2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 no konecne profesorka rozprava aj nieco zaujimave... a do kolkej si v praci? ja mam prednasku do osmej ale mala by byt trochu kratsia tak som zvedava... 🙂
@misinn do 17:15 ale asi tu už zapustím korene....
@veronika002 😀 😀 haha to si dobre napisala.. ja ked sa velmi nudim zviknem si citat vtipy... ja som dnes vstavala o 4:20 rano tiez sa tesim na postel...
@veronika002 ahoj. ja viem kedy mám ovulku podľa hlienu, ale niektoré baby počas ovulky pichá v podbrušku. takže na tvojom mieste by som to dnes poistila 🙂 a ak si správne pamätám tak každý mesiac by vajíčko malo dozrievať len v jednom vaječníku tak možno preto ťa pichá len na jednej strane
ahojte dievčence....ja som doma..u nás je vonku strašná fujavica od rána,takže s drobcom sa nedá nikam ísť tak sa domka nudíme.... 😉 moj synátor dnes pozrel z okna a vraví mi...maminka vonku je strašná FUKAVICA,... tak ma rozosmial.. 😀 😀 😀
@misinn jéj, to je milé 🙂 a máš aj nejakú osobnú skúsenosť s takto postihnutými? mm bol sám chvíľu hluchý a potom na výške býval na izbe s chalanom čo mal 95% stratu sluchu. mal aj preukaz tlmočníka posunkovej reči, ale keď to chcel študovať tak mali tetušky na študijnom nejaký problém
Ahojte kocky, som sa dlhsie neozvala, ale sledujem, co sa tu deje. 🙂
Co mate nove? Ja akurat spekulujem nad dobrovolnym nemocenskym poistenim, tak som tu studovala fora, co sa toho tykaju... Mate to niektora vybavene? Ja sa chystam buduci tyzden..
@misinn jááj ani nevrav, sedím tu a nič, hrám sa solitaire, čítam po nete pikošky a tak.... snažím sa to tu prežiť.. o chvíľu sa pôjdem aspoň naobedovať, tak zabijem nejakú tú pol hodku... Keď ja som taká šikuľka, že keď sem niekto príde, tak sa ho snažím čo najlepšie a najrýchlejšie vybaviť, tak to mám robotku možno na 15 min a potom mám opäť to hnusné ticho :o(( Hrôza, prečo tí ľudia nechodia kupovať dovolenku???? Aj keď máme dosť predané, ale fakt je teraz brutál útlm....
@jafnka jj... iba v jednom ma pichalo... asi som včera nemala ovulku, ale tak sme to predsa len poistili a tak to poistime aj dnes a aj zajtra, teda ak v tom zajtrajšom frmole stihneme :o)))
@veronika002 haha ja som presne taka ista 😀 😀 ale ja mam pracovnu dobu len do stvrtej, a ostatni kolegovia su do piatej, teda polovica tak a druha zas tak 🙂 🙂
je utlm to je pravda, aj ked aj u nas sa teraz celkom dobre predavalo
@felinka Ja som si to tiež chcela platiť, ale moja doktorka mi posunula termín, kedy sa môžeme snažilkovať, tak som si povedala, že radšej nejdem vymýšľať, lebo čo keby sa mi stalo ako kamoške, že ako je tehotná, tak má problém s tlakom, tak je už aj vypísaná na PN, čiže na rizikovom a to by bolo potom zbytočné platiť.... Chcela som ti tým teda napísať, že ak sa už snažíte, aby si to potom nemala zbytočné....Tak mi už len snažilkujeme :o))
@misinn a prečo ty robíš len do 16- tej???
@veronika002 a niečo lacné v auguste vo švajčiarsku by sa nenašlo?
@veronika002 no je to všetko podĽA okolností...kamoška si to tiež platila..odplatila si celých 290 dní-myslím že to\ĺko je potrebné odplatiť a potom ostala tehotná,lekárka ju vypísala v 4 mesiaci na rizikové a už počas tehotenstva poberala marodku okolo 600 eur a potom ako prešla na materskú tak zase po dobu 6 mesiacov...takže jej to vyšlo super..
ja mám teraz odplatených 5 mesiacov,takže ak by som aj teraz ostala tehotná tak by mi to celkom fajn vyšlo...
ale zase mám kamošku ktorá si to začala platiť a hneď na to ostala tehotná a bábatko sa narodilo trošičku predčasne,a jej chýbalo len 15 dní na to aby mohla tú materskú poberať 😒
@veronika002 lebo ja chodim na osmu aj s dvomi dalsimi, ostatni chodia na deviatu, preto su dlhsie 🙂

@misinn ahoj. aj ja akurát pozerám, že to tu dnes nejako viazne