icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

sisisi
29. aug 2010

@katkav dakujem za odpoved! 🙂 pekne si to napisala a do slova a do pismena je vsetko pravda. len skoda, ze sa neda rozkazat srdcu, citom... a potom aj ten cas ide pomaly.

katkav
29. aug 2010

@sisisi nemas za co, neboj vsetko pride, aj si to tehotenstvo lepsie vychutnas, ked nebudes mat stres s byvanim a podobnymi vecami a ked sa na babatko budete tesit spolocne. Mozno sa Ti 5 rokov zda ako vecnost, ale je mozne, ze Ti priatel povie o rok o dva, ze sa chce zenit a mat babatko, nikdy nevies, vsetko sa moze zmenit velmi rychlo, plus ten cas preleti ani nebudes vediet ako, my sme s manzelom 6,5 roka a to si este teraz pamatam na prve rande, dokonca si porod pamatam akoby to bolo vcera a maly ma uz 1 rok a pomaly dva tyzdne 😉 Tvoj priatel Ta urcite velmi miluje, ked je s Tebou uz 2,5 roka...len sa na to este neciti..to chce cas a bude s radostou prebalovat a bude hrdy tato, uvidis 😀 hold my zeny dospievame skor a byt mamickou je krasne (na zaciatku trosku blazninec ale potom, ked pocujes mama mama), preto po tom asi tak tuzime 😉

sisisi
29. aug 2010

@katkav ja si na to dobre pockam, chcem si to uzit 🙂

katkav
29. aug 2010

@sisisi 😉

katka.gzd
30. aug 2010

@sisisi inak totalne ta chapem aj tvoje pocity a tuzby uz mat babo atd....mne sa kamosky vzdy smiali, ale ja sa na to chystam uz snad od 15 tich......a tiez uz sa mi zda ze na to cakam celu vecnost....vtedy som si stanovila sama sebe taky mur z viacerych poschodi, ktory treba prekonat aby som mohla mat....prva podmianka bol chlap s ktorym si realne viem predstavit zbytok zivota (takeho najst je problem 🙂 , ale mam) druha podmienka bol vlastny byt, tretia auto, stvrta a posledna VS titul...a toto ma drzalo na uzde ten dlhy cas, lebo som chcela pre svoje babatko aj dobre zazemie.....teraz uz ma od neho deli snad len rok + 9mesiacov kym ho budem drzat v naruci a aj to mi pride ako vecnost, ale uz sa aspon mam na co tesit........ale totalne chapem, ze by si chcela aj hned, bez ohladu na vsetko ostatne...no ked si to ozaj preberies nejak racionalne, ze co pre to babo urcite nechces, ako napr ocina, kt. nebol pripraveny....sama seba presvedcis, ze sa vyplati este trosku pockat.......drzim ti palce...ja viem ze je to tazke

mishuu
30. aug 2010

@katka.gzd páčia sa mi tvoje schodíky, ktoré vedú k vytúženému cieľu 🙂 ak sa môžem podeliť, tak aj ja ich už mám všetky splnené, okrem VŠ, ale to som nikdy v pláne nemala, ja miesto toho dávam prácu a finančné zabezpečenie, ktoré tiež snáď je a bude 🙂

katka.gzd
30. aug 2010

@mishuu ja tu VS tiez este nemam celkom splnenu ale pracujem na tom a uz som si povedala, ze tento jeden posledny nejak preleziem za pochodu....snazilkovat chceme od buduceho leta (po mojich bakalarskych skuskach) stvrty rocnik budem snad dokoncovat uz s bruskom a piaty na materskej ak vsetko dobre pojde....
financne zabezpeceni sme, ja pracujem uz stvrty rok....priatel uz sedem....(aj to boli polahcujuce okolnosti pre moje svedomie 😀 )

mishuu
30. aug 2010

@katka.gzd paráda 😀 držím palce nech ti všetko vychádza

katka.gzd
30. aug 2010

@mishuu dakujeeeeeeeeeeem, si zlata 🙂

mishuu
30. aug 2010

@katka.gzd 🙂

beronsche
1. sep 2010

Ahojte,
aj ja sa pridavam k vam!!! Zo zdravotnych dovodov musim snazenie odlozit, este ma caka operacia a potom par mesiacov na zotavenie. Ale velmi, prevelmi dufam, ze sa nam v 2011 podari otehotniet. Takze, taky je plan!! 😀 😀

