2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@mysti @zuzkat1 u nás v rodine má detičky zatiaľ len maminina sestra - teda moja teta, je o 10 rokov strašia odo mňa, má dvojičky chalanov (mám ich aj v albume) v januári budú mať 3 rôčky 🙂
Takže z mojej generácie ( ja, moja o 3 roky mladšia sestra a ešte o niečo mladšie sesternice) budem snáď prvá, čiže prvé vnúčatko a pravnúčatko bude odo mňa 😎
Ja sa priznám, že sa tiež teším na tú milú pozornosť okolia, ktorá sa dostáva v rodine tehotnej žene a potom aj bábätku...myslím, že si to budem užívať 😅
@mysti ja by som bola rada keby moju svokrovci ignorovali...teda svokor nie,len svokra 😝 ta osoba je proste nieco na co som alergicka...a neviem ci som to tu uz spominala ale bavila som sa s muzom ze mala pojde k svokre az vtedy (myslim sama ze s nou ostane) az vtedy ked si bude vediet obhajit svoje potreby a zaujmy...to som povedala ja a moj drahy ze "suhlasim" tak co k tomu dodat ked jej vlastny syn jej neveri ze sa o malu postara....
inak svagrina ma 2 deti 9 a 4 roky mladsia videla malu v porodnici a este raz v lete na vychadzke a starsi ju ani nevidel🙂 a som rada lebo su to hrooozne rozmaznane decka, ktore su totalne drze a nevychovane... ta 4rocna mala drzana v pohode povie matke ze je blba... atd... odvravaju a neposluchaju ...
@mishuu 🙂 to je super ked je taka rodina🙂 nasi sa o mna starali a teraz aj o malu a manzel tiez a svokor tiez...svokra ta raz za mesiac zavolala ze ako sa mam...
@mysti toto aj tebe pisem🙂 proste svokra je taka prikladna vyznavacka opicej lasky... je same tutu mutu jozinko zuzanka hanicka... ale skutek utek...ked od nej nieco potrebujes (nahodou) tak ona je unavena , musi si oddychnut a netusime my ze ona ma kolko prace.. atd...
@zuzkat1 zuzi, u nas zase svokra malu Emu strasne rozmyznava (ta svagrova dcera), ona si tiez strasne dovoli a tiez jej dobre ze nenadava, ale bude si ju vkuse zastavat...moja dobra kamoska ma bizuterku a vravela mi, ze tam bola minule svokra s Emou, ze jej ide kupit nejaky prstienok, tak nie taky, ako jej svokra chcela, ale dobre ze nie najdrahsi swarowski a svokra jej povedala, ze tento nie a mala sa tam hodila o zem, zacala jej nadavat a svokra aby sa nehambila jej ho nakoniec kupila...mne ked toto kamoska vravela...som mala dost.
A vies, svokra ide o rok do predsasneho dochodku, doteraz mala velmi slusny prijem a minule Vianoce dostala Ema tolko pod stromcek od nich, ze si to vsetko ani nepamatala...a teraz svokra zapoti, ze "no, uz nebudem mat taky prijem, tak uz nebudem kupovat nic...", takze moje deti sa maju na co tesit...akoze nie ze by mi to nejako chybalo, ale o co vsetko budu moje deti ukratene? a svokra to este aj tak povie predo mnou...no som mala dost... 😠
@zuzkat1 vidis, asi tie Emy maju nieco v krvi 😠
Vies aka je ona ziarliva? ja si neviem ani predstavit, ze by oni mali este jedno dieta, ona by mu asi pustila žilu...asi by to neuniesla, ze uz nie je stredobodom pozornosti 🙄
Ja som bola jedninacik 10 rokov, ale ziadne rozmaznanca, mna mamca aj v obchode vytrieskala, ked som zacala revat...som sa naucila moresu.
