2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@zuzkat1 ahoj! aj my by sme sa chceli zacat pokusat niekedy v januari. a predstav si, nasa mala sa narodila 18.1:2010 😀 a sme tiez z Petrzalky 😎 sranda nie? 🙂
@minila aha, mala si nejaké problémy, ak sa smiem opýtať?
Ja som bola teraz na vyšetrení, povedala som mu aj naše plány,
pozrel ma a že všetko je v poriadku, tak som veľmi rada...veľmi dúfam, že sa nám to podarí bez nejakých problémov budúci rok. Keď čítam niektoré príspevky vo fóre ako sa babám nedarí, tak sa trochu bojím, ale treba myslieť pozitívne 🙂
@minila juj to je super, naozaj pekný darček 🙂 u nás to bude ôsmy rok a keby sa teda podarilo, že sa nám narodí v roku 2012 tak darček k 9 výročiu 🙂
A ste aj zobratí, alebo len žijete spolu? My nie sme zobratí, zatiaľ to neriešime, keď aj bude bábo bez svadby nevadí,
ale skôr si myslím, že môj priateľ niečo zatiaľ na mňa vymyslí 😉 nebudem sa brániť 😎
Ale netrvám na tom, hlavne že sa ľúbime a je nám spolu dobre.
@minila pošlem ti IP 😉
juuj domček, paráda. Ja som tiež taká, že strašne rada mením presúvam nábytok, aby bolo stále niečo nové. Neviem sa už dočkať na zariaďovanie detskej izbičky... 😀 sa vyšantím, ale nemám rada také prečačkané detské izby s kombináciou miliónov farieb a už vôbec nie všetko ružovučké...eeee 😖
@lili_a_mimi tak to sme boli mozno spolu aj v porodke🙂 a nejak rovnako rozmyslame🙂
@lili_a_mimi Rusi nastastie prisli, zajtra mozeme oslavovat, zase s nealko sampusom, ale to nevadi 😉 chystame sa na prerabku chodby buduci tyzden, tak aspon, ze do Vianoc bude vsetko krasne spravene 😉 rozmyslame, ze posunieme cas zaciatku snazenia uz na marec 😉 len bude asi dost tazke maleho oducit od kojenia, lebo je zavislak 😉 ja trosku tiez, lebo to mojkanie mam rada.
@zuzkat1 ja som rodila v Ruzinove, tak neviem, ci sme sa stretli 😉
@katkav ja som sa snazila prehovorit manzela, nech sa uz zacnemepokusat v novembri - decembri, no asi nic z toho 😠 my sa chystame koncom tohto a zaciatkom buduceho roka vymenit nas bytik za vacsi, tak chce pockat, kym to nebude vybavene a nebudeme mat klud... tak uvidime... 🙄
@lili_a_mimi tak ale asi ma pravdu Tvoj manzelik, ako tehulka by si mu nevedela tolko pomahat aj so stahovanim aj so vsetkym upratovanim 😉 uz sa aj po nejakom bytiku pozerate? aky mate teraz? chcete trojizbovy? uz aj viete lokalitu? novostavbu? tak vela stastia pri hladani, cim skor najdete, tym skor mozete zacat snazilkovat 😉 dnes som dostala ranajky do postele 😉
@lili_a_mimi tak ja na antolskej,ale tam uz nebudem... najblizsie asi na kramaroch
my mame dvojizbac ale da sa aj ked manzela som prave kvoli bytu musela dlho lamat na druhe mimi a teraz je to uz len na mne ze kedy zacneme snazilkovat🙂
@katkav a @zuzkat1 momentalne byvame v 2garzonke (spalna, obyvacka spojena s kuchynou, 2 balkony, kupelna, wc), teraz sme traja a celkom sa to da vydrzat, no pri 2 detoch by to uz asi bolo malo 😝 A je mi to jasne, ze to bude urcite lepsie riesit vsetko bez toho, aby som bola tehu - ved asi bude problem stahovat sa a riesit vsetko aj s rocnou malou... 😅 no ale taaaak ma uz navnadil... radsej nemal nic slubovat a potom ze nic 😠 Ja len preto som nestastna... ☹ Ale dufam, ze niekedy v marci - aprili zacneme 😉
A myslite, ze si mam este nasadit do decembre nejaku antikoncepciu?
@lili_a_mimi tak to je na tebe, ja napriklad neberiem ziadnu🙂 davame si pozor a inak ani neviem ci sa mi podari tak skoro otehotniet lebo ja este nemam menzes po porode... akoze je to pohodlne ale ked chcem mimi tak by sa uz asi aj mohol objavit🙂 inak dvojgarzonka je asi fakt malo... vidis a moj drahy sa stazuje na dvojizbac...
@lili_a_mimi tak tak, treba najprv hniezdocko pripravit, nech ma bocian kam priniest babatko 😉 a pouzivate teraz nejaku ochranu? ved sa s manzelom dohodnite. Ale zase ak budes mat teraz antikoncepciu, tak potom asi budes chciet pockat mesiac dva, kym budes mat zase vycistene telo od tej chemie, nie? tak to potom tak aj vyjde, ze keby si teraz brala, tak v decembri alebo januari prestanes a v marci aprili mozete zacat 😉
@katkav ochranu nepouzivame, len sa spoliehame na "prerusovany sex" 😉 nad antikoncepciou som aj rozmyslala, len ta posledna mi tak rozhadzala cyklus, ze budem rada, ak sa mi do konca roka upravi... vrrrr! 😠 Uz ma ale to nadsenie z dalsieho babatka troska preslo - zamestnala som svoju hlavu inymi myslienkami 😀 takze zatial asi antikoncepciu nebudem brat, no pri castosti nasho "spoluzitia" s mm za posledne obdobie sa mi ani neoplati nieco brat 😉
@zuzkat1 ja som dostala menzes hned po sestonedeli 😠 myslela som, ze ma vystrie. A to malu som kojila 6 a pol mesiaca
@lili_a_mimi ja este stale kojim... da sa povedat ze 98% jej dennej stravy pokryva kojenie..papa zatial obed a olovrant ale nezje vela,len par lyziciek🙂
@lili_a_mimi my taktiez zrejme, nebudeme mat z coho otehotniet 😉 bud som unavena ja, alebo manzel, alebo okolo nas beha nasa mala antikoncepcia 😉 to nevadi, ze Ta preslo nadsenie z dalsieho babatka, predsa len treba nechat trosku telo, nech si oddychne od porodu, nech sa da dokopy...ja som normalne citila ako sa mi davaju spat creva do povodnej polohy...hrozne cudny pocit, lebo to bolo akoby pohyby babatka ale je to na hlavu, lebo tam ziadne nie je...no hold priroda vsetko upratuje do povodneho stavu 😉
baby, a kedy sa chystate za svojimi doktormi (praktickymi lekarmi aj gynekologmi) na komplexnu prehliadku pred snazenim? Myslim, aby ste sa uistili, ze ste v poriadku - krvne testy, vag.mikroflora a tak... A chystate sa vobec? 😕
@lili_a_mimi ja sa k praktickemu dr nechystam... a nesla by som ani na gyndu keby som uz mala menzes 😖 lenze kojim a menzes stale nikde tak sa tam asi pojdem popytat ci mam vobec sancu otehotniet...

@mishuu - Ahoj 🙂