2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@mimi1111 ahoj! vitaj medzi nami buducimi snazilkami 😉
Ahojte tiež by som sa chcela pridať .. Od nového roka by sme sa taktiež chceli začať snažilkovať o mimi 🙂
@lili_a_mimi dakujem som rada
@laurelle vitaj aj ty medzi nami 🙂
@lili_a_mimi dakujem velmi krásne.som rada že sa našiel niekto kto sa taktiež bude snažiť o bábo ako ja a prežívať to čo ja .. Pri predchádzajúcich tehotenstvách mi to akosi chýbalo.. niekto kto prežíva to čo ja a má podobné starosti-radosti ako ja .. dakujem krásne a dúfam že sa všetci dosnažilkujeme v roku 2011 ku krásnym a zdravým babatkám 🙂
Ahjote môžem sa pridať?...my sa teda tiež chceme posnažiť o mimi, kedže teraz sme prežili MA v 10 tt ☹ takže dávame pauzu do roku 2011 a potom dúfam že sa podarí
jeeedakujem uz aby to bolo aj ked mam pocit ze to nebude
@januska555 to je mi luto aj my sme prisli o babo to je najhorsie co sa moze stat
@mimi1111 @januska555 Veru prísť o dieťa je to najhoršie čo sa može stať .. Teraz už na to nemyslite a začnite do nového roku pekne sa snažilkovať .. Ved ako sa hovorí novýr ok - nový štart .. Držím place aby ste(sme) mali zdravé a krásne detičky !!Hlavu hore kočky !!!
Ahojte kočky, môžem sa tiež pridať? s priateľom sme sa dohodli, že od nového roka budeme snažilkovať, no ako som tušila /a teším sa tomu ;)/, tak už teraz si nedávame pozor, takže sa to možno podarí aj skôr. HAK som vysadila v máji, no cyklus mám ešte stále rozhádzaný :( ... snáď sa to spraví a nebude to prekážkou k vytúženému prvorodeniatku. Všetkým Vám držím palčeky, nech Vám Vaše maminkovké plány vyjdu tak, ako si predstavujete 🙂
Ahojte snazilky...🙂 no pridam sa k vam ak mozem....my sa sice snazime uz tentoo rok ale stale nic....no na vytuzene babatenko stale cakame...🙂 dufam ze jednej z vas sa podari mamickovanie cim skor...🙂 vela zdravicka kocky...
Môžem sa aj ja pridať do klubu? V lete by sme aj my chceli pre nášho krásavca priviesť do rodiny bračeka , alebo sestričku. Kvíduško prišiel na svet cisárskym rezom a preto musíme na ďalšie bábo čakať aspoň rok. Stal sa naším zázrakom po KET a dúfame, že sa tento zázrak ešte aspoň raz zopakuje .Máme odložených ešte dvoch nanučkov , ktorých nechceme nechať dlho čakať. Už sa tešíme na naše srdiečka. 😵 😵 Po našej predchádzajúcej skúsenosti s manželíkom vieme , že sa musí stať zázrak aby to vyšlo , ale v nič iné nebudeme dúfať .....😵 😵
Ahojte kočky, tak vikend som tu nebola a už koľko nových ženiciek tu je 😀 tak ahojte vsetky!
Ja som po vysadeni HAK dostala MS presne na den, teraz je 4-ty den a nejako uz nic - neviem, ci to bude len take kratke, ale obavam sa, aby sa este navratilo...lebo necele 4 dni som nemala ani ked som brala HAK 😅 tak neviem.
Ale bola som prekvapena, ze to prislo presne na den a som aj rada, hadam potom nebudeme mat problem.
Tak jednu oslavku mame za sebou, druhu pred sebou, boze, narocny tento november a to este aj nase babo by sme chceli novembrove, ved ked sme uz vsetci tak preco ono nie 😀 .
Ako sa kočky máte?
Ahojte baby, len tak čumím, koľko nových budúcich maminiek tu pribudlo 🙂
VITAJTE VŠETKY 🙂

ahojte mozem sa pridat