Joj, inak sa uz strasne tesim na rolu mamy...ma to uz velmi berie aj mojho muza, ten je tiez cely nazhaveny - uz v duchu zariaduje izbicku - tam bude to, tam hento, no podareny je 😵
@mysti ja som jedinacik dodnes🙂 ale obaja pedagovia (rodicia) amama taka sekera na mna bola aj je😅 a teda sa nedalo vymyslat🙂 ale ja som bola inak vzorne dieta uz do prirody...proste mna kam posadili tam som sedela...mala teda nie je po mne😀 asi je po manzelovi ten bol taky maly hyperaktiv🙂
jaj a veru ze sa mas na co tesit...ja teraz vobec nechapem ako sme mohli bez hanky zit🙂 😕
Ahojte babenky, co noveho mate?
Ja by som zajtra mala dostat MS, tak som strasne zvedava, ze c pride na cas, ci ani nie...tesim sa uz na vikend, na oslavku, bude fajn. V piatok este musim spravit nejaky kolacik, snad sa vydari.
Ako ste zacali tento novembrovy zamraceny den? 😒
@mysti dakujem..ideme sice podvecer co je doba kedy ona uz len mrnka ale snad ju deti zabavia..som dohodnuta s jednou babou s konika co ma rocneho synceka (teda 2 mesiaca rozdiel medzi nimi) a uvidime teda ze co bude...keby sa jej nepacilo stale mozme odist ale kedze v okoli nie su moc deti tak chcem aby nejake spoznala ved musi sa socializovat🙂
@zuzkat1 zuzi jasné, ja si myslim, ze sa jej tam bude pacit, vies ze deti nemaju problem s nadvazovanim vztahov, oni to dokazu aj "bez slov" 😀 ved uvidis a daj potom vediet ked pridete, ze ako ste dopadli.
Ale to mate inak dobre, ze mate aspon nejake centttrum, u nas su len dve skolky a nic ine - zdevastovane ihriska, proste hroza... ☹
@mysti nikdy som nebola v rimavskej pozeram ze si odtial... tu v BA je to dobre v podsatte mas kam s dietatom ist..aj ihriska celkom v pohode a par je aj takych fakt velkych kde si aj ty mozes dat kavu🙂 a aj centra su v kazdej casti a my byvame v petrzalke hned pri jazere a tu kusok je aj lesik aj lucka takze super🙂
@zuzkat1 tak to Ti naozaj zavidim, co sa tohoto tyka, ja nebyvam v Rimavskej, ale v cca 25 km vzdialenom meste, ako som pisala, su tu 2 skolky (jedna - co je vyhoda) je priamo na nasom sidlisku, da sa povedat, ze o cinzak nizsie, a je tam aj skola-zakladka, tak to je velka vyhoda, ze nemusia deti prechadzat cez hlavnu cestu a je to blizko, ale inak s detmi nemas kam...co je fakt skoda... 🙄
@zuzkat1 hej pri Drazdiaku je pekne byvanie. Povodne som tiez z Petrzalky, kym som sa neodstahovala k drahemu do Lamaca (kde sa mi tiez velmi paci - tiez do lesa kamenom dohodime) 🙂 Ale jazero tu nemame, iba kupalisko, co je pre nas na dve veci, kedze mame psa, ale nevadi. Nasim snom je domcek na vidieku. Tak dufam, ze raz... 😎
@zuzkat1 ano Zuzka, potom daj vediet, ako sa vam tam pacilo, nech mame nejake info o tom centre 😉 my sme este nikde tak neboli, ale pomaly uz sa asi aj my vyberieme 🙂 takze cakam infosky 😀
@katie1 hej aj my chceme casom na vidiek..ale ja som dost pohodlna a robota je v blave tak dochadzat sa mi nechce...mozno casom ked aj mala (a jej pripadny surodenec) bude vacsia, lebo pre dieta co sa skol a kruzkov a moznosti tyka je blava super... no drazdiak je fajn pre psa🙂 aj my mame aj ked oficialne tam psy nemozu 😝
@lili_a_mimi
