icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

daniela242
12. júl 2010

@evulilik no to teda máme zábavu, ona si nielenže veselo pochoduje, ona nemá problém odísť od nás a ani sa neobzrie. 😝 Absolútne nemá strach z cudzích ľudí, takže na ňu musím dávať neskutočný pozor. Rozmaznaná našťastie nie je, vie kde sú hranice, ale občas skúša či nepovolíme 😀

yvetta
12. júl 2010

@evulilik no on si tie peniaze skladal a potom si nieco kupil no proste, ale za WC to je uz sila - ja by som najradsej nedavala takemu malemu decku prachy 😉 no ono to k tomu smeruje, ze v 10 bude mat prve auto 😅 , ale ich vec len dufam,ze neskonci zle to decko, lebo nezasluzilo by si to 😉

evulilik
autor
13. júl 2010

ktoré dieťa si zaslúži skončiť zle ?? Ja myslým že žiadne ... či je to už rómske , aziatča, alebo malí černoško. Ani jedno si to nezaslúži... Napr aj v telke tá mala 3r. čo sa utopila, Simonka , obaja rodičia pijaci... úbohe decko, ono si to zaslúžilo ????? Ani jedno nie . Nezaslúžo si to ! Ale všetko sa raz vráti aj rodičom sa starostlivosť vráti. Oni sa o decko nestarali- a ostanú sami. Ale aj ked treba dieťa ľúbiť, netreba mu dať všetko, lebo sa potom matky čudujú čo sa to z ich deťmi stalo ked 10r začne fajčiť ... v 14r.. alkohol, drogi a sex ... a 15r neželané tehotenstvo ... nakoniec v starobe šupnú matku do domova alebo sa odsťahujú a nechajú ju napospas životu...Ja si myslím že je veľmi dôležité naše deti naučiť že nikdy nebudú mať všetko, že musia chcieť, túžiť a snažiť sa aby sosiahli maximum, ale s vedomim že nik nemá všetko...

evulilik
autor
13. júl 2010

už sa teším ked aj ja budem mať drobca ...iste bude ťažké odolať tým jeho psím očkám , ako na mňa bude hľadieť... a isto aj zopárkrát podľahnem iste ako každá mamča 😀 ale budem sa musieť naučiť byť neoblomná a nepodľahnuť každému rozmaru....Aj to je zložitou úlohou každej mami.. Že ? Tie ktoré sú už mami tak mi dajú iste za pravdu.

yvetta
14. júl 2010

@evulilik no ja si myslim, ze nie kazdemu sa vsetko vrati na tomto svete mozno na tom druhom 😉 ja sa tiez budem snazit nerozmaznavat aj ked to nie je lahke, ale ja si myslim, ze ked budem mat viac deti napr. 2 tak uz nebudem rozmaznavat tak to prve 😅 dufam 😅

evulilik
autor
14. júl 2010

@yvetta no to je vždy tak že to prvé je taký maznáčik 😀 ale ked už príde druhé a v mojom prípade aj tretie (lebo mi by sme chceli 3 - dvaja chlapci a potom tretie dievčatko - tak by sme to chceli ... zbožné želanie , no uvidíme či sa podarí..) tak to prvé skrotne... 😉 Aj vy mate vysnívané detičky - myslím počet, aj pohlavie ??? alebo aj poradie ??? MI už vieme aj mená aké by boli : 1. Milanko - po mm , 2. Tomáško - to len tak bo sa mi páči...3. Vikinka - aj to sa mi veľmi páči , aj ked viac Terezka ale to manželík nechce... 😀

yvetta
15. júl 2010

@evulilik aj my mame ja by som chcela 1. dievcatko a 2. chlapceka, ale moze byt aj v opacnom poradi 😀 a dievcatko mne sa paci Emilia - ja ju budem volat Emily, ale to nemam este odsuhlasene od manzela...a tiez pre dievca velmi Bianka, ale to nam nesedi s priezviskom a este Liliana, ktoru by sme volali Lili 😉 a pre chlapca to bude Michal po mojom dedovi, ktory uz nie je na tomto svete 😉
inak mne sa paci Vikinka, ale moc nie Terezka to radsej Vikinka 😉

katusica
15. júl 2010

Ahojte
ja sa tiez k vam pridavam. sme sa s manzelom dohodli ze na buduci rok zacneme pracovat na nasom prvom mimi.Jaaj tak sa tesim uz teraz🙂

evulilik
autor
25. júl 2010

@katusica Vitaj Katusicka 😎 ... to ti verim že sa už tešiš ... ja mam tiež take pocity... u nás chceme májové, najlepšie chlapčeka , tak dúfam že to vynde.... 😀 a ak nie tak to azda vynde nabudúce.... v každom prípade už sa véééélmo tešíme... Naviše 2. augusta nastupujem do novej práce... takže zatiaľ všetko podla plánu.... 😉