katkav
2. sep 2010

@beronsche Vitaj 🙂 neboj, urcite sa zadari, rychle zotavenie po operacii Ti potom prajem, nech vsetko dopadne tak ako ma. 😉

mishuu
3. sep 2010

@beronsche prajem veľa zdravíčka a nech sa zadarí 😉

katusica
3. sep 2010

Ahojte
pred par dnami som sa bavila s manzelom a pravdepodobne posunieme snazenie trosku skor uz na jar. Pôvodny plan bol leto jesen. Tak sa strasne tesim 🙂 A to este dnes som bola s mamou kupit nejake vecicky pre babo co sa narodilo znamej a objavila som tam taky krasny svetrik pre dievcatko. Tak som ho chcela kupit len tak pre moju radost, ale nakoniec ma odhovorili ze to nosi smolu tak som to nechala radsej tak.. 🙂

katusica
3. sep 2010

@beronsche drzim palceky 🙂

mishuu
3. sep 2010

@katusica to je super, že začnete skôr, držím palčeky 🙂
neboj nejaký krásny svetrík a kopec iných vecičiek si ťa ešte v obchodoch počká do jari 😉
Ale napríklad ja si už kreslím plánik izbičky z ktorej budeme mať detskú 😀 čo kde bude a tak...

katusica
3. sep 2010

@mishuu ved ja viem ze pocka, ale take malinke a krasne su tie vecicky ze som skoro neodolala..
a co by ste radsej chlapca ci dievcatko?
sme s manzelom minule vyberali meno a obidvaja mame pocit ze prve bude dievcatko..On sam od seba zobral kalendar a cital mena a vyberali sme. tak sme vybrali Paulinku..inak aj jeho to uz tusim nejako viac chyta 🙂

mishuu
3. sep 2010

@katusica jasné, že hoto chytá, to je super 🙂
tie vecičky sú zlaté, ale to ma zatiaľ ešte nechytá tak okukávať v obchodoch 😉
ja si myslím, že budeme mať prvú babu, neviem prečo, je to len taký môj pocit,
samozrejme priateľ túži po synovi, ale nijak extrémne, bude sa tešiť aj z kočky samozrejme 🙂
To skôr jeho otec chce veľmi vnuka - pokračovateľa rodu 😀
meno sa nám páči pre dievčatko buď po mne Miška alebo Timea, aj keď mne sa páčia aj iné, ale
priateľ všetky ofrfle a chlapec musí byť Števko, inak by to svokor neprežil 😝

katusica
3. sep 2010

@mishuu aj ja som rada uz som si myslela ze sa ten moj muz nikdy nerozhybe a teraz tolko sokov naraz.
ja mam tiez uz izbicku naplanovanu ako bude raz vyzerat, zatial ale iba v hlave lebo dom dokoncime az na buduci rok.
Pekna mena ste vybrali. Ja som pôvodne tiez chcela Dorotku alebo Vandu ale tie boli na prvy sup zamietnute tak sme hladali kompromis 🙂

mishuu
3. sep 2010

@katusica joooj Vanda sa páči aj mne, ale drahému ani za nič 😝 takže smola, ale ešte nejaké pekné mienka určite objavíme 🙂
Domček ti závidím, aj my túžime po domčeku, zatiaľ máme ale "len " trojizbový bytík, ale aspoň ten sa nám podarilo pekne prerobiť podľa svojich predstáv, takže sa nám býva dobre...ale raz bude domček, akurát sme sa tento týždeň o tom bavili, priateľ povedal, že do domčeka sa budeme sťahovať už aj s malým... 😅 môj zlatý

katusica
3. sep 2010

@mishuu to je super 🙂 byvat v dome je podla mna paradne, najviac sa tesim ako si rano budem pit kavicku na terase jooj. Len som si myslela ze to stavanie pojde lahsie. Teraz riesime este len strechu a uz som z toho jelen ze co si vybrat a ktovie co nas este caka 🙂
no my sa teraz tlacime v malom jednoizbaciku aj s nasim havinom 🙂 Zatial sme v podnajme ale chceme sa co najskor prestahovat snad takto za rok. Tak aby sa mimi uz narodilo do noveho.

