icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

misinn
25. feb 2011

@veronika002 ako dlho sa uz snazite o babo?

veronika002
25. feb 2011

@kykyna888 no veď to je ten najväčší problém... že čo ak... môže ťa potom aj o zem hodiť a nič ti nepomôže.... Takže podľa mňa je potrebné, aby tá čo si to ide platiť, si dobre rozmyslela a rozplánovala, kedy by chcela otehotnieť aby sa jej to oplatilo... Nemyslíš??? A zas je to len o tom plánovaní mimča, a potom nad tým nerozmášľaj, keď musíš :o)) No nie???

veronika002
25. feb 2011

@misinn My len prvý mesiac.... Preto tu niekedy kukám ako neandrtálec na skratky..... :o))) A ty????

kykyna888
25. feb 2011

@veronika002 no presne ako vravíš..najlepšie si je to začať platiť v predstihu,alebo aspoň pár mesiacov..tak ako mám aj ja..že sme sa začali snažiť teraz a ak by sa aj zadarilo tak kým sa malé narodí tak to budem mať ozaj odplatené..aj keby sa nedajbože skor narodilo...
🙂
a ty si to neplatíš?? vy sa asi už snažíte ,že??nemáš istotu či by to vyšlo presne na tie dni....,že? 😒

misinn
25. feb 2011

@veronika002 jaaaj haha 😀 my sa este nesnazime chceme sa az koncom roka 🙂

kykyna888
25. feb 2011

@veronika002 ja som tu tiež ešte len prvý mesiac a tiež my trvalo kým som pochopila všetky tie skratky a tak... 😀 niektorých význam ešte stále nepoznám..ale snažím sa domyslieť si 😉

veronika002
25. feb 2011

@misinn ahhaaaa ... no ja sa tu občas cítim ako totálny dement... baby tu píšu o meraní BT a aj o grafoch a každodennom meraní teplôt, fuuu no neviem.. takto to asi budem riešiť asi neskôr, ak sa nám nepodarí hneď ... My máme na snažilkovanie určený termín od lekárky pol roka tak hádam to dovtedy stihneme... Najlepšie by bolo na prvý šup :o)))

veronika002
25. feb 2011

@kykyna888 Áno, my sme mali naplánované, že začneme od apríla, tak som si to chcela začať platiť od nového roka, lebo nevedeli, či to náhodou nezmenia.. Stále sa o tom dobrovoľnom pripoistení písalo, tak som radšej počkala.... No a pred Vianocami mi lekárka oznámila, že sa môžeme začať od začiatku februára snažilkovať... Takže
už si radšej budeme odkladať... :o)) Hlavne nech už som v tom :o)))

A s tým že nerozumieme, si nejakú hlavu nerobím, lebo tu sa vždy nájde nejaká dobrá duša, ktorá mi poradí a vysvetlí čo je čo.... :o))

veronika002
25. feb 2011

@jafnka iste že by sme niečo našli, ale švajčiarsko, to je také špecifické, tam najviac chodievajú ľudia na poznávacie zájazdy,napr. je taký s Glacier Expressom... To je ten najznámejší panoramatický vlak... Alebo potom kopu Poznávačiek....
Ja by som sa ťa ale ešte chcela spýtať, myslíš si, že to pichanie vo vaječníku je keď mám ovulku, ale ovulka je v ten deň keď ťa pichá, alebo nasledujúci??? :o)) Som zlatá, že?? :o) Ani keby si mala vyštudovanú doktorantúru :o)) Ale isto sa do toho vyznáš viac ako ja... :o))

kykyna888
25. feb 2011

@veronika002 no tak to držííme palce aby bolo na prvý šup... 😀 😀 😀

kykyna888
25. feb 2011

veronika002 a kedy vlastne čakááš mršku??teda lepšie povedané nerakáááš? 🙂

jafnka
25. feb 2011

@veronika002 no študovala som biochémiu takže keby si chcela vedieť dačo z genetiky tak nemám problém 🙂 ale s tým pichaním ti veľmi neporadím, ja to nemávam. ale moja mama to tak mala, že keď ju pichalo tak v ten deň sa určite zadarilo, tak som na svet prišla ja 🙂

jafnka
25. feb 2011

@veronika002 ale čo si ja myslím tak by to malo pichať práve vtedy keď sa uvoľňuje vajíčko

veronika002
25. feb 2011

@jafnka júúúj tak snáď sme včera zamiesili :o)))))

veronika002
25. feb 2011

@kykyna888 No mršku čakám 12.03., tak a to budeme u manželovej starkej na východe, takže tam pôjdem riadne nabalená, s vložkami, testami aspoň 2 a fľašou a ešte s balíčkom vreckoviek :o))))) Dobrý základ, nie???

