2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@1valeria1 no nemala som ziadne priznaky dokonca som mala aj menzes nevedela som ze som tehotna len som trosku viac jedla ale nenapadlo mi to lebo som to mala mne to zistili az v nemocnici ked som skolabovala ze mam mimo maternicove teh skoro som umrela lebo som vedela ze to musi ist prec dodnes den ma to zoziera ☹ 😢
@yvetta ivett, no ja som bola akoze prekvapena z toho, ale som rada. ale uvidime, ako sa to cele este vyvinie...a este mi povedal jenu vec, co ma tiez prekvapilo, ze nechce vediet, co to bude, ci dievcatko, ci chlapcek...ja som nad tym nikdy nerozmyslala, lebo ja som chcela stale vediet, ale ta myslienka sa mi zacina inak pacit cim dalej, tym viacej, ze by sme mali prekvapenie 😵 Tak uvidime, ci sa dam na to nahovorit 😀
@mysti - tak ja som taka zvedava,zeby som neprezila nevediet pohlavie 😀 ja to urcite budem chciet vediet 😅 tak uvidime ako to pojde...ja mam teraz pred koncom roka dost vela prace, lebo je uzavierka tak na baby nebudem mat cas mysliet aj aj zaciatky - januar, februar mame este narocny proste do marca mam co robit 😔 😕
@yvetta no,ja sa bojim tiez toho, ze to nevydrzim, aj ked ma to laka nechat sa prekvapit 😀 a zase zastavam nazor, ze bud to nebudeme chciet vediet obaja, lebo co az sa nahodou pred manzelom prekecnem...uz to nebude ono, tak neviem, este pouvazujem 😅 ale naozaj sa bojim, ze to nevydrzim 🤐
Buduci tyzden by som mala teda dostat a az by bolo vsetko dobre...uvidime...nechcem predbiehat. My budeme mat este tento koniec roka pestry - v sobotu mame zabijacku, zachvilu su Vianoce a na Silvestra moja svagrova bude oslavovat 30-tku, tak bude riadny zur 😎 Ale az by sa nam to podarilo cez Vianoce ... no nebola by som proti 😵
@mimi1111 netrap sa, naozaj mysli na to, ze idu Vianoce, budete v pohode, uvolnena atmosfera a pride to samo, ani nebudes vediet ako. Hlavne sa nenut do nicoho, rpetoze to je najhorsie, hlavne nechod na to tak, ze teraz mam plodne dni, tak to musi byt...niekedy nie je ani chut a uvidis, ze ked nechs tomu "volny priebeh" tak to pojde 😉
@mimi1111 mimi, neboj sa, bude to fajn...mne moj manzel povedal, ze aby sme to skusili uz po tohtomesacnej MS, ale som mu povedala, ze asi bude rozumnejsie az po novom roku, lebo mame este toho teraz dost - svagrina bude na Silvestra oslavovat 30-tku, tak nech to prejde a potom snad...lebo vobec sa mi nechce na Silvestra si vymyslat, ze preco nepijem, u nas v rodine (teda v manzelovej rodine) je to dost zlozite...takze nech nam prejdu sviatky a tak...uvidime, ci sa podari...mozno budem mat rovnake pocity, ako mas Ty teraz... 😒
@mimi1111 mimi, hadam, uvidime, akurat dnes mam naladu taku, ze by som s tym vsetkym praskla najradsej...mame doma tichu domacnost, vcera sme sa chytili pre taku somarinu, ze az...takze je to o nicom...na druhej strane si aspon dnes doma kludne porobim, co potrebujem bez toho, aby ma niekto vyrusoval a otravoval... 😀
@mimi1111 ahoj mimi, mas to naozaj tazke...neviem, skus sa niecim zamestnat, co ta bavi, skocte s drahym niekde na vylet, na vianocne trhy, na plavaren, aby ste sa trosku odreagovali...viem, ze by to mozno na vela nepomohlo, ale aspon na chvilku by si na to nemyslela...ja mam niekedy pocit, ze nestiham ani zit - chodim do prace na siedmu a koncim az o 15,30, ak sa potom stavim v obchode, tak je aj pol pistej, kym pridem domov...a je uz tma, ked este treba doma nieco porobit, ani neviem ako a je vecer... 😠 ma to niekedy aj hneva, alebo nemam na nic cas...a povedzme si pravdu, po tme sa mi uz ani nic robit nechce...
...a teraz som este chora ako pes-boli ma hrdlo, tecia mi z nosa, asi ma zmohla ta zabijacka cez vikend...tak snad mi to rychlo prejde
Zajtra mam dostat MS - prvy mesiac po vysadeni HAK mi prisla presne na den a mala som ju len 4 dni, tak som zvedava, ako to bude teraz...az bude vsetko v poriadku, tak od 1.1. zaciname (zeby bola Silvestrovska noc novym zaciatkom???? 😵 ) uvidime... 😀
holky ja som na tom rovnako ako mysti tiez chodim do prace a cesta do prace mi trva hodku a chodim na 8:00 koncim o 16:30 a zajdem este do obchodu a dokym sa dostanem domov je medzi 18:00 az 19:00 - takze nic nestiham 😔 😕
@mysti - prajem skore uzdravenie ...ja nastastie som zatial tento rok chora nebola 😉 tak dufam,ze to tak ostane
holky ja som na tom rovnako ako mysti tiez chodim do prace a cesta do prace mi trva hodku a chodim na 8:00 koncim o 16:30 a zajdem este do obchodu a dokym sa dostanem domov je medzi 18:00 az 19:00 - takze nic nestiham 😔 😕
@mysti - prajem skore uzdravenie ...ja nastastie som zatial tento rok chora nebola 😉 tak dufam,ze to tak ostane

@mimi1111 asi to babatko nebolo zdrave, priroda vie co robi....neboj zase sa trafite do ovulky a na teste budu krasne dve kolajnicky...😉 len potom treba davat pozor ten prvy trimester, aby si sa trosku setrila, nerobit ziadne natahovacky, aerobik a podobne veci, oddychovat, lebo telo si zvyka na riadnu zmenu...ja som si priala na Vianoce dve ciarky a otehotnela som kratko po Vianociach, test som si robila okolo 9. januara a boli tam, takze to prajem aj Tebe, taky krasny vianocny darcek. 😀