2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
rakovcanka ahoj ako sa mas?no co ako ste dopadli?my uvidime oddnes sa posnazime 🙂
@samantha543 ahoj no mne mešká asi 2 dni ale neviem to na isto lebo som si zabudla zaznačiť do kalendára 😅 krava...neviem,či si mám znova kúpiť test alebo čo ale nechcem byť sklamaná...Asi 3 dni ma pobolievajú vaječníky skôr jeden napravo potom sa ridal aj druhý...ovulácia to neni bo som si robila test aj výtok som mala hustejší...a posledné dva dni ako si čistím zuby zakaždým ma napína...ale test bol negatívny 😠 😠
@rakovcanka ahoj no co ako ste dopadli?my sa budeme oddnes snazilkovat tak uvidime co z toho bude 😝
@tasiko aj mne meska uz dva dni aky si robila test?ja som robila mamatest 10 ten neukazal skoro nic a potom obycajny pepino a ten ukazal slabu 2 ciarku 🙂
Ahojte snažilky moje.... Je mi strašne, neviete či nie je vo vzduchu nejaká brušná chrípka??? Už asi 3 dni je mi na vracenie... V nedeľu som asi 2 hod vkuse tyčkovala... Ostatné príznaky, že by to bolo tehu nejako nepociťujem. Ale keď som sa pozerala, síce sme sa nesnažilkovali, ale následovný deň po ovu sme sa milovali ale potom sm dostala normálne mrchu a teraz mámmať ovu až tento týždeň... Neviete čo by to mohlo byť??? Ďakujem
@lianka7 ach moja to mi je lúto.. no neboj ten april to teda musí istiť!!! a kto vie možno vtedy sa aj mne podarí a budeme spolu tehu 😉 Mne malá ešte stale teplotuje, je na antibiotikach a každych 6 hodin detsky paralen.. ale už má odpor aj k liečikom, rano 3 davky antibiotikovej kašičky skočnčili v mojich vlasoch.. ach 😒
@samantha543 juj gratulujem, nech ti čiaročka len silnie 😉 ...ja som prišla na to že šede zretelne čiarky sa neoplati brať do uvahy, aj ked som ich mala ms prišla 😒 no ale ak je do fialkasta tak máš vyhraté 😉
@erika3011 su do fialkasta a boli tam este pred limitom ty si mala tie ciarocky po alebo pred limitom?
@samantha543 tak to je supeeer 😵 ja som ich mala po limite ... 😒 davali len falošnu nadej
@erika3011 jaaaj takych som aj ja mala uz kopu preto im neverim:Dale tento krat je to ine...aj ty sa snazis o druhe mimi? 🙂
@samantha543 ano snažime sa už druhy mesiac ..tak ideme na treti .. snad do tretice sa podarí a bude koncom novembra ako ja 😀 ale sa zadarí do štvorice a bude vianočne 😅 ... ale inak je to jedno kedy hlane nech je 😉 v máji ma čaká svadba tak aspon viem že bruško nebude problemom pre šaty 😀 😅
@erika3011 prajem ty aby sa ty co najskor zadarilo a nasla si si // ciarky ja testnem zajtra rano a konecne sa uz dozviem istu odpoved...jaaaj uz sa neviem dockat:Dblahozelam k svadbe 🙂
@samantha543 ja som si robila rapiclear ale asi skoro...nuž neviem...teraz som si kúpila woman secret lebo mamatest nikde nemajú a nechce sa mi obehať lekárne po celm meste..neviem či je dobrý alebo či mám počkať alebo čo...dnes znova napínanie,mrcha nikde,no prsia ma nebolia tak neviem či mi už šibe.... 😕 😕 😒
@samantha543 juj ďakujem za prianie a aj za gratulku 🙂 no ja ti už teraz gratulujem k bábu lebo fialove čiarky do limitu určite neklamu 😉
@erika3011 dakujem 🙂 zajtra dam vediet ako dopadol testik 🙂 taka som nedockava 🙂
@tasiko rapiclear je velmi nespolahlivy hlavne ten pruzkovy ja som ho robila ked som bola tehu a nic mi neukazal 😒 woman secret nemam skusenosti skus testnut zajtra rano uz by to malo ukazat 😀
@samantha543 ahoj, tak to som nečakala, že rapicler je nespolahlivý.. a kolko dní po si si ho robila, keď ti zle ukázal?