kykyna888
25. feb 2011

@veronika002 poriadna výbavička... 🙂 myslíš na všetko 🙂 a tá fľaška?? predpokladám na oslavu ak to všetko dopadne podľa predstáv 😀
a kam presne na východ smerujete??
ja nečakám mršku 2-3 februára...

veronika002
25. feb 2011

@kykyna888 ale 2-3 február už bol, to by si si mohla už aj test spraviť :o))))
Ideme do Vyšnej Vladiče, to je už úplne stratené... :o))) Hej hej fľaška na takú menšiu oslavu, lebo oni to tam vypijú ako ništ... :o)))

kykyna888
25. feb 2011

@veronika002 jooj napísala som februááár..?? myslela som marec 😀 😀 😀 už mi z tých výpočtov a prepočtov šibe

zuzmor002
25. feb 2011

@veronika002 Prajem ti nech to vyjde, to pichanie by malo byť vtedy, keď sa uvolňuje vajíčko a je väčšinou len na jednej strane, pretože každý mesiac sa obyčajne uvolní 1 vajíčko a strieda sa to z jedného a z druhého vaječníka. K tomu DNP, ja si tiež platím, ale už 5. mesiac, ale ak by si zostala hneď tehotná a ešte si to neplatíš, nemuselo by ti to vyjsť, lebo je potrebných 270 dní do pôrodu a to nikdy nevieš či to vyjde ak si to neplatíš v predstihu! 😉

obedwix
25. feb 2011

ahojte chcem len vaš nazor...mrchu nečakam okolo 28.2. no dnes som nevydrzala a urobila si test. negativny 😢 možno blba otazka no...nebolo to skoro? bola som si tak ista že teraz to bude!!!! sakra

veronika002
25. feb 2011

@zuzmor002 oooo ďakujem za vysvetlenie... Takže som včera hneď mala ovulku???? Alebo to mám až dnes??? Hlien nemám zatiaľ žiadny.... Neviem.... Som z toho mimo... Hej to o tom DNP som aj ja tak písala..... Tak to radšej kašlem nato.... Keď sa ta úpendlivo snažilkujeme,,.,,.. :o)))

veronika002
25. feb 2011

@kykyna888 Nepočítaj, lebo ťa to bude zbytočne trápiť... ja som si to vypočítala raz napísala do diara a odvtedy si to len pozriem, viac nepočítam..... Ja tomu zatiaľ nechávam ako takú voľnosť... :o))) Len čisto užívanie si... :o)))

veronika002
25. feb 2011

Žienky moje, konečne idem domov z práce... Víkend budem mať naročný, tak možno tu zbehnem ešte večer alebo až v pondelok... Pekné a hlavne ÚSPEŠNÉ snažilkovanie :o)))))

kykyna888
25. feb 2011

@veronika002 krásne strávený a prežitý víkend prajem...papa 🙂

jafnka
25. feb 2011

@obedwix podľa mňa si testovala skoro, to záleží od toho kedy si mala ovulku. ja by som počkala do toho 28ho aj keď viem, že je to ťažké. niekomu stúpa HCG pomaly

zuzmor002
25. feb 2011

@obedwix Ja si tiež myslím, že to bolo ešte skoro, niekedy neukáže poriadne test ani prvý deň meškania a záleží aj na citlivosti testu aký si mala! Ešte vydrž! 🙂

kykyna888
25. feb 2011

@obedwix ahojky..ja som pri prvom tehotenstve robila testík necelý týždeň po meškaní a vyšiel mi negatívny,tak som si myslela že sú to stresy z matúr a prípravy na svadbu ale ak sa nedostavila mrška ani po ďalších 2 týždňoch tak som si test uurobila ešte raz a vtedy mi vyšiel pozitívny..ale veľmi slabú čiaročku som tam mala...je to presne o tom kto má akú hladinu HCG...mne sa asi tvorí pomaly... 🙂 tak ešte vydrž,..budem držať palčeky

obedwix
25. feb 2011

tak vdaka žienky za odpoved...nič ine mi neostava len čakat...

kykyna888
25. feb 2011

@obedwix no najhoršie je to čakanie... 😠 a ja vobec nepatrím k trpezlivým osobám 😀 ale tak ešte že si tu popíšeme a podržíme jedna druhú... 😀 😀 😀

obedwix
25. feb 2011

@kykyna888 najlepšie na tom je že ani by ma nenapadlo testovat len tak.to by som urobila až pri meškani. no mam pocit že to ma par žienok odtial nakazilo testovanim...nesnažime sa dlho no nikdy by ma nenapadlo že to nepojde na prvy sup