jankov
25. júl 2010

Ahoj ! Možem sa pridat 🙂 ?
My s manzelom planujeme tiez so snazilkovanim 🙂 ,chceli by sme zacat v novembri a uvidime co bude dalej...len mam obavi lebo som ako mierne posadnuta 😒 tym ze cakam kedy ten november pride ...a cakam uz od zaciatku roka 😎 ..."trupka co" ? 😀
V septembri budeme mat rok od svadby ....tak uz potrebujeme zmenu ....malickeho drobceka 😉
Ja mam 23 a MM ma 26 v januari 27 ....BOze ako ten cas leti .... 😔
Zatial pa , lebo varim ....potom pridem

evulilik
autor
25. júl 2010

@jankov jasne že sa môžeš pridať,,, 😉 takže vy plánujete rok po svadbe.... 🙂 do roka a do dňa čo ?? 😀 Moj ma tiež 26 ... a ja o tri menej ako ty ... teda až 30 . 7 ... už sa teším ale aj bojim že už nikdy násť... ale vždy už len dsať 😀
Ja myslím že nesi trubka 🙂 šak kazda čo chce bábo sa už nevie dockať , a stale o tom rozpráva šak aj ja už by som chcela a dôkazom je už len to že chodím na túto stranku... pozeram fotoblogy... čitam prispevky .. atd... Moj až tak do toho neni .. on radšej necháva všetko take na osud... resp. volný priebeh, ale viem že sa bude velmi tesiť až to pride... 🙂 Niekde som čítala že chlapy za to ani nemožu... doslova napísané... ,,kým ženy vzdychajú pri pohľade do kamarátkynho kočíka ich polovičky , to zarazia iba slovami : hm pekné. Spôsobuje to enzým zvaný prolatýn (abo tak nejak) tento enzým sa u našich polovičiek objavuje až ked čakajú vlastného potomka..ich hladina testosterónu sa znižuje... a ich zachvátia otcovské pudy... 🙂

evulilik
autor
25. júl 2010

...ups je to enzým prolaktín 😅

jankov
25. júl 2010

@evulilik 🙂 no tak toto malo 100 bodov 😀 ..urcite je na tom nieco pravda...! My sme uz asi tak na 99,99% dohodnutí ,takze dufam , ze sa nic nezmeni a zdravotný stav nam to nepokazí.
( Aj ked zaciatkom roka to bolo trochu tazsie ho do toho dokopat ...k babätku myslim ale uz sa s tym stotožnil 😀 )
Som rada, ze ma niekto podobne zmylsanie ako ja 🙂 uz som si myslela , ze len ja chodim na konika ...už to pred MM aj trochu tajím 😅 aby mi nehovoril ze som posadnuta...ale "čo už" ???
Pracuješ? Ja študujem teno rok posledný resp.Bc -posledny rok denne potom isto externe a bud babo alebo robota ...neviem nechame to na osud....akurat si chcem kupit tie vitaminy pre oboch a zacat platiti Dnp a necham to vsetko tak ...dufam , ze mimčo pride skoro ...
a vy ? tiez planujete koncom roka ci az zaciatkom ? musim si docitat prispevky 😎 .
Ja by som v 20 tke nerozmyslala este o babu 🙂 ...ale mala som inu situaciu este sme spolu len randili 🙂 ..inak ta viem pochopit , ze by si uz chcela, drzim palce !

yvetta
25. júl 2010

@jankov vitaj... my sa chceme zacat snazit asi zaciatkom roka cca februar, marec, april...ja by som rada mala oktobrove, alebo novembrove babo...moze byt aj aprilove, majove, ale to asi tak nenaplanujeme... 😀 inak ja budem rada, ked nejake babo budem mat, lebo uz mi nie je 20 a vela kamosiek v mojom veku ma problemy s tehotenstvom, ale ja si to nepripustam... 😅

evulilik
autor
26. júl 2010

@jankov 😀 ne ne to aj ja tu chodim minimálne raz denne... 😀 ,a este som na UPSVaR, ale teraz v auguste už nastupujem do novej robotky, a moj sa mi tiež smeje že som maniak do mk 😎 No a my planujeme počatie na september 2011 aby bábo bolo májové... 🙂 No a ja mam sice len 20 ale si myslím že nije veková hranica kedy by si mala mať bábo.... hlavné je po ňom túžiť a tešiť sa ked príde... 😉 vy planujete už koncom tohto roka?