@mysti malej sa hrooozne pacilo🙂 sice je to tam dost male myslim ta herna, a bolo dost deti a mamiciek ale mala bola velmi spokojna🙂 prvu pol hodinu sa odo mna ani nepohla ale potom sa osmelila a uz lozila kade take som ju tam nahanala😀 takze sme boli hodinu a pol a mala vyjasena spokojne spinka uz teraz🙂
@zuzkat1 no ano, tak 6 rokov dozadu som tam este chodila so psom, ale potom sa to tam uz zacalo dost kontrolovat, tak som ju davala plavat na Maly Drazdiak, ale tam som sa zas nemohla kupat ja... Teraz uz dlho jazdime na jazero do Rovinky - na Zelenu vodu, je tam paradne a ludia tam bezne chodia aj so psami 😎
no ja som mala moc prace a nestiham konika 😒 v praci sa nezastavim a na net nemam casu 😅
holky tak ja som byk a manzel skorpion aj u nas niekedy lietalo vsetko mozne 😀 hlavne ja ako byk som strasny cholerik 😀 chudak manzel on je taky kludas ale vie ma niekedy vytocit 😀
inak boli sme vcera u kamaratky v porodnici pozriet maleho chlapceka, ktoreho v nedelu porodila a maly vyzeral ako babika 😉 no sranda a porod mala ako prvorodicka rychly trval 2 hodky tak to super 😉
@katie1 nooo naozaj🙂 mamam ma prinutila vojst tam aspon po pas tak to som urobila ale hned som sla von😅 mne inak more ani vela nehovori, skapal pes..ja mam radsej hory,alebo poznavacie zajazdy.... mala ked bude vacsia tak s nou pojdeme k moru ale len kvoli nej... a este kvoli muzovi, mne to teda ku stastiu nechyba 😝
Ahojte, zuzi, je super, ze sa malej pacilo, vidis, parada.
Ja som bola dnes rano na alergo na testy, pichala mi zase ihly do ruk - 13 vzoriek, ale uz mam po tom nastastie. A vyslo mi vsetko v norme, tak som rada.
Povedala som jej aj, ze chcem otehotniet, tak budem potrebovat zmenit tabletky, tak mi zmenila dala mi aj sprej do nosa a kontrola o pol roka, az bude vsetko ok. Tak sa tesim.
Dnes mi den rychlo prejde, zajtra ani nevravim a neostava mi nic ine ako sa tesit na vikend 😀

@zuzkat1 zuzi, ja som inak tiez strasne zvedava, ze kolko nam bude trvat "vyroba" 😀 bolo by skvele, keby sa nam to podarilo hned na prvykrat, fakt by to bolo super, ale zase ked aj nie, tak nevadi. Potom sme povedali, ze si dame mesiac pauzu vo "vyrobe", lebo zase na sviatky (december) by som bola velmi nerada v porodnici, neviem...uvidime. Vsetko to prejde rychlo ako voda, strasne vela sa tym zmeni.
Ja som zvedava, ako sa k tomu postavi rodina, manzelov brat ma dceru (6 rokov), je to jedninacik (zatial) a je strasne rozmaznanana, akoze ona je jedine dieta v rodine, tak je to pochopitelne...svagrina chce mat druhe, ale svagor uz velmi nechce, lebo mala je aj za 10 chlapcov, tak som zvedava, ze ako to u nich dopadne. jednu vec by som ale nechcela, aby sme boli my dve naraz tehotne, to by ma porazilo. Bojim sa, ze svokrovci nebudu mat nase deti tak radi ako ju, je to taki blbi pocit a viem...na druhej strane u mojich rodicov a v nasej rodine to bude prve dieta (moja sestra je o 10 rokov mladsia ako ja) a u nasm v rodine ani ziadne male dieta nie je, tak sa iste budu vytesovat. Mam jedno dobre, za moji rodicia byvaju len 5 km od mesta, kde byvam ja, to je velka vyhoda...
Naozaj som strasne zvedava, ake to bude... 😨