@raza to bolo este pri prvom synovi a bolo to asi 16DPO a co ukazal tebe?ak ty ukazal jasnu ciarku tak myslim ze mu mozes verit ale skor mam skusenost ze ked som bola tehu neukazal nic a ked som nebola tak hadzal falosnych duchov 😒
ahojte, predstavte si, mám kamarátku, s ktorou sa snažíme spoločne o bábo ( teda nie spolu, ale myslím naraz, že sme v tom spolu.. 😀 ) a už si myslela, že je tehotná, týždeň jej meškala mrcha... a nakoniec to bola cysta. tak jej ju vyoperovali a dnes bola s bolesťami u doktorky (pár mesiacov po operácii) a cysta jej tam opäť. je mi to tak lúto, tak mi plakala do talefónu... život vôbec nie je fér!!! tak veľa ľudí má bábo a nezaslúžia si to, ani o to nestoja!
@raza ahoj ja mám skúsenosť aspoň takúto...viackrát som si čítala aj tu na fórach že rapi sú dobré testy ale asi to závisí fakt od každej nás inak..ja som si robila prvý krát rapiclear takú malú kazetku /žltý obal/ potom pásik /zelený/..oba negatívne 😒 😒 no príznaky mám mrcha nikde napína ma bolí podbruško tak neviem...asi každá si tak v duchu prajeme aby sa ten test mýlil 😀 😀 😀
ahojte
no dlho som tu nebola tak budem musieť dočítať x strán že čo nové,
u nás zatial nič, akurát dnes doberiem posledné antibiotiká a zajtra môžem zase gynek. antibiotiká takže u nás tento mesiac 0 bodov.
čítam že už sa ukazujú prvé lastovičky v tehulkovaní tak držím palce. 🙂
možno keby sme boli všetky zdravot.sestričky alebo lekárky.. 😀 😀 😀 hneď by sme mali istotu 😝
@samantha543 jáj, no, keď ja som bola tehotná, ukázal mi to tuším na 10-11 deň. ale to neviem isto, lebo sme nevedeli presne vypočítať ovulku. len vtedy to nevyšlo, o bábo sme prišli v 10tt. teraz sa snažíme od septembra a nič 😢 . no tento mesiac pauza, brala som ATB a ešte do štvrtku mám tablety na vkladanie ... no mrcha by mi mala prsť tak od 25 do 29teho, ťažko mi je to vypočítať, pretože od kyretu mi to rôzne skáče 😢
@raza tak to mi je luto prajem aby si si co najskor nasla // ciarocky...inak zalezi aj na tom ktory rapidclear mas lebo ich je viac druhov
@samantha543 aj ja som dnes robila pepino a tiez mam slabe // a to naobed aj rano iny test // takze po zmene planov sa podarilo hned na prvykrat 🙂
@tinika jeeej gratulujem tak aspon viem ze ukazuje dobre inak aj ja mam synceka patrika 😀 a aku mas tu druhu len taky tienik alebo uz pekna ciarka?
@samantha543 🙂)) tienik zatial, mne aj pri patkovi este dlhooo ukazovalo len tienik takze myslim ze je to tehu 🙂
mne kazdy ze skoro na druhe a kukam ze ty mas o polovicu mlads
ie babo a uz snazite .)
@tinika ja som chcela deticky hned po sebe moj prvy syncek je bezproblemove dietatko pekne spinka v noci sam sa hra cez den takze to v pohode zvladnem 😀 aj ja myslim lebo mne tiez ukazoval pri patkovi tienik 🙂

@pepa124 děkuji