2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ozaj, baby, keď som tento mesiac dostala menzes na 26 deň, tak plodné dni mám rátať podla vás od kolkého daňa, 13??
ahojte chcem sa len opytty ako viem ze mam ovu dni??nechapem tomu viem len kedy mam plodne.. 🙂 vdaka za kazdu radu 🙂
@raza jo a ještě zkus tento odkaz je super ukáže ti i kdy nejdřív by mohlo být na testu něco vidět atd.
http://merenibt.xf.cz/form.html
@drobik1 no snad ano ... uz som viac v pohode, svokra uz ma az tak nestve 🙂 takze myslim ze psychicka pohoda je fajn k snazilkovaniu, inak som trosku zmatena, mrchu mam obvykle 5 dni, z toho na treti den uz vecer nic, a potom na 4 den zase zacne, teraz boli prve dva dni strasne silne a teraz nic..normalne nechapem ..
@drobik1 no snad ano ... uz som viac v pohode, svokra uz ma az tak nestve 🙂 takze myslim ze psychicka pohoda je fajn k snazilkovaniu, inak som trosku zmatena, mrchu mam obvykle 5 dni, z toho na treti den uz vecer nic, a potom na 4 den zase zacne, teraz boli prve dva dni strasne silne a teraz nic..normalne nechapem ..
@jutu07 Mrchu mám dostať podľa výpočtov 12.03. tak uvidíme.... Nafúknutá z toho dôvodu isto nie som... Prsia ma nebolia takže neviem.... Hádam sa nám to zadarí :o))) Teda myslím aj tebe a aj mne.... No čas ukáže, teraz sa už len oddávať nie snažilkovaniu, ale milovaniu s mužom môjho života :o)))
@elebe No tak o vracaní by som ti vedela čo to popísať, keď som bola totál odpísaná. Predminulý víkend som robila segedínsky, no grcala som z neho tak že mi zaľahlo v ušiach a aj nosné dutiny sa mi upchali.... Kruté 2 hodiny.... Ale teraz je to už v poriadku... Asi si budem musieť do práce vziať nejaký banán, alebo niečo keď mi bude na prd, aby mi vyrovnal PH v žalúdku :o))) Ale to mi bolo asi zle dnes, lebo som mala chuť na sladké a nič.... Nedala som si, tak až potom keď som zjedla Horalku mi bolo fajn - bola som uspokojená... :o)))
@veronika002 hahaha 😀 ja som tak bola s nanukom...vyslala som priateľa nech mi ide kúpiť a keď sa dotrepal domov skoro po hodine,skoro som ho zbila a na jazyku 5 pupákov 😀 😀
@elebe Nooo ja keby som môjmu mužovi povedala že mám chuť na nanuk, tak by ho ani nepohlo mi ho ísť kúpiť.... :o))) Mohla by som ho biť ako žito a nešiel by :o)))
@veronika002 hi, viem, že tebe to vracanie vtedy vtipné rozhodne nebolo, ale mňa to teda riadne pobavilo 😀 😀 😀
@veronika002 aj môj je salám-párky....ale teraz keď sa snažíme o mimi tak div sa svete snaží sa ako vie....koľkokrát na neho vrieskam ja vyšinutá a on si len poklepe na čelo a lahne si k telke a vôbec ma nerieši a ja sa za pár minút ukludním. vtedy sa ešte aj naša čivava pakuje a zaleze 😀 😀 😀
@veronika002 taky tě pobolívá břicho? Mě taky no uvidíme každopádně to máme dostat nějak stejně.
kočky a vy ste ako na tom? kedy čakáte-nečakáte MS?
@elebe ja tiez necakam 4.3. 😀
@jutu07
@solinkarka no kočky tak ju nečakajte a ani sa nedočkáte 🙂 😉
@raza no a ty si už možno tehu 🙂
ja tiež len čakám čo sa so mňa vykluje 😒

@elebe no veď to, že tie mamatesty som nevedela zohnať ani ja. zohnal mi ich až muž v inom meste, keď bol na služobke... ale rapicler som si pred tým robievala, len vraj tie mamatesty sú presnejšie.. ale verím ti, že to musí byť na zbláznenie, takto nevedieť.. ozaj, je dôležité, že akej farby je tá druhá čiarka. ak je fialková - super. ale ak je len taý náznak šedej, tak to je na figu, to je len akoby predznačená dráha pre možnú čiarku. tak som sa okydala už aj ja..