...niektore sa pripínajú pod účes a to sa mi moc nelubi.. ja už doma jednu korunku mam, dostala som ju no moc sa mi podla mna nehodi i ked inak to ukaže so zavojom, treba to len vyskúšať 🙂 ..ale páčia sa mi aj účesy s kvietkami,no ja mam sice dlhšie no aj tak riedke rovne vlasy tak sa bojim či mi vôbec spravi taky učes ako som si vysnivala 😀

@jafnka Tak to máš pěkný 🙂 tak držím palce aby měl pravdu 🙂 Já bych nejraději testovala hned 😀 ale když si vezmu ,že mrchu mám dostat až 1.3. tak to by bylo ještě hodně brzy... závidím holkám s 28denní délkou cyklu 🙂