icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

mimi1111
13. nov 2010

ahojte mozem sa pridat

lili_a_mimi
13. nov 2010

@mimi1111 ahoj! vitaj medzi nami buducimi snazilkami 😉

laurelle
13. nov 2010

Ahojte tiež by som sa chcela pridať .. Od nového roka by sme sa taktiež chceli začať snažilkovať o mimi 🙂

mimi1111
13. nov 2010

@lili_a_mimi dakujem som rada

lili_a_mimi
13. nov 2010

@laurelle vitaj aj ty medzi nami 🙂

laurelle
13. nov 2010

@lili_a_mimi dakujem velmi krásne.som rada že sa našiel niekto kto sa taktiež bude snažiť o bábo ako ja a prežívať to čo ja .. Pri predchádzajúcich tehotenstvách mi to akosi chýbalo.. niekto kto prežíva to čo ja a má podobné starosti-radosti ako ja .. dakujem krásne a dúfam že sa všetci dosnažilkujeme v roku 2011 ku krásnym a zdravým babatkám 🙂

januska555
13. nov 2010

Ahjote môžem sa pridať?...my sa teda tiež chceme posnažiť o mimi, kedže teraz sme prežili MA v 10 tt ☹ takže dávame pauzu do roku 2011 a potom dúfam že sa podarí

mimi1111
13. nov 2010

@laurelle som rada ze sa mozme delit o vsetko a dufam ze sa nam to podarii strasne by som chcela byt mamou po druhy krat

laurelle
13. nov 2010

@mimi1111 ano je to úžastné nájsť niekoho kto mi rozumie a prežíva to čo ja 🙂 aj ja by som strašne chcela byť mamou,teraz už len čakať,snažilkovat a hlavne dúfať že čoskoro sa budeme delit o zážitky z porodu 🙂 držím velmi palce 😉

mimi1111
13. nov 2010

jeeedakujem uz aby to bolo aj ked mam pocit ze to nebude

mimi1111
13. nov 2010

@laurelle dufam ze si budeme super vychadzat a delit sa o radost

mimi1111
13. nov 2010

@januska555 to je mi luto aj my sme prisli o babo to je najhorsie co sa moze stat

laurelle
13. nov 2010

@mimi1111 @januska555 Veru prísť o dieťa je to najhoršie čo sa može stať .. Teraz už na to nemyslite a začnite do nového roku pekne sa snažilkovať .. Ved ako sa hovorí novýr ok - nový štart .. Držím place aby ste(sme) mali zdravé a krásne detičky !!Hlavu hore kočky !!!

mimi1111
13. nov 2010

@laurelle dufam ze sa nam to vsetkym podari a budeme dobre a stastne mamicky

laurelle
14. nov 2010

@mimi1111 ale ano podari musime dufat 🙂

mimi1111
14. nov 2010

@laurelle no sak hej nic ine neostava len dufat no to som zvedava

laurelle
14. nov 2010

@mimi1111 tak ideme sa teda naplno snazilkovat nech sa nam to podari 😎

mimi1111
14. nov 2010

@laurelle no dnes som si svami moc nepokecala lebo som mala den nastev takze mi nevysiel cas co ma mrzi

laurelle
14. nov 2010

@mimi1111 nevadi my sme chory mala Nessy zvracia,sopli,ma teplotu takze uz len robim cajiky,davam obklady a som fakt strasne unavena 😒

mimi1111
14. nov 2010

@laurelle chudatko nech sa cim skor uzdravii tak to ty verim ze si unavena uz som to tiez par krat zazila

laurelle
14. nov 2010

@mimi1111 no moj drahy je na sluzobke a siroko-daleko nikdo kto by mi mohol pomoct .. Ale co uz 😠

mimi1111
14. nov 2010

@laurelle no ak ty mam pravdu povedat nezavidim ty, to je snad najhorsie ked je zena a duplom matka na vsetko sama mas co robit ale neboj ani sa nenazdas a manzela budes mat doma 😵

jankula
14. nov 2010

Ahojte kočky, môžem sa tiež pridať? s priateľom sme sa dohodli, že od nového roka budeme snažilkovať, no ako som tušila /a teším sa tomu ;)/, tak už teraz si nedávame pozor, takže sa to možno podarí aj skôr. HAK som vysadila v máji, no cyklus mám ešte stále rozhádzaný :( ... snáď sa to spraví a nebude to prekážkou k vytúženému prvorodeniatku. Všetkým Vám držím palčeky, nech Vám Vaše maminkovké plány vyjdu tak, ako si predstavujete 🙂

mimi1111
14. nov 2010

@jankula ahoj budeme radi ak sa k nam pridas a budeme sa navzajom potporovat

1valeria1
14. nov 2010

Ahojte snazilky...🙂 no pridam sa k vam ak mozem....my sa sice snazime uz tentoo rok ale stale nic....no na vytuzene babatenko stale cakame...🙂 dufam ze jednej z vas sa podari mamickovanie cim skor...🙂 vela zdravicka kocky...

ripmajka
14. nov 2010

Môžem sa aj ja pridať do klubu? V lete by sme aj my chceli pre nášho krásavca priviesť do rodiny bračeka , alebo sestričku. Kvíduško prišiel na svet cisárskym rezom a preto musíme na ďalšie bábo čakať aspoň rok. Stal sa naším zázrakom po KET a dúfame, že sa tento zázrak ešte aspoň raz zopakuje .Máme odložených ešte dvoch nanučkov , ktorých nechceme nechať dlho čakať. Už sa tešíme na naše srdiečka. 😵 😵 Po našej predchádzajúcej skúsenosti s manželíkom vieme , že sa musí stať zázrak aby to vyšlo , ale v nič iné nebudeme dúfať .....😵 😵

mysti
15. nov 2010

Ahojte kočky, tak vikend som tu nebola a už koľko nových ženiciek tu je 😀 tak ahojte vsetky!
Ja som po vysadeni HAK dostala MS presne na den, teraz je 4-ty den a nejako uz nic - neviem, ci to bude len take kratke, ale obavam sa, aby sa este navratilo...lebo necele 4 dni som nemala ani ked som brala HAK 😅 tak neviem.
Ale bola som prekvapena, ze to prislo presne na den a som aj rada, hadam potom nebudeme mat problem.

Tak jednu oslavku mame za sebou, druhu pred sebou, boze, narocny tento november a to este aj nase babo by sme chceli novembrove, ved ked sme uz vsetci tak preco ono nie 😀 .
Ako sa kočky máte?

mishuu
15. nov 2010

Ahojte baby, len tak čumím, koľko nových budúcich maminiek tu pribudlo 🙂
VITAJTE VŠETKY 🙂

mysti
15. nov 2010

@mishuu však, aj ja som len tak kukla, sa tu teda pekne zbierame 😀

lucika09
15. nov 2010

ahojte kočky, mohla by som sa k Vám pridať? Ak budeme zdraví, tiež by sme chceli začať pracovať na súrodencovi pre drobca.
@mysti novembrové bábo je super 😵 Kým je ešte v zime malé je len v kočíku a akonáhle sa oteplí, už sa s väčším dieťaťom dajú vymýšlať rôzne výlety 😉