katusica
3. sep 2010

@mishuu teraz som pozrela tvoj albumik a my sme sme mali svadbu 17.10. len 2009 🙂 aka datumova nahodicka

katka.gzd
4. sep 2010

baby ja sa vam do toho zamiesam...🙂 mne je v podstate jedno co bude prve, ale najlepsie by bolo keby bol chlapec, lebo moj priatel ma zodpovednost splodit syna 😀 ma dve sestry, jeho otec mal tiez uz len sestru takze aby bol pokracovatel priezvyska, musime splodit syna....paradoxne pre chlapca este meno nemame, za to pre dievcatko uz asi rok....bude to Izabela...toto meno sme si zamilovali obaja skoro okamzite, ziadne ine nepripadaju do uvahy, vsetko mi zamietol....no ak budeme mat dve baby, tak druha bude Zuzana po mojej mamine, mne sa to meno velmi paci...no na chlapcovi sa nejak nevieme dohodnut....mozno bude nakoniec Rastislav po tatinovi. no a domcek by sme aj my chceli..nie ze by sa v nasom 3-izbaku nedalo existovat aj s dvoma detmi, ale predsalen....kto by nechcel domcek, sukromie, zahradku....snad jedneho dna bude

katkav
4. sep 2010

@katka.gzd aj moj manzel tvrdi, ze pokracovatela rodu uz mame, tak co budeme mat dalsie je uz jedno, bud Lukasko alebo Lucka 😉 po domceku tuzime aj my, po sukromi, zahradke, klude, teraske 😉 chceme sa stahovat tak o styri roky, dufam, ze nam to vyjde. 😉 akurat sme dnes boli na sutazi vo vareni gulasu, manzel si tam dal po dllllhej dobe chlieb s mastou a cibulou, tiez som si odhryzla, to som uz nejedla ani neviem kolko rokov...inak sa snazime zdravovat teraz co najzdravsie, ved ide zima, nejake vitaminy treba este do seba napchat 😉 pocasie je vonku "uzasne", este ze sme stihli ist von rano. 😀

lili_a_mimi
4. sep 2010

@katkav aj my chceme Lukasa alebo Luciu 😀 😀 😀

katkav
4. sep 2010

@lili_a_mimi sranda 😀 vsak uvidime, co budete mat vy a co my, ci netrafime tak, ze vy budete mat synceka a my dcerku, ale vlastne je to uplne jedno, dolezite je, aby bolo babatko zdrave 😉

mishuu
5. sep 2010

@katusica jeeej to je pekné 🙂

mishuu
5. sep 2010

@katusica s tým domčekom to budete mať super, iste to stihnete. Ranná kávička na terase, ticho, veľká záhrada, kde sa decká môžu vyšantiť a nemusíš mať strach čo všetko ich čaká na sídlisku 😒
A veľký kamenný gril s altánkom, kde by sa stretávala rodina a priatelia ... tak to je náš sen 🙂
No ale my si ešte pár rôčkov asi počkáme. Musíme, teda chceme najprv splatiť úver na byt a potom riešiť domček,
a to bude tiež len pomocou úveru...hmm

lili_a_mimi
5. sep 2010

@katkav no presne ako si povedala, uvidime, ako sa to vyvinie 😉 Prve tehu som mala pocit, ze to bude chalan ,tak sme mali pripravene mana Lukas alebo Jakub, no po 4mesiacoch sme sa dozvedeli, ze musime hladat meno pre dievcatko 🙂 Ja som chcela strasne Emu, no mala som termin koncom januara a Ema ma meniny 30.1. 😖 takze som nechcela, aby mala meniny aj narodeniny naraz a potom meno Michaela sa nam tak zapacila, ze uz ani nelutujem, ze nemame Emu 😉 A ak sa nam to teda podari, budeme mat doma Mimi a Lulu 😀 😀 😀

katkav
5. sep 2010

@lili_a_mimi ja som si zase myslela, ze cakame asi dievcatko, lebo plet som mala v horsom stave, aj som parkrat vracala pri venceni hava, tak sme si mysleli, ze to bude Lucka. Lenze potom sa mi snivalo, ze som porodila ciernovlaseho chlapceka (dokonca pri porode mi povedala sestricka, ze uz vidim cierne vlasky aj ked uz nie su cierne, vybledli, su take ako ma tato) a odvtedy som si myslela, ze to asi bude chlapec, manzel stale dufal, ze budeme mat doma malu slecnu a potom sme na ultrazvuku zistili, ze nasa princezna ma pindoura 😀 inak dufam, ze mi pride menzes, lebo sa citim cudne, aj ked sa este nepokusame o babatko, ale minule som skoro odpadla v kuchyni, tak ako som to mala pri Tomaskovi....Lucka alebo Lukas este nemozu byt na ceste, este mam ine plany 😀 aj ked prerusovana suloz asi nie je najvhodnejsia forma antikoncepcie 😖