icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
25. feb 2011

ahojte. ako tak pozerám a čítam, bavili ste sa o tom, kto čo vyštudoval...
@jafnka - ahoj, ja mám vyštudovanú špecku, hneď po skončení som nastúpila a už štvrtý rok učím ment. postihnuté detičky 🙂
inak, dnes som dostala mrchu, fúúúú, parádne mi je teda, všetko bolí a je mi na vracanie.. ale aspoň že som dostala dnes, v pondelok to už v práci nebude také hrozné 😒 . a okrem toho, čím skôr príde mrcha, tým skôr odíde a tým skôr sa môžem tešiť na plodné dni 😵 prajem vám pekný večer

kykyna888
25. feb 2011

@obedwix no my sa tiež nesnažíme dlho,ale tak ja som si myslela že ak sme oobaja v poriadku tak prečo by to nemalo výsť na rvý krát???ale nebude to asi také jednoduché ako som si myslela,
prvé tehotenstvo sa nám pritrafilo ani nevieme ako..teda vieme 😀 😀 ale nečakali sme to a teraz keď človek plánuje tak nie a nie...nie je to však vobec tragédia,sú ženy teda páry ktoré sa snažia aj pol roka a to nehovoriac o tých ktorí sa snažia niekoľko rokov..tým by som to teda dopriala okamžite ☹ pretože si ani nevieme prdstaviť čo prežívajú oni mesiac čo mesiac.
ale verím,že všetké ktoré sme tu budeme mať šťastíčko a budeme tehu čo najskor...veríím v to 😉 😉 😉

obedwix
25. feb 2011

@kykyna888 hned mi je lepšie na dušičke 🙂

jafnka
25. feb 2011

@raza ahoj. môj bratranec zase študoval muzikoterapiu a pravidelne chodia k postihnutým detičkám. a bral si babu, ktorá tiež robí s takýmito deťmi tak im niektoré prišli aj na svadbu a tie detičky sa vtedy tešili hádam najviac zo všetkých, také to bolo zlaté 🙂
a mrška nech rýchlo odíde a vy aby ste sa potom čo najskôr mohli zamiesiť na vianočný darček 🙂

jafnka
25. feb 2011

@kykyna888 @obedwix a koľko detičiek by ste ešte chceli? či už iba jedno? my sme rozmýšľali, že by sa nám páčilo mať tri deti. máme čo robiť 🙂

tinika
25. feb 2011

@kykyna888 tak to mas naopak ako ja na paťka sme rok čakali a teraz hned na prvy sup hihi a byvala kolegyna po 7r otehu prirodzene a jej zname po 10 tak to si vobec enviem predstavit

obedwix
25. feb 2011

@jafnka este jedno určite aj ked...čo ja viem čo budem vraviet neskor? dcerku mam v podstate velku a ak si spomeniem ako fnuka že sa nema s kym hrat tak ak sa podari este jedno k nej tak predpokladam že o par ročkov by fnukalo aj to druhe pretože je tam dost velky vekovy rozdiel...čo z toho plynie? že by som sa nebranila k druhemu zadovažit aj tretie...ved nech sa hraju ne 😀

jafnka
25. feb 2011

@obedwix 😀 aj ja som na svete preto, že si ma vypýtala moja sestra aby jej nebolo samej smutno 🙂

obedwix
25. feb 2011

@jafnka to si napisala krasne

veronika002
25. feb 2011

@jafnka a môj brat je tu zase presne kvôli mne,,, a mam ho velmi rada.... aj ked som mu to asi nikdy nepovedala, je to moj milacik....

raza
25. feb 2011

dievčence, možno to poznáte, ale mne sa to tak páči, tak som vám chcela vylúdiť na tvári úsmev...

Bolo raz jedno dieťa pripravené, že sa narodí. Jedného dňa sa to dieťa pýtalo Boha:“ Počulo som, že ma zajtra posielaš na zem. Ale ako tam budem žiť, keď som tak maličký a slabý?“ Boh odpovedal:“ Medzi mnohými anjelmi našiel som jedného pre teba. A ten anjel ťa bude čakať a starať sa o teba.“ „Ale“, vraví dieťa:“ Tu v nebi nič nerobím, len si spievam a smejem sa. To je to, čo potrebujem, aby som bolo šťastné.“ Boh povie:“ Tvoj anjel ti bude spievať každý deň, budeš cítiť lásku svojho anjela a budeš šťastné.“ A dieťa sa pýta.“ Ako mu budem rozumieť, keď každý vraví, že neviem hovoriť ich rečou?“ „Jednoducho,“ odpovie Boh. “Tvoj anjel ti bude rozprávať tie najkrajšie a najsladšie slová, ktoré si ešte nikdy nepočul a s veľkou trpezlivosťou a pozornosťou ťa naučí rozprávať.“ Dieťa pozrelo na Boha a povedalo:“ A čo mám robiť, keď budem chcieť hovoriť s tebou?“ Boh sa usmial na dieťa a hovorí:“ Tvoj anjel ti spojí ručičky a naučí ťa, ako sa modlí a prosí.“ Dieťa prehovorí:“ Počulo som, že na zemi sú zlí ľudia, kto ma ochráni?“ Boh objíme dieťa a vraví.“ Tvoj anjel ťa bude brániť aj za cenu svojho života.“ Dieťa smutne povie:“ Ale už ťa nikdy neuvidím.“ Boh pohladí dieťa. „Tvoj anjel ti vždy bude rozprávať o mne a naučí ťa spôsobom, aby si sa mi priblížilo, aj keď ja budem navždy s tebou v spojení.“ V tom momente zavládol pokoj v nebi a dieťa sa mohlo pripraviť na príchod na zem. Dieťa sa v rýchlosti ešte nežne opýtalo:“ Bože, keď už musím ísť, povedz mi aspoň meno môjho anjela.“ Boh odpovie:“ Meno tvojho anjela vôbec nie je dôležité, ty ho budeš volať mama.