evulilik
autor
26. júl 2010

@yvetta to si ani pripúšťať netreba... humorne povedané ,,každá sme iná mašina" 😀

evulilik
autor
26. júl 2010

@yvetta 😀

yvetta
26. júl 2010

@evulilik takze Vy od septembra planujete - my planujeme februar 2011 no uvidime, ale do konca roku 2011 by sme sa urcite chceli zacat snazit 🙂 nechceme to uz dalej odkladat 🙂 to ja budem mat v roku 2011 uz 28 rokov takze aby sme to do 30tky stihli aspon 1 🙂
inak aku pracu si si nasla co budes robit...? ja mam celkom dobru pracu a tazko sa mi bude odchadzat, ale dufam,ze nieco budem moct robit aj z domu popri babatku - no uvidime clovek nikdy nevie ako to nakoniec dopadne 😅

sandy16
26. júl 2010

čaute babule, ja by som sa tiež rada pridala. mám teraz v júli nevyšlo 1. IVF a neostalo nám nič zamrazené a do druhého chceme ísť až na budúci rok. tiež chceme na to niečo našetriť lebo bývame v staršom dome, ktorý prerábame a to papá dosť peniažkov. dúfam teda že rok 2011 bude pre nás všetky čo sme sa zišli v tejto téme úspešný... 😉

yvetta
26. júl 2010

@sandy16 - a preco riesite uz IVF ak sa smiem spytat? ja na umele vobec nechcem ist proste aj manzel o tom vie a sme tak dohodnuti, ze keby nic tak zostaneme bud bez deti, alebo pojdeme do adopcie... 😅

sandy16
27. júl 2010

@yvetta no je to preto, že po mimomaternicovom tehotenstve mi zobrali oba vajíčkovody takže ak chceme mať svoje bábo (čo teda aj chceme) tak jediná možnosť je IVF

evulilik
autor
27. júl 2010

@yvetta ahojky ... asi si ma zle pochopila ... mi hej v septembri ale 2011 sa začneme alebo resp. chceli by sme začať zo snažením takže bábo by bolo máj 2012... , teda neviem ale asi tak.... 😉 ak sa náhodou nepodarí skôr... 😀 No a ja som si teraz našla bombovu robotku.. velmio sa tešim ... ako sekretárka riaditela automobilových opravovní ... len ma mrzí že to bude na dobu určitú jeden rok ako zastupovanie materskej.. ale riaditel povedal že možno sa tá pani ani nevráti .. tak uvidíme ... v každom prípade sa teším ked už ajnie na trvalo ale tam bude super prax.. a tá mi chýba.. tak asi tak.. 🙂

evulilik
autor
27. júl 2010

@sandy16 ahojky výtam ťa tu medzi nami... teraz sa opýtam ako total hlupa ... ale predsa .. už vela raz som tu našla to IVF a ja neviem prisť na to čo to je ???? 😅 to je umele oplodnenie abo čo ???? 😕

minila
27. júl 2010

ahojte, aj u nas to vyzera na rok 2011 🙂

yvetta
27. júl 2010

IVF je umele, ale tiez neviem uplne presny nazov skratky, ale viem trosku o co v tom ide - kamoska mi to vysvetlovala, 😉
@evulilik ja som ta pochopila, ze az 2011 este 2krat som to precitala, lebo prvykrat som pochopila, ze 2010 😀 no my by sme chceli skor maximalne do toho leta...no uvidime ako to bude 😉 tiez mame buduci rok toho vela cca 3 svadby ak sa este neprida dalsia atd...no hruuuza 🙂

kacarina
27. júl 2010

IVF = in vitro fertilizacia (cize umele oplodnenie, oplodnenie v laboratoriu) 😉

bets
29. júl 2010

pozeram, ci tu nie je tema, ze niekto sa este nesnazi ale planuje dieta neskor. my mozno ani nie este v roku 2011, mozno az 2012, mozno neskor, podla okolnosti. chceli by sme este jedno dieta a pomalicky nenapadne pripravujeme aj blizkych ludi, ktorych nazor je mat standardny model rodiny s dvoma detmi... zaroven pripravujeme aj byvanie pre vacsiu rodinu.

yvetta
29. júl 2010

bets to neviem, ale my by sme uz toho roku 2011 chceli zacat urcite, kedze to bude prve 😉 inak ja cchem 2 deti, ale nepozeram sa na okolie je to moje rozhodnutie - mna moc nezaujima co si myslia ostatni 😀

bets
30. júl 2010

tiez nepozeram na okolie, praveze u nas je vela veladetnych rodin, takze az tak sa neprisposobujeme trendu, ale potrebujem, aby to stravila svokra. ona je fajn, velmi nam pomaha, deti berie na cele prazdniny, lepsie si s nou rozumiem ako s mojou mamou. len ma iny pohlad a potrebujeme, aby to postupne zacala prijimat a potom to nebol pre nu velky sok. a kedze je casu dost, tak uz nenapadne zaciname s tym, ze dom, ktory ideme stavat je pre vacsiu rodinu... a myslim, ze jej je to jasne, len potrebuje cas. totiz zalezi mi na vztahu so svokrou a vztahu svokra-nase deti. dava detom velmi vela (nemam na mysli financnu stranku)

yvetta
30. júl 2010

@bets to to mas pekne aj ja mam fajn svokru nastastie - 🙂 niekedy si vymenime nazory, ale inak je suprova 😅