icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
24. feb 2011

@yvetta tak u mňa je jedno koľko toho vypijem, behám tak či tak ☹ tak ja mám obehané všetky benzínky na trase Zv-Ba 😀

yvetta
24. feb 2011

@tinika - a ako maly? este stale robis na zivnost ci ako? aj popri rodicaku?

@jafnka - my ideme prvykrat autom smer Praha - KE tak som zvedava kde vsade sa zastavime na WC 😀

solinkarka
24. feb 2011

Ahojte 😉

lilik15
24. feb 2011

@solinkarka uz si tu?

yvetta
24. feb 2011

@solinkarka - ahoj tak ako prave som vcera citala tvoj napinavy pribeh s testami drzim palce 😅

solinkarka
24. feb 2011

@lilik15 jj dnes je nestrankovy den na urade 😠 a pride k nam navsteva na 5 dni tak musim upratovat 😝

solinkarka
24. feb 2011

@yvetta ahoj...dakujem..uvidime co z toho bude 😀

lilik15
24. feb 2011

@solinkarka jaaj tak si nic nevybavila :/ a aku navstevu cakate 🙂

solinkarka
24. feb 2011

@lilik15 nie absulutne nic..apson som si obrus kupila do obyvacky ked nic ine 😀 pridu k nam Stevovi krstny z Malaciek 🙂

veronika002
24. feb 2011

@misinn 1.mesiac.... ale vieš, keby sa to podarilo na prvýkrát, ale to by môj manžel musel pohnúť zadkom, a nie len ním :o)))

lilik15
24. feb 2011

@solinkarka jaaaj :d tak budete mat veselo aspon 🙂

solinkarka
24. feb 2011

@lilik15 noo budu spat u nas hore v obyvacke takze ziadne tutu-mutu nebude 😀

jafnka
24. feb 2011

@solinkarka ahoj. ja sa tiež pridávam - držím silno palčeky a ak si správne pamätám tak si už niekedy písala, že tuším 3tieho marca hlásiš // takže ešte máš dní čas 🙂

solinkarka
24. feb 2011

@jafnka jasne ale uz som si to skratila na 1.marca 😀

lilik15
24. feb 2011

@solinkarka jaaaj tak hadam sem tam zbehnu aj k svokrovcom aby ste sa mohli pomaznat :D

tinika
24. feb 2011

@yvetta no robim ale tento rok nejako slabo a maly uz začina rozky vystrkovat 🙂)

solinkarka
24. feb 2011

@lilik15 ale ani mi to nejak nehyba talze v pohode..apson drahy nebude stale vecer sedavat pred telkou a pojde so mnou do postielky ak sa nebude pit 😀

yvetta
24. feb 2011

@tinika - tak ked budes mat dvoch tak budes mat co robit🙂

tinika
24. feb 2011

@yvetta no nudit sa nebudem :D

jutu07
24. feb 2011

@pepa124 tak to je mi líto,ale další měsíc to jistí 😉

yvetta
24. feb 2011

@tinika - a mali ste to tak naplanovane, ze chcete na ten mesiac ci ste chceli neskor? 😅

tinika
24. feb 2011

@yvetta no ja som chcela az bude mat pato 3r. aby sa narodilo, ale v januari som zmenila nazor .)) bo aj kamoska otehu aj proste viac veci a vo februari sme skusili a vyslo 🙂)

veronika002
24. feb 2011

Ešte hodinu v robote a už tu fakt nie je do čoho pichnúť... Chcem ísť domov, dať sprchu a poupratovať, moja milovaná truciareň - kúpeľňa už potrebuje domestos, ale nie je toho kto by to spravil, keď ja som tuuuuu a hrám sa solitaire.....

yvetta
24. feb 2011

@veronika002 - unas je vpraci teraz hluche obdobie.... 😉 niekedy neviem co skor urobit a teraz nic 😀

veronika002
24. feb 2011

@yvetta ja som taka prekvapená, pred 2 rokmi tu sa človek nezastavil v tomto období a teraz už absolútne nič.... hrôza,,,. iba občas niečo, čo vybavím za 10 min. a potom mám celý čas pokoj a čas na MK a solitaire....

slimme
24. feb 2011

Ahojte 🙂 chcela by som sa vás spýtať (aby som zase získala nejaké nádeje) či môže niečo znamenať zvýšená telesná teplota 37, 2. Chorá som bola min. týždeň ale predpokladám, že sa mi to nevracia, keď už som niekoľko dní zdravá...zmerala som si dnes teplotu len tak z nudy, vôbec sa necítim zle. Mám už niekoľko dní nechutenstvo a je mi nevoľno od žalúdka. Mrchu čakám 1.3 tak nejak... No neviem, som ako posadnutá. S tou nevolnostou som sa zmierila, lebo mi prislo či som si to nevsugerovala, ale dnes ma prekvapila ta teplota...

lilik15
25. feb 2011

@slimme ahoj a merala si si ju hned ako si sa zobudila?a nevstala si ani z postele?

veronika002
25. feb 2011

Ahojte kočky... Chcem sa Vás tiež spýtať. Snažilkujeme sa prvý mesiac a tak som si predtým nevšímala kedy mám ovulku, keďže som brala HAK. Podľa výpočtov, čo ste mi tu radili som mala mať včera večer ovulku. Večer pri telke som pociťovala aj bolesť vo vaječníku, teda skôr pichanie. Ale hlien som mala biely, takže také zmatené. Myslíte si, že som ovulku mala včera, alebo príde dnes???? Alebo kedy vlastne??? BT si nemerám, zatiaš tomu nechávam voľnosť.... Ale aj včera sme sa snažilkovali, tak ak dúfam, že sa to podarilo... :o)) Len som zmatena z toho pichania vo vaječníku a to len v jednom...

rakovcanka
25. feb 2011

@drobik1 ahoj..tak mam konecne trosku casu sa vam venovat 🙂 no a ano bolesti su strasne... ale uz to trosku povolilo, tak nech rychlo zacnu plodne dni a sup sa snazit dalej 🙂 aby sme co chvila kocikovali 🙂... inak ty mas co noveho?

misinn
25. feb 2011

ahojte nejak je tu ticho 🙂