zuzmor002
26. feb 2011

@raza Tak to je naozaj krásne! 🙂
Ozaj dnes to tu nejako viazne, žiadna diskusia? Všetci snažilkujú alebo sa testujú? 😉 😉 😉

alenka_ela
26. feb 2011

@raza krasne je to 🙂))) normalne mi to tak zohrialo srdce 🙂)

raza
26. feb 2011

@zuzmor002
@alenka_ela tak som rada, že sa páčilo 🙂 😵

solinkarka
26. feb 2011

@raza aj mne sa pacilo velmi 😵

jutu07
26. feb 2011

ahojte tak já jsem nejspíš po nemoci měla oddálenou ovulaci 24DC i podle testů. Měla jsem 3dny bolesti vaječníků a celkem dost hlenu. S mm jsme se snažílkovali,tak uvidíme,ale budu i ráda, když mi za 14dni dojde mrcha(došla by totiž) po velmi dlouhé době na čas. Piju ten bylinkový čaj, tak bych aspoň věděla, že funguje i když už vidím změny. Teploty mám stálejší a tak bolestivou ovulaci jsem ještě neměla, takže vím, že vše funguje 😀

@solinkarka ty budeš testovat až toho 1.3?
@raza to co jsi napsala bylo až dojemné 😅

solinkarka
26. feb 2011

@jutu07 uz neviem veru ☹

jutu07
26. feb 2011

@solinkarka Ale testíky vypadali velmi nadějně 😉 Já už bych to fakt nevydržela i když si jeden den řeknu, tak počkám až ob den, tak stejně hned testnu 😀

solinkarka
26. feb 2011

@jutu07 no ved kuk co mam napisane v profile ☹

jutu07
26. feb 2011

@solinkarka aha to jsem nějak nezaznamenala, ale na druhou stranu při uhňizďování špinění bývá i trošku krve může být. Já jak jsem v prosinci měla pozitivní test tak jsem taky tak 2dny špinila světle hnědě pak to přestalo, jenže další týden jsem to dostala a vajičko odešlo s mrchou-(jestli správně počítám tak máš dostat mrchu 2.3? Tak uvidíš nehaš flintu do žita a kdyby náhodou nic, tak další měsíc bude určitě úspěšný 😉

elebe
27. feb 2011

ahojte kočky....chcela by som sa pridať k vám... 😀 my sa tiež snažíme o mimi asi nejaké 4mes. tento mesiac (myslím si) to aj vyšlo....mala som pozitívny test,ale o dva dni na to som dostala strašné bolesti a začala mi mrcha ☹ takže mi moje mimi odišlo ☹ takže buď mi test ukázal blbosť,alebo to bol mikropotrat....

drobik1
27. feb 2011

@betty26 ahoj mam sa celkom fajn dakujem 🙂 a ty ako??

drobik1
27. feb 2011

@rakovcanka ahojky..no jasne neboj vsetko bude aj kocikovat budes ani sa nenazdas 🙂 drzim palce.. 😎 no my nemame nove nic ani sa nejako nesnazime teraz ja som nejaka nachladnuta ale inak pohoda..no uvidime o 2 tyzdne budem na tom podobne ako ty.. ☹ ale nevadi skusime neskor 🙂

rakovcanka
27. feb 2011

@drobik1 ahoj...no ano, snad to bude rychlo... vcera sme s manzelom obzerali kociky, bol to super pocit 🙂

tatiana77
27. feb 2011

ahojte snazilky......po skonceni mrchy si nebudeme davat pozor s manzelom...tak sa nam snad podari otehotniet....inak mam za sebou dve mrchy po MA....citim sa skvele a plna elanu....sice mala pochybnost a strach tu je, ale snazim sa ju odstranit...vsetkym babam drzim palceky....

raza
27. feb 2011

@tatiana77 ahoj, vitaj 🙂 . tak správne naladenie je prvý krok, teraz už len snažilkovať a bábo isto čochvíľa príde 😵

miss_stanya
27. feb 2011

ahojte kocky, tak idem si k vam tiez pocitat a popisat, my sme o babenka v januari prisli, takze tiez vlastne ako aj vy, zaciname... Este nevieme ako a kedy ale pod stromcek chceme specialny darcek 🙂

dadak
27. feb 2011

aj ja chcem pod vianocny stromcek jednu zivu babiku... 😀 tak, kde by som mohla poziadat o to? hihi

jutu07
27. feb 2011

@elebe Ahoj jo je to možné, že jsi byla těhu. Měla jsem to podobně pozitivní testík( i když tam byla jen slabá čarka),ale čárka ještě začala slábnout až úplně zmizela a pak došla mrcha(tohle všechno během týdne). Mrcha byla tmavá a s velkými kusy. Doktorka říkala, že se jednalo o slabé těhotenství, kdy se prostě oplodněné vajíčko neudrží a odejde s MS a spousty ženských ani nemusí vědět, že jsou těhu. Já doufám, že teď už nám to vyjde a tobě to moc přeju! 😀

chirabell
27. feb 2011

Zienky, mam taku otazku...docitala som sa, ze faza pred ovu sa moze lisit na pocet dni, faza po ovu je vraj vzdy u kazdej zeny cca rovnaka 12-14 dni (ak si dobre pamatam cisla, ale ide mi teraz o podstatu, nie o presne cislo) ...je to tak? nemoze sa stat ze by faza po ovu bola dlhsia?